סיכום החג באינטרנט

סיכום החג באינטרנט

מאד עצוב, קרה איזה ריב ומהומה בפורום הכי עיקרי שלי ונשאר שובל של נאחס ואני החלטתי להצטנן מהפורום לכמה ימים לא יודעת מה יהיה בהמשך אמרתי לעצמי שכל הדברים האלה הם שיעורים בחיים ואני צריכה להבין מהו השיעור - האם ההתפכחות מהאינטרנט כמהווה תחליף רצוי לחיים בחוץ? האם כמו שיש ריבים בחיים ואי הבנות ואי הסכמות יש גם בפה, באי הזה שכולו טוב שרציתי לברוח אליו? כמה קל להגיע לאי הבנות וריבים קטנים,אבל כמה כיף למנוע אותם מראש עם קצת התאפקות אהההה חשבתי על הנושא של פורום לעומת צ´ט (שאף פעם עוד לא עשיתי) לעומת אי סי קיו ואודיגו שאין לי, בקטע של הנזק שיכולה לגרום האי בו זמינות נניח מישהו כתב משהו והעמוד עבר אחורה, מישהו כותב משהו שמתיחס למשו למשהו שנכתב בעמוד שהלך אחורה אתה עונה לו מבלי לקרוא עדיין את מה שעבר אחורה, ואז אתה עובר אחורה ומצטער שכתבת כי נודע לך משהו שלא ידעת קודם כשהגבת, כל מיני טרגיקומדיות כאלה של טעויות קורות וכשאין מי שמוחק הכתובות נשארות על הקיר וזה בלתי הפיך... כלומר שההתנהלות הספונטנית בפורום צריכה להיות הרבה יותר מבוקרת ופחות ספונטנית, צריך לחשוב טוב מה לכתוב אם לכתוב, כמה לכתוב וכו´ לגבי ההתמכרות בחג - נגררתי בערב חג (אצלנו עובדים גם בערב חג וגם בימי שישי) אחרי העבודה מרוב עייפות אולי, ל - ככה חשבתי, לנוח קלות באינטרנט לחצי שעה ואז להמשיך את המטלות - נקיון הבית וקצת לישון עד ערב החג. ואחר כך יש ארוחת חג עם כל הקיבוץ וקבלת חג שאגב היתה מאד יפה וכן הלאה מסיבת קצף בפאב לכל הקיבוץ וכו´. נתקעתי בצהריים ארבע שעות באינטרנט ואחר כך הכל התבלגן לי ונדחה לי והשתבש ומצאתי עצמי פשוט ממוטטת והולכת לישון באחד עשרה וחצי בלילה ואת כל הנקיונות עשיתי רק למחרת במהלך כל היום. למזלי כל האורחים שהיו צריכים לבוא אלי בערב החג וגם למחרת, בסוף לא הגיעו, אבל היה לי מצב רוח מחורבן בגלל ש"עוד פעם זה קרה". תכננתי לצייר בחג אחרי שאגמור את הנקיונות והסדרים ואפשר להגיד בפירוש רק פה שלא נגעתי אפילו, כי כל השעות שתכננתילהקדיש לשם כך עברו באינטרנט. טוב, נראה אם יהיה שיפור בכיפור. מעניין, בערב החג השני היתה שוב תכנית במשק (להקה עם שירי ארצ ישראל בעיבודים מיוחדים ובמקביל ידעונים למיניהם) היתה אוירה נורא נחמדה וכל הזמן התאפקתי עד הסוף לא לעלות על האופניים ולרוץ לאינטרנט. הצלחתי בכך, אבל אחר כך נתקעתי פה עד שלוש בבוקר.... כך שאני רואה בכך הצלחה חלקית.

מקווה שלא שעממתי אתכם בכל

התיאורים הפרטניים שלי אני מרגישה שאני די מדברת פה עם עצמי ולפעמים עם אימגין וזו תחושה של בדידות הרבה יותר גדולה מאשר בעולם הלא וירטואלי

שירז***

New member
את לא מדברת לעצמך,

אני קורא ועוד כמוני כמה וכמה קוראים , יש שקוראים ולא פעילים בפורום , למעשה שעזבתי הבנתי עד כמה הפורום פעיל בצורה סמויה , דווקא מאנשים שפעם קיוינו שיכתבו כאן , אז מאדאם אני כן קורא, אבל תמיד אמרתי שאין ביכולתי להיות פעילה במשך כל היום כאן, חוץ מזה שאני חושבת שאת מודעת טוב מאוד למגבלות שלך, את שואלת ואת עונה, זה המצב שלך , מאחר ואת נותנת את התשובות מידי פעם לא ניראה שגם כולם עונים כאן לנושא, אבל בכל מקרה אל תרגישי בודדה, תנסי לתת מענה לעצמך בצורה אחרת קצת, מקווה שהבנת אותי ושתצליחי בזה, המשך ערב נעים לך ,ושבאמת תהיה שנה של גלישה בכיף!!! את יכולה להכנס עכשיו לצאט אם תוכלי אהיה שם עבורך,

אגב שירז אתמול ניסיתי להיכנס לצט

אחרי שכתבת לי שאת מחכה לי, לחצתי פה למעלה על הכתובת של צט של הפורום ועלה לי דף כחול כזה כאשר מימין היו שורות כתובות שרק הקצה שלהם הציץ. לא הבנתי מה עלי לעשות ועל מה ללחוץ על מה שלא לחצתי לא יצא כלום ולא עבר לשום דבר אחר וגם לא הצלחתי להוציא את הדף הכחול הזה של כאילו פתיחת הצט מהמסך בסוף הייתי צריכה ללחוץ שוב על האינטרנט אקספ. שהציץ מצד שמאל כדי לחזור למסך של דף הבית בקיצור אני כשל טכני מתמשך שעוד לא פגשתם כמוהו פשוט לא יאומן כמה דברים טכניים שלאחרים הם כל כך פשוטים, לי הם כל כך מסובכים...

e-magine

New member
מדאם, כמה זמן את באינטרנט?

