סיכום הופעה 27/7/10

סיכום הופעה 27/7/10

חזרתי כרגע מלאת אנרגיות. מהופעה להופעה זה רק הולך ומשתפר, כאילו לאן יש עוד להתקדם? היום הקהל היה קצת הזוי לטעמי אבל קרן התמודדה איתו לא רע עם קורט של הומור (אני אוציא אותך החוצה וכו') ועל כך להגיד לה שאפו (ילד בן 18 מתלהב מעצמו שמפריע למהלך ההופעה, שצורח כאילו אין מחר). לצערי גם היום קרן לא שרה את סני
אבל מאידך שרה את מה נשאר עוד לקחת שהסבירה לפני כן שמדובר על מישהו (אאל"ט שפרצו לו לדירה וגנבו לו הכל) וכמובן גם את פרח הלילך. קרן גם שאלה את הקהל מה הם רוצים לשמוע , אולי שירים של מירי מסיקה אז צעקו לה יום ראשון . בסוף שרו מתוך הליינאפ אך בהמשך הפתיעה את כולנו ושרה חלק מהשיר, בית אחד..עדיף מכלום. עקב לחץ מתון מהקהל היא שרה את מתקשר אלי שרק אודי מלווה אותה. מהממם. קרן נראתה מעלף ורקדה כאילו אין מחר. היא סקסית ברמות בתנועות גוף שלה (היא פונה ללהקה ושואלת אתם יודעים לענטז?) שניסתה להקים את הקהל אמרה שזה מוריד קלוריות ולכן רועי כ"כ רזה...הקהל קם...לא מאמינה על עצמי שכל 3 ההופעות אני משתוללת כאילו אין מחר. אני פשוט משתחררת. שוכחת מהכל. קרן העבירה את המיקרופון בקהלונתנה לחלק לשיר. עלתה על כיסאות. גם עלה קרוב משפחה/חבר של ההורים של קרן לבמה איתה לרקוד. הוא גם מופיע איתה בקליפ של החתונה. אחר כך העלתה לקהל מישהי משולחן הראשון שרקדה איתה. זה לא יעזור - העיבודים החדשים (רצה הביתה, איתי ועוד הרבה טובים-
אני הכי אוהבת שקרן מתרחקת מהמיקרופון תוך כדי ששרה. היכולות הקוליות שלה- וואו.אם בשיהיה לנו בית ובכלל. היום קרן נתנה מעצמה עד הסוף האפשרי. חבל לי שהיום המועדון לא שרו את השיר החדש שלהם (לטענתם זה לא הסתדר להם עם הקהל, כמו שאמרתי - הפסד שלהם- של הקהל) לקראת סיום ההופעה היה קטע מצחיק שקרן לבד על הבמה שרה את נובמבר פתאום מתוך החושך מציץ לו בספונטניות הגיטריסט שלה ומנגן עם קרן בקלידים. קרן ואני גם נקרענו מצחוק. לדברי קרן הוא הרס לה את הרגע בסוף. אני אהבתי את ההומור. קרן במהלך ההופעה שפכה בטעות בירה על הבמה. אני כבר פחדתי שאותה אישה ששרה את איתי בפלורה תצוץ גם היום. אך לא. פשוט הביאו לקרן במהרה כוס בירה חדשה. גם מאחורי הקלעים היה שווה להמתין ולדבר עם קרן ועם הלהקה. כ"כ מרגישה לידה נינוחה. תמונות- מחר.

שכחתי לכתוב

שאני מאד אוהבת שהקלידן וקרן מנגנים ביחד וגם עושים החלפות במקום במהלך השירים. מרגישים בכימיה הטובה שיש בינהם

I מ י ר ב I

New member
מה כבר נשאר להוסיף?

אני כבר מכורה לסבב החדש.אחרי 3 הופעות ברצף.היה כ"כ כיף ואנרגטי. הוא מתקשר אליי היה אדיר אני ו-ורד אמרנו לה שתשקול להוסיף אותו. מה נשאר לקחת קיבל אצלי טוויסט אתמול,אני הייתי בטוחה שהגנבים זו מטפורה,אבל מסתבר שאל גנבים אמיתיים. השיר מספר על מישהו שקרן היתה איתו במערכת יחסים ואחרי שהם נפרדו היא שמעה שפרצו לו לדירה ואמרה לעצמה-מה נשאר כבר לקחת שם? אין שם כלום...אאוץ' רציני!!! אהבתי את הביצוע יחד עם עומרי( גם אמרתי לו אחכ שהוא ממש מוכשר).כל הלהקה הזו אדירה! איזה כיף שקרן מצאה אותם. שי,מסתבר שיש עד מעריץ שרוף של שרית שאהב את קרן-זה תורשתי אצלכם
אנשים תתכוננו להופעה בשוני
הולך להיות ענק

shay keran21

New member
אה? מי מה מו ואיך...מה השם שלו? הוא היה

בהופעה? מה השם שלו? סיקרנת אותי עכשיו..ומאיפה לך?

I מ י ר ב I

New member
קוראים לו צחי והוא בן 18

הוא היה פעיל בהופעה וצעק לקרן דברים,קרן עם ההומור שלה ידעה לשחק איתו. הוא מכיר אותך,שאלתי אותו.

shay keran21

New member
דיייייי צחיי??!!! אני בשוקקקקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יאאאאאא חייב לדבר איתו..איזה יופי...הוא היה לבד? או בא עם..לא משנה..חחח יאוווו איזה מוזר....נראה לי זה צירוף מקרים...אנחנו לא כ"כ בקשר..היינו מתראים רק בהופעות של שרית ובמפגשים..הוא לא יודע שאני אוהב את קרן...איזה יופי..אני שמח...כניראה הילד גם התבגר ויש לו תאבון למוזיקה אמיתית..מה שמוזר לי איך הגעת לדבר איתו? כאילו איך הוא הגיע למצב שבו הוא מספר לך שהוא מעריץ את שרית וכל זה...אדבר איתו...איזה יופי....

