סיכום הכנ... פסטיבל!

S h a y 9 9 9

New member
סיכום הכנ... פסטיבל!

אז ככה... לי אישית זה היה הכנס ה2 שלי (הראשון היה ב98). והפעם אין לי ספק שאני אגיע גם שנה הבאה וגם לשאר הארועים השנה (לפחות למה שאני אוכל). היה פשוט כל כך כיף ומעניין ואווירה חיובית שפשוט לא רציתי ללכת הביתה, ובאמת היום הגעתי הביתה רק לפני רבע שעה בערך! זכור לי לטובה בעיקר טרקיז 2, הפאנל של "מס"ב לאן" והפאנל של אתיקה בבאפיוורס ששלושתם היו מאוד מעניינים ונתנו לי הרבה חומר למחשבה. (היה איזה קטע שרציתי לחנוק חלק מחברי הפאנל במס"ב לאן אבל זה גם חוויה חיובית
). וחוץ מכל זה... לקחתי מאוד קשה את העובדה שחלק מחברי הפורום הזה חשבו שאני חדש(!) אז קבלו הוכחה מלאת נוסטלגיה שאני פה כבר שנתיים
(פעורים
). איך היה לכם?

CaptainOok

New member
פסטי-כנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אז אני מאוד נהנתי, באמת. וכבר הספקתי לפרסם הודעה בנושא בפורום של אתר אייקון, אז אתם מוזמנים להיכנס ולקרוא
תודה לכל מי שבא ואני מקווה שגם אתם נהניתם! נ.ב: ראיתם את טרקיז 2? נכון גדול???

כנס../images/Emo35.gif... פסטיבל../images/Emo35.gif...כנסטיבל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אז קודם כל ובגדול- נהנתי.
לפי מספר השוקולדים שהיה לי בשקית כשחזרתי הביתה, עולה כי נפגשתי עם 11 חברי פורום! פחות ממחצית, אמנם, אבל לא רע. אהה!! משתמטים קטנים! שמעתם שוקולד ועכשיו אתם מתחרטים שלא באתם?! שתי מיטה! (too bad = 2 bed למי שלא הבין...) בכל מקרה, היה נחמד למרות התקלות הטכניות המעצבנות, שכנארה רדפו אחרי לכל מקום שהלכתי (או שאולי פשוט סינימטק 2 רדוף רוחות זועמות). הפאנל היה מעניין, אבל הדיון לא היה מפוקס מספיק וגלש לכל מיני מקומות, והתוצאה הייתה טחינת מים קלה. אבל שוב, מעניין! היו לי הרבה טענות נגד לספק להם בכל מיני נקודות של הדיון, אבל היה לי קר מידי בשביל להגיב... בתור מי שהתנגדה לכנסים התנגדות נחרצת אני מודיעה לכם (בצער רב וביגון קודר/ ובשמחה ובששון/ מחק את המיותר, אם תצליח להחליט מה מהם הוא המיותר) שההתנגדות שלי לעניין הולכת ונמסה, ללא ספק גם בשל שטיפת המוח שמעביר אותי הדבר הזה שכתב את ההודעה מעליי, הידוע בכינוי אחראי כוח אדם של סטארבייס. אבל ישנם דברים שגם הזמן לא ירפא, כמו למשל את העובדה שאחרי צפייה בטרקיז חשתי סחרחורת ובחילה קלה...אבל מעבר לזה הסרט היה ממש מצחיק, ואחרי שעברה לי הבחילה הוא גם גרם לי לחשוב על הקהילה הישראלית, ובאיזה אור מעמיד אותה הסרט הזה. בשורה התחתונה, היה כנס מוצלח. כל הכבוד לכולם!

ygeva

New member
נגמר - ואנחנו ממשיכים

משחק התפקידים של מסעות הריקון שהיה אמור להתקיים אך בוטל יתקיים בכל זאת ביום שישי בביתי, אם מישהו מעוניין ליטול את תפקידו על ספינת החלל המהוללת יו אס אס ריקון. א. כ"א - למרות שאתה לא חובב גדול של משחקי תפקידים - מעוניין אתה בכל זאת להגיע? אולי כן תהנה מהמשחק?