וכמה זמן בפורומים האלה? זה מעניין אותי כי את טופסת את החיים הוירטואליים כמשהו שצריך להיות יותר טוב מהמציאות. כהה נראה לי לפחות.

אתה טועה בהבנת הנקרא שלי, ובקשר

לזמן שלי בפורומים אני צריכה לחשב ולבדוק ואז אגיד לך שבת שלום עם כניסה מבוקרת

e-magine

New member
אני משתדל לקרוא בין השורות

זה יותר מעניין מהתמליל עצמו, וכמו שאמרתי לך, אני לא תמיד צודק

אפרופו בין השורות

בפעם האחרונה שכתבתי למישהו שרמזה משהו באיזה פורום שבין השורות של בין השורות שלה אני מבינה בין השורות למה הכוונה שלה זה הביא לי רק צרות סמיילי

hagrid23

New member
מאדאם יקרה...

שאלה:מה נחשב יותר רם מעלה? מאדאם או ליידי? סתם חומר למחשבה... אני לא זוכר אם את אמרת או מישהו אחר, שבניגוד לצ´אט, כאן צריך לשקול טוב טוב מה שאומרים ולכן, לא לכל הודעה תריך לצפות לתשובה, יש דברים שהם לא ברי מענה.. לגבי הפירוט, זה בסדר,יש לך נפש של אומן, שיודע לראות ולתאר את מה שקורה סביבו באופן שהרבה אנשים אחרים לא יכולים(כמוני למשל...), ומסיבה זו אני גם לא עונה למרות שאני קורא את כל מה שכותבים פה... ועוד משהו קטן.... תהי בטוחה שאת לא לבד כאן.... שבוע טוב...

הגריד היקר, מאדאם באטרפליי הוא

היא יותר נכון דמות מתוך אופרה בשם זה של פוציני, במקרה שלא ידעת. אני מכורה למוסיקה קלאסית (התמכרות חיובית בהחלט) וגם שרה במקהלה קלאסית של בארוק ורנסנס וכשנכנסתי לראשונה לפורום מ.קלאסית ביואל אחרי כמה זמן עשיתי לעצמי את הניק הזה מתוך הערצה לדמות גבר מהפורום שקרא לעצמו בניק פוציני ואשר כעבור זמן מסוים התברר שהוא אשה... כך שהמושג ליידי לא רלוונטי פה במשך הזמן גם טענתי שהרווחתי את התואר מאדאם בכבוד, כי הקמתי בורדל מוסיקלי שהאורחים בזמן שהמתינו לעלמות החן, היו מקשיבים למוסיקה קלאסית ובמיוחד למאהלר ואתה פשוט מקסים מקסים מקסים ומעניין עד כמה אנחנו קרובים גיאורגרפית גיאוגרפית כלומר כל אחד מאתנו מאיזה צפון הוא בדיוק אולי פעם נדבר על זה באימייל בינינו

אוי, הגריד, עכשיו ראיתי שאתה עונה

לי במקום אחר פה לגבי אזור מגוריך אז אתה פטור אגב, מותר לשאול אותך מתוך מה הוצאת את הניק שלך "הגריד"? האם זה קשור לגריד (שתי וערב כמצע) של הציור?

hagrid23

New member
ובכן....

לכל מי שלא קרא את סידרת "הארי פוטר" (יש כאלה בכלל???) האגריד הוא שומר הקרקעות של הוגוורטס(אם ככה כותבים את זה) הוא ענק,במובן הפיסי של המילה, או יותר נכון חצי ענק, אבל יש לו נפש של מלאך... לכל המעוניין, יש לגשת לסידרת "הארי פוטר" לקרא את ארבעת הספרים, ואז לקבל את דמותו האמיתית של האגריד. נ.ב את רואה מאדאם, אם הייתה לי נפש של אומן, הייתי יכול לפרט ולתאר בדיוק מי הוא באמת האגריד, אבל אני לא אז....

הגריד היקר, אני באמת

מתנצלת בפניך שלא קראתי את הארי פוטר למרות שאני די מתעדכנת בקשר אליו מהילדים שחיים בסביבת חיי כך שהבורות שלי עמוקה אבל טיפה פחות ו....לא אוכל לקרוא אותו בשנתיים הקרובות כי יש לי רשימה של 200 ספרים לפחות לקרוא לפניו אני מקווה שהתגובה הזאת תעלה את כל השרשור הזה למעלה ותוריד למטה את הסיכום שלי על ראש השנה שהוא כבר מיושן ופאסה. סמיילי

נכון, אמגין, סליחה פשוט שאלתי

אותו לפשר שמו כי זה נורא מנוכר כל כך לא להכיר פה באופן כל כך לא אישי כלומר אמרתי את זה עכשיו לא נכון מין הפוך על הפוך שכנראה נסחפתי קצת אשתדל מאד להשתפר הוד מעלתך האדבוקט

הוד מעלך ../images/Emo47.gif האדבוקט ../images/Emo88.gif :

הצלחתם לגרום לי לסיים את היום הז בצחוק אדיר..... אה, אגב... במחלקה לביולוגיה, שלא כבמחלקה למשפטים.. אומרים שצחוק יפה לבריאות

למעלה