הוא בא עם 3 בנות

הוא התנהג באופן מזעזע וולגרי במהלך ההופעה קרן העירה לו (אני אוציא אותך, אני דיברתי עם כל הקהל לא רק איתך) הוא כל הזמן ניסה להתבלט הוא דיבר עם אסף מאחורי הקלעים על שרית חדד...

shay keran21

New member
אממ לא מכיר את הבנאדם לעומק...ומה הקשר

שהוא בא לאסף ודיבר על שרית?! את מי זה צריך לעניין? סליחה על החוצפה,אבל שמעתן מה בידיוק אמר? ואיך הגיע לדבר על שרית? האם הזכירו אותי או משו? כי אסף וקרן יודעים שאני גם "מעריץ" את שרית...חחח מצחיק..אני כבר שנים לא מעריץ אותה....את קרן אני מעריץ...ככל שהזמן יעבור ההערצה הזו תעבור למשו שמעבר להערצה...כל עוד אני מתרגש ומתלהב כמו ילד בן 3 מקרן..אני ייקרא מעריץ...

shay keran21

New member
ועוד דבר עדידוש...כל מעריצי שרית.לפחות

חלקם מאוד וולגרים...תלוי איך את מסתכלת...אני למשל חושב שבהופעה של קרן,עכשיו,התנהגתי לא יפה...אני חושב שהגזמתי...הבננות ממש התפדחו לשבת לידי,ואני מקווה שהן לא כועסות או משו...אני הרגשתי שזה לא אני..הרגשתי שאני שיכור מההופעה..והייתי חייב להוציא ולהקיא את הכל....אז לכן מה זה ביטוי וולגריות? אני גם ניסיתי מאוד להתבלט..בכוונה...ע"י צעקות לא הגיוניות כדי שקרן תסתכל עליי.ותבין שאני שם..בהופעה..בבר...כי מסתבר שבאמת לאחר ההופעה..קרן שאלה אותי,איפה ישבת? לא ראיתי אותך...אז אמרתי לה בבר..אז למרות כל הרעש היא לא ממש ראתה אותי...למרות שאסף כמעת רב ההופעה עמד לידנו..אולי היא לא זיהתה אותי או משו..אבל יש לי תחושה שגמני התנהגתי לא בהתאם בהופעה...לכן אל תחשבו שאני אהיה ככה כל הזמן...ברגע שאשב באולם עדיין אצעק עדיין אריע ממש,אבל לא יודע...

I מ י ר ב I

New member
תרגע,אתה בסדר גמור

אתה שמחת,רקדת ועודדת. ממש לא וולגרי ואני בטוחה שהבנות נהנו יחד איתך.

shay keran21

New member
:) יופי..אני רגוע...כי באמת הרגשתי לא כ"כ טוב

עם עצמי...חחח חחח הכל בסדרר...בע"הה אמןן ואמןןן ב31 לאוגוסט אבוא ואפילו יותר אהנה...בתקווה שבהופעה הזו יהיו הרבה שירים שאני רוצה

blackfield2

New member
חחחח למה נראה לך שכעסנו עליך?../images/Emo6.gif

שלושתנו נקרענו מצחוק מהשירה שלך כל ההופעה חחחח כן, זה היה מפדח, אבל חפיף חחחח

shay keran21

New member
דייי נוו....יש לי קגול יפהה....אני שרר טובבב

שם רק הקול שלי זייף קצת...אני עוד יוכיח לכם שאני שר טוב!! כמה הקלטות בדרך...

blackfield2

New member
קצת?

סורי שי, זה היה נשמע כאילו לא ניסית אפילו להיות בטון!
סתם, אני אשמח אבל לשמוע הקלטות שלך

אבל יש הבדל

אתה גם היית רחוק ומי שישב קרוב (כמוני למשל) לא שמע אותך אז קרן- בכלל אין על מה לדבר. צחי הזה ישב לה מתחת לאף והקול שלו היה חזק שאין לדבר...

I מ י ר ב I

New member
שחיכינו בחוץ לקרן הוא דיבר על הספיישל

אז שאלתי אותו אם מכיר אותך. אסף עשה לו חידון איזה שיר קרן כתבה לשרית והוא ממש זימר את השיר. הוא גם אמר שאתה חולה לשרית על התחת,לא אמרתי לו שגם אתה מאוד אוהב את קרן.

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחח אסף צריך לדעת שרק

מעריצי קרן ושרית מודעים לשיר הזה...כ"כ כ"כ כואב לי שהשיר הזה לא קיבל חשיפה..השיר הזה מדהים...הפסד של גברת חדד,היה יכול להיות לה ביד שיר השנה או משו...ומי אמר שאני חולה על התחת של שרית? צחי?? חחח הילד לא מעודכן...אז רגע,אם לא אמרת לו שאני אוהב את קרן,אז איך הוא הגיע לדבר עליי?! חחחחחחחחחחחחחח איךך אני לא אוהבבב שמדבריםם עליי ואני לא נוכחחחחחח..חחחחחחחחחחחח סתאם סתאם...חחחח תדברו תדברו...אני רק נהנה

למעלה