סיכום הופעה ^^

IkMfNiY

New member
סיכום הופעה ^^ ../images/Emo42.gif

אני לא ארבה במילים, כי אני גם ככה מרגישה גרופית [סטליסט + פוסטר + לדבר עם כולם אחרי ההופעה]. קודם כל, הדבר הכי טוב בהופעה זה ההודעה של יורם שהם עובדים עכשיו על סיבוב הופעות חדש של... דברים בלחש!!!! הופעה ראשונה ב18.2 בבארבי. הם יעשו את כל השירים בדיסק ^^ [אני כ"כ רוצה לשמוע את רן שר, במיוחד את איתך אל הים
]. נשמע שווה... אז מה היה בהופעה? מיה תרימי את הראש אני בא אליה [שהיה הכי אדיר לפי דעתי. הוא פשוט כזה שיר אנרגטי. הוא לא אחד מאהובים עלי, אבל בהחלט אחד מאלו שאני הכי נהנית לשמוע אותם בהופעה]. אנחנו לדרכים השיר מהגן רוץ ילד [כזה שיר טוב...] דברים בלחש [!] הלילות ידיים למעלה שקט האביב הנצחי [נורא נהניתי בו. הוא שיר כ"כ חיובי, ז"א, חיובי מבחינה אנוכית. אבל חיובי. ויפה. והוא בהחלט אחד מהאהובים עלי]. היא הולכת [לאאאאא, הוא לא היה! הוא רק רשום ברשימת שירים! אבל בסדר, היתה להם סיבה טובה לא לעשות אותו. סה"כ הופעה ראשונה שלי של הכנסייה, יהיו לי עוד הרבה הזדמנויות לשמוע אותו ^^]. לפעמים מה נשאר מרוקאי [שהוקדש למישהי שחגגה יומולדת. מזל טוב לה.] אהבה [כזה שיר סוחף קהל...] תגידי שטוב [שהיה בחיבור ישיר להיינו עושים אהבה, שיר סוחף קהל גמכן]. --------- תנו לי לשתות [הוא לא כתוב בסטליסט. יורם שר וניגן אותו לבד, וזה היה ממש יפה.] LET LOVE IN [שהיה ממש ממש אדיר, הוא כ"כ הרבה יותר טוב בהופעה מאשר בדיסק...] איך זה מרגיש נראה לי שהסדר של השירים קצת השתנה בהופעה. מה עוד? אממ, מייק עזב. ז"א, רן הסביר לי שהוא נסע לאירופה. אבל הם כנראה יצרפו נגנית ויולה.... הופעה ראשונה שלי של הכנסייה, ובאמת באמת נהניתי בה [בד"כ אומרים: כגודל הציפיה, כך גודל האכזבה, אבל הפעם זה לא היה ככה...]. יעל

IkMfNiY

New member
הו, אני חייבת לציין ../images/Emo42.gif

שנושי פז היה מעולה ^^ יעל

../images/Emo41.gifההופעה בקריית חיים-

היה נחמד. כל הקהל היה בסביבות גיל העשרים-+ [בקושי נתנו לנו להכנס ונתנו הוראה למלצרים לא להגיש לנו שתייה... איזה מחפפים?!] המופע פתיחה היה ממש טוב וההופעה של הכנסייה הייתה ממש טובה^^ [היה כתוב שזה הופעה של ידיים למעלה אבל הם ניגנו ממש מהכל
] בשורה ראשונה ישבו שתי בנות שהיינו בטוחות שהן מהפורום ולא ידענו איך לשאול אז אח"כ שהן הלכו לדבר עם הלהקה אז ממש רציתי לדעת אם הן מהפורום אז אמרתי משו מטומטם לכנסייה "ואנחנו גם הפורום של תפוז..." והסתכלתי איך הבנות מגיבות אבל... כנראה הן לא היו מהפורום
וסתם עשיתי לי פאדיחות
אבל לא נורא.היה נחמד.הסולן [סלחו לי שאני לא יודעת ת'שמות
] עלה לבמה לבד ושר את תנו לי לשתות ואמ. לא אהבתי
וזהו! אה, והם אמרו שיש איזו הופעה חגיגית בברבי בקרוב...לידיעתכם!

IkMfNiY

New member
הסולן= יורם חזן ../images/Emo42.gif

ודווקא היתה נחמדה הגרסה האקוסטית לתנו לי לשתות. למרות שאני בכל זאת מעדיפה את הגרסה הרגילה P: איפה ישבת בהופעה? אני ישבתי בשורה השנייה מצד ימין... יעל

../images/Emo110.gifגם אני הייתיייי

איזה כיף היההההה:) בהתחלה נכנסנו והתבאסנו שלא היה מקום לזוז ואפילו לא לשבת, עלינו למעלה וישבנו על ספסל כזה, פתאום חברה שלי שואלת בשיא התמימות אחד שקרא שם רשימה אם זה השירים של היום, הוא עונה לה כן. אני מסתובבת וקולטת שזה הם:p והיא חשבה שזה סתם מישהו..אוי הבורות. אז במופע חימום ישבנו קצת וכשהכנסייה התחילה קמנו ועמדנו כל המופע (אני באמת לא מבינה איך אנשים ישבו שם!!!!!!!! איך אפשר לשמוע את עושים אהבה ופשוט לשבת?!:O) כשיצאנו חיפשנו מונית, וראינו בהמשך של הכביש 2 בנות שחשבנו שגם הן רוצות מונית. שאלנו אם הן גם לחיפה והן ענו שכן. ואז..לא יודעת איך הגעתי לזה בכלל (כניראה מהדקות הספורות בחושך שנפגשנו בניצנים זכרתי?!)שאלתי אם קוראים לאחת מהן יעל, והתברר שכן^^ קיצר.. נסענו יחד במונית והיה מוי כיף D:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| דברים בלחש ../images/Emo99.gif

אני כל כך שמחה שנהנית! ולעזאזל! היה דברים בלחש
וזה אומר שבהופעה באשדוד אני אזכה לשמוע את דברים בלחש בהופעה חיה
אני כל כך מתרגשת! כמובן ששמעתי אותו ממך
! את כה נסגדת כשאת הכי יפה שאת שיכורה ^^

IkMfNiY

New member
או ש.. ../images/Emo42.gif

אני הכי נסגדת כשאני הכי יפה כשאני שיכורה כשאני שוכחת לזכור את מה שאני צריכה לשכוח. [לא שאני נסגדת. כן? שיהיה לך ברור :X] יעל

למעלה