סיכום הופעה 27/7/10
חזרתי כרגע מלאת אנרגיות. מהופעה להופעה זה רק הולך ומשתפר, כאילו לאן יש עוד להתקדם? היום הקהל היה קצת הזוי לטעמי אבל קרן התמודדה איתו לא רע עם קורט של הומור (אני אוציא אותך החוצה וכו') ועל כך להגיד לה שאפו (ילד בן 18 מתלהב מעצמו שמפריע למהלך ההופעה, שצורח כאילו אין מחר). לצערי גם היום קרן לא שרה את סני
אבל מאידך שרה את מה נשאר עוד לקחת שהסבירה לפני כן שמדובר על מישהו (אאל"ט שפרצו לו לדירה וגנבו לו הכל) וכמובן גם את פרח הלילך. קרן גם שאלה את הקהל מה הם רוצים לשמוע , אולי שירים של מירי מסיקה אז צעקו לה יום ראשון . בסוף שרו מתוך הליינאפ אך בהמשך הפתיעה את כולנו ושרה חלק מהשיר, בית אחד..עדיף מכלום. עקב לחץ מתון מהקהל היא שרה את מתקשר אלי שרק אודי מלווה אותה. מהממם. קרן נראתה מעלף ורקדה כאילו אין מחר. היא סקסית ברמות בתנועות גוף שלה (היא פונה ללהקה ושואלת אתם יודעים לענטז?) שניסתה להקים את הקהל אמרה שזה מוריד קלוריות ולכן רועי כ"כ רזה...הקהל קם...לא מאמינה על עצמי שכל 3 ההופעות אני משתוללת כאילו אין מחר. אני פשוט משתחררת. שוכחת מהכל. קרן העבירה את המיקרופון בקהלונתנה לחלק לשיר. עלתה על כיסאות. גם עלה קרוב משפחה/חבר של ההורים של קרן לבמה איתה לרקוד. הוא גם מופיע איתה בקליפ של החתונה. אחר כך העלתה לקהל מישהי משולחן הראשון שרקדה איתה. זה לא יעזור - העיבודים החדשים (רצה הביתה, איתי ועוד הרבה טובים-
אני הכי אוהבת שקרן מתרחקת מהמיקרופון תוך כדי ששרה. היכולות הקוליות שלה- וואו.אם בשיהיה לנו בית ובכלל. היום קרן נתנה מעצמה עד הסוף האפשרי. חבל לי שהיום המועדון לא שרו את השיר החדש שלהם (לטענתם זה לא הסתדר להם עם הקהל, כמו שאמרתי - הפסד שלהם- של הקהל) לקראת סיום ההופעה היה קטע מצחיק שקרן לבד על הבמה שרה את נובמבר פתאום מתוך החושך מציץ לו בספונטניות הגיטריסט שלה ומנגן עם קרן בקלידים. קרן ואני גם נקרענו מצחוק. לדברי קרן הוא הרס לה את הרגע בסוף. אני אהבתי את ההומור. קרן במהלך ההופעה שפכה בטעות בירה על הבמה. אני כבר פחדתי שאותה אישה ששרה את איתי בפלורה תצוץ גם היום. אך לא. פשוט הביאו לקרן במהרה כוס בירה חדשה. גם מאחורי הקלעים היה שווה להמתין ולדבר עם קרן ועם הלהקה. כ"כ מרגישה לידה נינוחה. תמונות- מחר.
חזרתי כרגע מלאת אנרגיות. מהופעה להופעה זה רק הולך ומשתפר, כאילו לאן יש עוד להתקדם? היום הקהל היה קצת הזוי לטעמי אבל קרן התמודדה איתו לא רע עם קורט של הומור (אני אוציא אותך החוצה וכו') ועל כך להגיד לה שאפו (ילד בן 18 מתלהב מעצמו שמפריע למהלך ההופעה, שצורח כאילו אין מחר). לצערי גם היום קרן לא שרה את סני