AKIRA972

New member
הקרנות מסע בין כוכבים-תגובות!!!

במהלך אייקון הוקרנו אירועי מב"כ מגוונים-אנטרפרייז וכל הסדרות. הייתי מעוניין לשמוע הערות/ביקורות(גם חיוביות) עליהן. לדעתי האישית חוץ מכמה תקלות טכניות שרובן לא בשליטתנו היה נהדר-היה קהל עקבי שהגיע להקרנות ונהנה!!!

הפסטיכנס היה נהדר

במיוחד נהנתי מחווית ההתנדבות במהלכנה זכיתי להימנות בצוות הקמה (מי שלא היה בצוות הקמה לא ראה בלבול מעולם
), כמו כן לתרום למועדון כמתפעל דוכן המועדון, תפקיד בו בין השאר גם הזמנתי לפורום כל בנאדם אפשרי. מאד נהנתי לראות סופסוף חלק מהעונה השלישית של אנטרפרייז, שאכן יש בה איכות ברמה שלא נראתה עד כה בסדרה ולעתים אף איכות שלא נראתה מעולם במס"ב. אגב, יש בחור אחד שדיברתי איתו לא מעט במהלך הכנס, אחד ש... איך לנסח את זה... לא ממש מתלהב ממס"ב, שנכנס בטעות להקרנת הפרק האחרון של אנטרפרייז , נהנה, ואמר לי שהוא גם (צונזר) את הפרק הבא, או במילים אחרות: טרקי חדש בא לעולם. ואם כבר הזכרתי טרקים חדשים: אני ממש לא יכולתי להאמין לכמות האנשים שהיו בהקרנת הסרט השני ולא ראו את הסרט לפני כן. מצד אחד, כמו שPapal כתב, חבל שלא באו יותר טרקים, מצד שני, כמו שPapal אמר במפגש חברי סטארבייס, נחמד שיש חברים חדשים בקהילה. אני גם מאד נהנתי מהסרט התיעודי על הקלינגונים, בו נאמרו דברים שרלוונטיים לא רק למעריצי קלינגונים ולטרקים, אלא לחובבי מד"ב ופנטסיה באופן כללי. בסה"כ אני מאד נהנתי מאד מהכנס.

