סיכום היום בIBL

NYMets Man

New member
תל אביב - מודיעין

גם היום היה דאבל הדר. הפעם בין מודיעין לתל אביב. צמד המשחקים שבהם ניצחה מודיעין הוכיח שהיא נאבקת חזקה מאוד לתואר, אפילו יותר מתל אביב שדגדגה לפני פחות משבוע את המקום הראשון. במשחק הראשון מודיעין ניצחה 5-3 במשחק בו שתי הקבוצות השיגו 7 היטס. אארון פריבל עם הפסד ראשון העונה מסיים משחק שלם, כמו מקסימו נלסון (התותח) שמסיים משחק שלם בו עושה 6 Ks. במשחק השני שהיה טיפה יותר חד צצדי ניצחה מודיעין 9-3. 6 הומראנים הועפו מחוץ למגרש בגזר כאשר אלדיו רודריגז עושה זאת פעמיים (פלוס עוד אחד מהמשחק הראשון) ובכך מעלה את עצמו למקום הראשון בטבלת ההומראנים עם 13 עד עכשיו. מט בנט מסיים 7 אינינגס עם הנצחון הרביעי שלו העונה

NYMets Man

New member
רעננה - נתניה

רעננה ממשיכים עם היעני תקופה טובה שלהם ומנצחים את נתניה החלשה 9-2. עמית קורץ זוכה לחבוט לראשונה ובכך הופך (נראה לי) לישראלי השני שחובט בהצלחה בליגה אחרי ליישמן. פליי בול סינגל לרייט פילד. כל הכבוד! מקווה שימשיך ככה. כמו כן דניאל מדי וייצמן שאתמול עלה לAB הראשון שלו בתור מחליף (אני הייתי שם ! והוווו
) תפקד היום כDH והצליח לחבוט פעם אחת. יהושע זמברון עם הנצחון הראשון שלו העונה

omri1234567

New member
חחח שניר ממש לא לשני!! למויש יש היט

לאור יש היט לדניאל יש היט גם מהיום תאמת לעמית כמו שציינת עכשיו יש היט ולא יודע ניראה לי פיספסתי מישהו אבל לעוד מישהו יש אולי לנייט לא זוכר בקיצור הישראלים משחקים פה לא רע בכלל שתדעו לכם הם לא בהרבה מעלינו כמובן חוץ מהיוצאים מן הכלל שרואים את זה ברמה שלהם ובזה אין ספק אנחנו מתמודדים איתם בסה"כ מאוד יפה לפתח תקווה יש מאמן כל כך גרוע זה לא יאומן אין לי כח לכתוב היום את כל מה שהוא עושה ואת איך שהוא מדבר לשחקנים שלנו אבל אם אתם מתלהבים מקן הולצמן מי שהכיר אותו שרק יידע שהוא בן אדם אגואיסט דפוק שחושב שהוא הכי טוב בעולם לא רואה אף אחד ממטר מתייחס לעוזרי מאמנים שלו כמו לזבל הוא ממש אמר לאחד מהם היום שאם עוד פעם אחת הוא ייגש לדבר איתי בלי שהוא קרה לו הוא ייתן לו בוקס!! אתם פשוט לא מבינים איזה מאמן גרוע הוא ויש לי עוד המון דברים לספר לכם עליו שאתם פשוט לא תאמינו כמה הבן אדם הזה זבל מגעיל!! ואיך הוא מזלזל בשחקנים אתם פשוט לא מבינים, אני חייב לכתוב עוד דוגמא קטנה רק שתבינו יש לנו שחקן קוראים לו X (לא משנה כרגע כדי לא לפגוע) הוא באמת לא שחקן כל כך טוב אבל הוא ניגש אל קן ואמר לו שהוא בא מארצות הברית לא הולך לקבוצה אף אחד לא חובט שהוא מבקש הזדמנות אתם יודעים מה קן ענה לו?? אל תדאג יש לנו דאבל האדר ב- 8 לאוגוסט יש סיכוי אז שתיכנס לשחק קצת מי אומר דבר כזה מי??? אין נמאס לי לדבר עליו אני הולך לישון לילה טוב לכם מקווה שתפסיקו לאהוב את הבן אדם הזה כי אין מה לאהוב בו עמרי מודיאנו

NYMets Man

New member
לא הגנת עליו לפני כמה ימים?

כשאסף ירד עליו? לדעתי אתה ממש צודק

גם אני חשבתי על ריס../images/Emo6.gif

אבל להוסיף את לופז נראה לי מוגזם מדי...אולי אם פ"ת יוסיפו את מוראלס או קרוטין.

LADodger

New member
../images/Emo6.gif וברצינות - מה נהיה עם הולצמן?

טוב לא משנה עכשיו, זזתי לישון...

לא יודע...לא ממש הכרתי אותו גם לפני

אז זה לא ממש מזיז לי לגלות שהוא חרא בן אדם

NYMets Man

New member
האמת?

לפי הכרס שלו רואים שלבנאדם חסר מקום לאחסן בו את האגו

../images/Emo45.gif

מצטרף . קן הולצמן זה לא מי שחשבתי שהוא יהיה . בדרך כלל שחקנים ששיחקו בקאבס לא מתנהגים ככה ואפשר להסתכל על רון סנטו , ראיין סנדברג (שמאמן את קבוצת ה-A של האירגון ) . יש עוד שחקנים גדולים בהיסטוריה של האירגון אבל אני לא מכיר כאלה שהם גם עובדים כיום מול קהל ולכן אני לא יכול להצביע גם עליהם כאנשים נחמדים , אבל אני בטוח שגם ארני בנקס ואחרים הם אנשים טובים . אני רק יכול לחזק אותך ולאחל לך בהצלחה . אני לא יודע אם יש טריידים בליגה , אבל אם כן תנסה לעבור לבית שמש , גם מקום טוב וגם קבוצה טובה . ישר כ'ח ! לפני סיום - באמת חבל לי שקן הולצמן כזה . לא רק בגלל שהוא מהקאבס (אבל גם ככה זה לא משנה כי הוא לא סמל) גם בגלל שהוא יהודי . היה לי קל להתחבר אליו .. יהודי שמשחק בקאבס , מה יותר טוב מזה ? עכשיו התחלתי לעודד את מייקל ווארטז .

NYMets Man

New member
בית שמש - פתח תקווה

ואם נראה לכם שפ"ת פתחה רצף חדש עם הנצחון שלשום, בית שמש הייתה שם כדי להחזיר אותם לקרקע. בית שמש מנצחים 7-4 במשחק חסר הומרים. רפא ברגסטורם עם הצחון הרביעי העונה ו-6 Ks ב-6 אינינגס, ומוראלס עם עוד פתיחה דומיננטית והפסד שלישי :\ קן הולצמן ממשיך בטקטיקת הזובי עליכם, הלכתי לאכול, אין חילופים

למעלה