../images/Emo109.gifהיה להיט../images/Emo9.gif!
קודם כל- מזל טוב לי! כי זאת פעם ראשונה שנהגתי לתל אביב וחזרה בלי מלווה
שזאת חוויה בפני עצמה, וזה סיפור אחר
אז הגענו (אני וחברה שלי) ממש מהר למקום! אני מניחה שאם הייתי עם אבא שלי זה היה לוקח שנים...
בכל מקרה, פגשתי את כולם בחוץ והיה מגניב ביותר! חוץ מאת ליאור... שהתברר שהתחמנית שרה לה בבלאנס עם איה ולא הזמינה אותי לראות!! ואפילו לא צילמה בוידאו!! ליאורי אני ממש שמחה בשבילך ואני בטוחה שזאת הייתה ממש חוויה בשבילך
ההופעה התחילה מהר יותר ממה שציפיתי... אפילו לא הספקתי לסיים את מה שהזמנתי... הפלייליסט שהיה על הבמה ממש לא היה קשור לשירים שהם שרו, איה פשוט זרמה עם מה שהתחשק לה ושיגעה את גיל
גם הרבה פעמים היא שכחה את המילים וביקשה מאיתנו עזרה (לטענתה היא הייתה שתויה... תירוצים, תירוצים) הפלייליסט היה רגיל יחסית... מה שהיה כיף זה שהיה "טניה"
אני מתה עליו! ומה שהיה לא כיף זה שבפלייליסט היה כתוב את "שיר סיכום" אבל איה החליטה לוותר עליו משום מה
ודבר לא רגיל שהיה בפלייליסט הוא השיר החדש... אני לא כל כך יודעת מה להגיד עליו כי הוא ממש כבד וקשה לעיכול
הייתי בהלם וזה קצת הכניס אותי לדיכאון (אגב, נראלי שקוראים לשיר "אולי תבואי")... אחריו גם היה את "עכשיו כזאת" אז בכלל כמעט פרצתי בבכי... למה לא לסיים את ההופעה עם משהו אופטימי יותר?? אגב, את השיר החדש איה ניגנה עם כלי חדש שהיא קנתה מהודו... משהו מוזר בטירוף, אבל שיהיה
אההה... ואיך שכחתי?? בקהל ישב מישהו מכובד ביותר!! מתן!! ששנים לא ראיתי אותו והיה כיף שהוא בא
אז אחרי ההופעה דיברנו איתו ועם גיל והצטלמנו... איה קצת מיהרה אז לא ממש יצא לדבר הרבה, אבל בכל מקרה הצלחנו להשחיל כמה מילים פה ושם
זהו... היה ממש כיף... וכל פעם כשאני יוצאת מהופעות של איה אני רק חושב ת ומחכה להופעה הבאה (שכרגע אני לא יודעת מתי היא תהיה... אבל מי יודע? אולי בקרוב... כמו שזאת באה לי בהפתעה ובספונטניות!)