סיכום היום...

DaRזה אני

New member
סיכום היום...

הלכתי למזח הדרומי אבל הלכתי עוד יורת דרומה רחוק ממנו והיה התקפות של 40 וקבוע 20 אבלב היה כיף ויהתי איפה שהרוב גלשו אח"כ הלכתי לאיפה שליד החוף יש סלעים ושמה עלה גל מושלם עם פינה ארוכה וגל סוחב והיגעתי למסקנה שהגלשן החדש שקניתי לא טוב לי... הוא גדול מדי במובנים האלו: רחב ועבה. וניסיתי להביא תרגילים וחוץ מלייבק ואולי סלאשים קטנים לא היצלחתי להביא איתו כ-ל-ו-ם זה גלשן לריצה בלבד או גלשן לאנשים ששוקלים 70 ויכולים להביא עליו תרגילים(אני עוד רחוק מ70) אבל יש לי אחריות אני יכול ללכת להחליף עוד חודשיים אפילו לדעתכם כדאי לי ללכת להחליף או להישאר איתו עוד שנה וללמוד את תורת הפינה והריצה מחדש?ואני יעשה רק תרגילים פשוטים... אם אני יתאמן על זהע וד פעם אני ישתפר קצת ואני ממש צריך להישתפר בדרופים וראיתי היום שהישתפרתי כי תפסתי גל והיה לי דרופ ריחוף ופשוט היצחלתי!! וצרחתי מרוב שמחה ובסוף הגל היבאתי סלאש מכל הנשמה... אחרי זה הלכתי לצוק ויצאתי ב8 וחצי(בערב) עד שכבר פחדתי ללכת לעומק כי הגלים התחילו לעלות בצורה דראסטית ומפחידה ולהישבר בעומק אז ויתרתי ותפסתי קו שני ואז היתאמנתי על 360 (ללא הצלחה) היה כיף ואני מקווה מחר שיהיה אותו דבר או שיעלה אפילו ושאני ילך הלוואי אמן

koala

New member
כל הכבוד

יא טמבל אתה באמת יושב להצליח 360 כשאתה עוד לא יודע לתפוס פינה כמו שצריך? איפה אתה חיי ילד ? איפה? DaRזה אני , אתה חייב להתאפס על עצמך .. אני דואג לך ... אם תמשיך ככה אני צופה שכנראה לעולם לא תזיין. ולעניין ה360 ברצינות, אין מצב בעולם להביא 360 ברמה שלך (בלי להעליב, כולנו היינו מתחילים פעם) , אבל לא כולנו בלבלנו ת'ביצים באינטרנט. DaRזה אני -- אתה חייב לפתוח בלוג , יש כזה חינם בתפוז, תבדוק, אני מבטיח שזה יהיה להיט. בהצלחה.

DaRזה אני

New member
תודה רבה ולא תודה

קואלה שתוק אם מפריע לך שאני כותב פה דברים פשוט אל תקרא ואל תגיב אוקיי מאסטרפאנק תודה על האמון ו360 זה לא כזה קשה כל מה שצריך זה גל מספיק סוחב ופינה ארוכה אני פה עולה לאופדליפ ואז אני במצב חזיתי על פני הגל ופשוט ממשיך לאותו הצד. היצלחתי להיות חזיתי ולהתחיל להיסתובב אבל אני כל הזמן נופל..(בלי תירוצים במו הריצפה עקומה אני צריך להחליף גלשן) אני לא כל כך מתחיל כי אני תופס גלים טובים ואני יורד ואני עושה פינה והבעיה היחידה שיש לי זה שאני עושה בקסייד כמו רובוט וזה מגעיל.. יש היום גלים?

koala

New member
מי מדכא אותו

יא טמבל, אני פשוט מנסה לעזור לו להיות נורמלי ולא זיין שכל , אבל כשאני קורא את המשפט הבא: "ו360 זה לא כזה קשה כל מה שצריך זה גל מספיק סוחב ופינה ארוכה אני פה עולה לאופדליפ ואז אני במצב חזיתי על פני הגל ופשוט ממשיך לאותו הצד" - . אז אני מבין שהמצב שלו קשה.הבנאדם לפי הסיפורים שלו עדיין גולש מאוד מתחיל וזה סבבה אבל למה לספר סיפורים? dar , לאור ההתקדמות המהירה והכשרון הטיבעי לקלוט תרגילים אני ממליץ לך על עוד כמה תרגילים קטנים , ככה על הקל , תנסה לעשות אריאל 360 בקסייד , זה כמו 360 רגיל (וזה לא כל כך קשה , אתה אמרת...) רק באוויר., ובין לבין ככה תתחיל לקדוח צינורות... זה קל לאללה רק צריך לתפוס פינה ושהגל יכסה אותך ואז לצאת , זהו תרגיל פשוט. הנקודה היא dar היקר, שכל מי שגולש יודע שעל תרגילים יורקים דם וזה לא בא עד כדיי כך בקלות , ובטח ובטח שלא תרגילים כמו 360 וכאלה (לעשות תרגילים ברמה נורמלית ולהביא אותם בשליטה לוקח שנים, מה לעשות..) , אז חלאס עם הסיפורים והתאורים המוגזמים את זה תספר לחברים .

W u t a n g

New member
360 ?!

דר לפני כמה הודעות רשמת שאתה לא מצליח לעשות דאקדייב, וגם לא לתפוס פינה ואתה מתאמן על תרגילים כמו 360 ?..

Max Roach

New member
יש לי שתי מילים להגיד...:

360 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DaRזה אני

New member
טוב בסדר בסדר...

אז תגידו לי אתם איך קוראים לתרגיל שאתה מסתובב ועולה לראש הגל ואז מסתובב וחוזר למצב הרגיל???? אולי לא הבנתם אותי חשתבי שקוראים לזה 360 אבל מה זה אני חייב לדעת דרך אגב אני עושה דאקדייב...

או שזה 180 אושזה אוף דה ליפ

360 זה סיבו שלם על הגל ואתה יותר את הגל בחזרה עם החרבות קדימה ואז בתחתית הגל אתה מסתובב בחזרה

למעלה