סיכום היום הראשון

elotan

Member
סיכום היום הראשון

הכי חשוב - הברכיים עדיין בסדר. אבל למרות שאני בקבוצה 2 הפחות טובה עדיין המדריך לקח אותנו על היום הראשון למסלול אדום ולאוף פיסט פצצתי, ואני ממש מפחד ממה הוא יעשה לנו מחר. צריך להרגיע אותו ומהר. אם היום היה יום האחרון אז סבבה, אבל כשזאת רק ההתחלה....

מצחיק אותי

מצחיק אותי שאתה מרגיש כמו חייל שצריך לעשות מה שאומרים לו.
תעשה מה בא לך.
תברר עם המדריך ותתאם ימים שמתאימים לך ללכת עם הקבוצה לפי התכנון שלו. אף אחד שם לא עושה לך טובה.

elotan

Member
כי זה חלק מהדיל, כי אני רוצה ללמוד ולהשתפר,

כי אני רוצה לגלוש בקבוצה, וכי אני רוצה לגלוש עם מדריך.
וכי אני פחדן ורוצה רק מסללם כחולים (אפשר גם אופפיסט, רק תלוי איזה)

רק לבד!!!!

אני זוכר שהייתי ילד קטן וההורים שלי רצו לעזור לי לבנות איזה משהו בקוביות, נעמדתי עם ידיים על המתניים וצרחתי "רק לבד"!!!

ככה גם בסקי

elotan

Member
איתי בקבוצה (2) יש מישהוא שטוען שזאת השנה

העשירית שלו
המדריך (וגם אני האמת) לא מאמין לו ושואל אותו ״איך קראו למדריך שלך משנה שעברה״ אז ההוא עונה לו ״אף פעם לא לקחתי הדרכה, הכל לבד״. המדריך מייד מגיב ב״רואים״.

natyh

New member
בעיה מוכרת אחרי פציעה

צריך לקחת את הדברים לאט , מקסימום דבר איתו ותסביר .
אין שום סיבה ללחוץ כשאתה מרגיש לא מוכן ,מקצוענות משמעה להכיר את המגבלות שלך.

elotan

Member
במיוחד על המשפט האחרון

למרות שפחד ממהירות ומאדוומים תמיד היה לי, גם לפני הפציעה. ואיכשהואמ(אין חי הסבר הגיוני לזה) אני עושה השנה דברים שלפני הפציעה פחדתי, כנראה המדריך השנה טוב יותר. פעם רק מלראות אדום הייתי מתיישב על התחת מרוב פחד. השנה, משום מה, לא.

alonaski

New member
יאללה!!! תפסיק להתרגש כ"כ!! המדריך בטח יודע

מה הוא עושה! ואם הוא בחר במסלול הזה כיום ראשון... כנראה שזה מסלול קלולי!!

מחר בטח כבר תכנס לעניינים הרבה יותר מהר!!

בהצלחה!!!

natyh

New member
ברור נו מה ...

מדריך מסוים בשאטל פורט דה סולי איבד גולש מהקבוצה במקרה אני ...
בקבוצה השניה החלשה התחילו תשע בנות אנגליות ואני וביום השלישי נשארנו ארבעה .. שלוש אנגליות ואני ..., כל היתר התיאשו וזו היתה המדריכה הטובה והסבלנית בבית הספר הזה ...וזו לא חוכמה הייתי בשתי דרגות טוב יותר מהקבוצה רק פצוע בברך אז למעשה נשארו רק שלוש ...

הדרכה צרפתית זה ההבדל בין ללמוד בצרפת או ללמוד במקום אחר כשגולשים ברמות הבאמת גבוהות אז צרפת נהדרת אבל מי שלא ... נולד בשלג טוב יעשה אם יחפש הדרכה במקום אחר .

elotan

Member
זאת בדיוק הבעיה. המדריך יודע

אני הוא זה שלא יודע

alonaski

New member
עברנו לשיחת נשים? לברר מידות של חזיות?...

כי 2B זה בדיוק אני!
ומה אתה משתמש?...

elotan

Member
בסנובורד זה לא עובד ככה

יש רק ארבע קבוצות. בגלל שבקבוצה 2 היו למעלה מ 20 איש הוחלט לחלק אותה לשתי קבוצות, ואז לא עשו את זה אקרית אלא לפי הרמה פחות או יותר, אבל עדיין לשתיהן קוראים 2. אני ב 2 הפחות טובה, וטוב שכך.

למעלה