Bajoran Priest

New member
טאם טאם טאם ../images/Emo70.gif

בשתי מילים- היה כיף !
בקצת יותר מילים: לאחר שבכנסים קודמים שהייתי בהם בשנה החולפת(והייתי כמעט בכולם) כמעט ולא הייתי בדברים שהם טרק-רילייטד, הפעם התהפכה הקערה על פיה. התחלתי את הכנס עם משחק תפקידים למתחילים של סטארטרק, בהנחיית יואב גבע מהפורום(הידוע גם כ"קפטן אריקסון"
). גם קפטן פרוטון היה שם איתי. היה די נחמד, למרות שקצת התאכזבתי מזה שלא היה הרבה כר לביטוי אישי, ורוב המשחק פשוט נערך ע"י הקראת העלילה מפי המנחה. אחר כך הייתי בשני סרטי אנימה. Cowboy Bebop שהיה מרשים ויזואלית אבל שטחי למדי לטעמי מבחינת עלילה, ו- Memories שהיה מעולה מכל הבחינות. בהמשך היום הייתי באירוע פתיחת הפסטיבל שהיה מצחיק ומשעשע, כמו בשנה שעברה.
ביום השני הייתי בהקרנת פרקים של חלל עמוק ובבילון חמש, ושמחתי לראות נוכחות מכובדת. כמובן שהייתי גם ב-Earthlings שהיה נחמד עד מאוד. כמו כן הייתי במפגש שגרירות סאנידייל בישראל ובפרקי אנג'ל(חלילה מלהזניח את באפי
). ביום השלישי הייתי בהרבה דברים.. דיפ ספייס+וויאג'ר(אחלה פרקים), טרקיז 2(כיף !
), פאנל מס"ב(מעניין!), הרצאה על מוות במיתולוגיה היהודית.. מ.ק 22 וממש בסוף הכנס, אחרי שכמעט כולם כבר הלכו, נכנסו לעוד פרק של בבילון 5. וחוץ מזה כמובן היו הדוכנים המרובים, ספרים וקומיקס, ופגשתי אנשים טובים-חיים חפר(
), פרוטון, TNT, טאשה(!), ליזידי(
),shay999(שיותר מעצבן להגיד את הניק שלו מאשר לרשום אותו
), קפטן בארני, papal שהסביר לי ארוכות מדוע הפסדתי כשלא הלכתי לראות את מס"ב 2(שוכנעתי רק חלקית ביותר), היפרנובה, Ebow, האות הגדולה ק' שחקרה את פורומנו, ניב, עזרתי לסיזיפוס להרים ראש של גורילה, אלון אחראי המתנדבים ( ! !) וגם עוד כמה וכמה אנשים טובים, ואפילו כאלה שלא שייכים לפורום הזה: ) (מצטער אם שחכתי מישהו) מבחינת תכני מס"ב: earthlings ו-טרקיז 2 היו בהחלט הברקה, סוג של משהו שיוצא וכדאי לראות במיוחד בפסטיכנס עם עוד הרבה חובבים מסביבך, שיצחקו יחד איתך. פרקי מס"ב שהייתי בהם היו טובים, ולכן קודוס על הבחירה. יכול להיות שהיו פרקים מתאימים יותר לנושא הכנס, אבל ניחא, גם הם היו בסדר: ). זהו, עד הפעם הבאה בתל-אביב הבנויה.

ygeva

New member
איש יקר...

כמו שאמרתי לקפטן פרוטון - באם אתה מעוניין במשחקים נוספים (שכוללים קצת יותר מקום למשחקי דמות - הערותייך נרשמו) - אני מנסה להקים קבוצה כעת. יהיו מספיק שחקנים ורצון - אני לרשותכם. הספינה תהיה אותה ספינה, אבל הדמויות יהיו אותן דמויות אשר תבחרו אתם ליצור. כמו שראית, לא צריך שום ניסיון במב"כ - רק רצון. מעוניין?

[TNT]

New member
אין לי כח לסיכום ארוך

כתבתי כבר כל כך הרבה במחשב היום שכבר דיי קשה לי להתרכזץ אז בכמה מילים היה ממש כיף! היה נחמד לפגוש אנשים מהפורם למרות שלא יצא לי ממש לדבר אם אנשים למרות שדי רציתי. חבל שלא היה מפגש מאוגן. Earthlings היה גדול טרקיז 2 לצערי לא יצא לי לראות. הפאנל היה טוב. נהנתי מהפרקים שראיתי ובפעם האלף הגעתי למסקנה שאני חייב לראות בבילון 5 הצאה לשיפור אני חושב בפעם הבאה אפשר לנסות להביא הקרנות של עוד כל מני סדרות פחות מוקרות. פעם שעברה דווקא היו עד כמה שאני זוכר היה פיירפליי(שמי שלא ראה חייב לראות! עכשיו!) אומנם אז לא ראיתי אז בגדול היה מצוין! חבל רק שזה כנראה יהיה הכנס(פסטיבל) האחרון שאני יהיה בו בשנים הקרובות לפחות.

Bufreak

New member
אל תהיה פסימי מדי...

נכון שהצבא זו מגבלה לא פשוטה בכלל, אבל כבר ראיתי אנשים שהצליחו להשתחרר בשביל כנסים, והרבה גם תלוי באיפה משרתים וכו'. אם אני לא טועה ראיתי מישהו שהגיע לכנס מהבסיס בגולן- אז כנראה שגם עם זה אפשר להסתדר. אז אולי לא תהיה בכל הכנסים... אבל שלוש שנים זה די הרבה זמן: )

Bufreak

New member
באג'ורן פריסט הוא אמיתי.

באפריק הוא רק המצאה שלו. דוד.

למעלה