סיכום הופעה 27/7/10

sivan3004

New member
מה? מתי יש הופעה בשוני?

פליז שזה לא אחרי שאני מתגייסת
וממש שמחה שנהנתם

I מ י ר ב I

New member
מתי את מתגייסת? תזכירי לי...

תהיה גם ב 31.8 בזאפה ת"א הופעה דיי מיוחדת כי הדיסק ייצא אז. וגם יהיו לפני אוקטובר עוד זאפה ת"א והרצליה.

sivan3004

New member
כן נראה לי אני אבוא ב-31:)

אני מתגייסת ב-15 בספטמבר... ויכול להיות שאני אעשה יומיות חחח אבל באוקטובר אני עדיין אהיה בקורס... אז רק אחריו אני אוכל לבוא להופעות

I מ י ר ב I

New member
נראה לי 16 אבל אל תתפסי אותי במילה

התבלבלו לי התאריכים. אני אעדכן בקרוב...

sweetmisiu

New member
היה מדהיםםם!! כנסוווו =)))

איזה כיף היה, בחיים לא נהניתי ככה!! הייתי בהופעה שלה שנה שעברה והפעם נהניתי שאי אפשר לתאר(שלא תבינו לא נכון, גם אז נהניתי הכי בעולם!!) קרן הזאת גדולה מהחיים!!!! :]] גם אני התעצבנתי מהילד המפגר שישב מקדימה, הוא כל כך עיצבן.. ממש ניסה בכוח להתבלט ולדעתי קרן פלס היתה רצינית כשהיא אמרה לו "אתה באמת מפריע".. בצדק! יש לי גם תמונות של קרן פלס :) וגם תמונות שלה איתי.. אגב שאלתי אותה לגבי מפגש מעריצים איתה והיא אמרה לי שהפורום צריך לקבוע. יש מצב אתם קובעים איתה איכשהו? תודה :p ואגב, צריך לצרף אותי לפורום או שאני כבר מצורף? שמח שגם אתם נהניתם אתמול! היה מצחיק מה שהיא אמרה על מושיק עפיה חחחחחחחחח..

I מ י ר ב I

New member
אתה כבר מצורף ממזמן!

שמחה שנהנת... אנחנו נקבע מפגש בחודשים הקרובים.

sweetmisiu

New member
אוקיי תודה :]

כי היא שאלה אותי אם אני בפורום ואמרתי לה שכן :) וואי לא ישנתי כמעט בלילה ואני מרגיש שבא לי לעשות הכל חוץ מלישון! אני אלך להקליט את "תקליט שרוט" ואת "שיר לאסף" בפסנתר אולי :)

sweetmisiu

New member
ואגב

במקום קרן פלס, הייתי מוציא בננה וזורק לקוף(לילד המעצבן)..ברצינות! תודו שהוא דומה לקוף..

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה