סיכום הופעה ^^ ../images/Emo42.gif
אני לא ארבה במילים, כי אני גם ככה מרגישה גרופית [סטליסט + פוסטר + לדבר עם כולם אחרי ההופעה]. קודם כל, הדבר הכי טוב בהופעה זה ההודעה של יורם שהם עובדים עכשיו על סיבוב הופעות חדש של... דברים בלחש!!!! הופעה ראשונה ב18.2 בבארבי. הם יעשו את כל השירים בדיסק ^^ [אני כ"כ רוצה לשמוע את רן שר, במיוחד את איתך אל הים
]. נשמע שווה... אז מה היה בהופעה? מיה תרימי את הראש אני בא אליה [שהיה הכי אדיר לפי דעתי. הוא פשוט כזה שיר אנרגטי. הוא לא אחד מאהובים עלי, אבל בהחלט אחד מאלו שאני הכי נהנית לשמוע אותם בהופעה]. אנחנו לדרכים השיר מהגן רוץ ילד [כזה שיר טוב...] דברים בלחש [!] הלילות ידיים למעלה שקט האביב הנצחי [נורא נהניתי בו. הוא שיר כ"כ חיובי, ז"א, חיובי מבחינה אנוכית. אבל חיובי. ויפה. והוא בהחלט אחד מהאהובים עלי]. היא הולכת [לאאאאא, הוא לא היה! הוא רק רשום ברשימת שירים! אבל בסדר, היתה להם סיבה טובה לא לעשות אותו. סה"כ הופעה ראשונה שלי של הכנסייה, יהיו לי עוד הרבה הזדמנויות לשמוע אותו ^^]. לפעמים מה נשאר מרוקאי [שהוקדש למישהי שחגגה יומולדת. מזל טוב לה.] אהבה [כזה שיר סוחף קהל...] תגידי שטוב [שהיה בחיבור ישיר להיינו עושים אהבה, שיר סוחף קהל גמכן]. --------- תנו לי לשתות [הוא לא כתוב בסטליסט. יורם שר וניגן אותו לבד, וזה היה ממש יפה.] LET LOVE IN [שהיה ממש ממש אדיר, הוא כ"כ הרבה יותר טוב בהופעה מאשר בדיסק...] איך זה מרגיש נראה לי שהסדר של השירים קצת השתנה בהופעה. מה עוד? אממ, מייק עזב. ז"א, רן הסביר לי שהוא נסע לאירופה. אבל הם כנראה יצרפו נגנית ויולה.... הופעה ראשונה שלי של הכנסייה, ובאמת באמת נהניתי בה [בד"כ אומרים: כגודל הציפיה, כך גודל האכזבה, אבל הפעם זה לא היה ככה...]. יעל
אני לא ארבה במילים, כי אני גם ככה מרגישה גרופית [סטליסט + פוסטר + לדבר עם כולם אחרי ההופעה]. קודם כל, הדבר הכי טוב בהופעה זה ההודעה של יורם שהם עובדים עכשיו על סיבוב הופעות חדש של... דברים בלחש!!!! הופעה ראשונה ב18.2 בבארבי. הם יעשו את כל השירים בדיסק ^^ [אני כ"כ רוצה לשמוע את רן שר, במיוחד את איתך אל הים