סיכום ההופעה

ady18

Well-known member
סיכום ההופעה

היה ממש מעולה איה ספרה המון סיפורים על הודו שהיו מאוד מצחיקים... היה ביצועים כמו תמיד מעולים... ובסוף שאיה להדרן עשתה לנו שיר חדש(אין לו עדין שם)אבל הוא מהממם ומצממר אחד השירים... ואנימקווה שתמשיך לשיר אותו ולהכניס אותו לדיסק הבא והיה כייף לפגוש את הפורום:)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיה להיט../images/Emo9.gif!

קודם כל- מזל טוב לי! כי זאת פעם ראשונה שנהגתי לתל אביב וחזרה בלי מלווה
שזאת חוויה בפני עצמה, וזה סיפור אחר
אז הגענו (אני וחברה שלי) ממש מהר למקום! אני מניחה שאם הייתי עם אבא שלי זה היה לוקח שנים...
בכל מקרה, פגשתי את כולם בחוץ והיה מגניב ביותר! חוץ מאת ליאור... שהתברר שהתחמנית שרה לה בבלאנס עם איה ולא הזמינה אותי לראות!! ואפילו לא צילמה בוידאו!! ליאורי אני ממש שמחה בשבילך ואני בטוחה שזאת הייתה ממש חוויה בשבילך
ההופעה התחילה מהר יותר ממה שציפיתי... אפילו לא הספקתי לסיים את מה שהזמנתי... הפלייליסט שהיה על הבמה ממש לא היה קשור לשירים שהם שרו, איה פשוט זרמה עם מה שהתחשק לה ושיגעה את גיל
גם הרבה פעמים היא שכחה את המילים וביקשה מאיתנו עזרה (לטענתה היא הייתה שתויה... תירוצים, תירוצים) הפלייליסט היה רגיל יחסית... מה שהיה כיף זה שהיה "טניה"
אני מתה עליו! ומה שהיה לא כיף זה שבפלייליסט היה כתוב את "שיר סיכום" אבל איה החליטה לוותר עליו משום מה
ודבר לא רגיל שהיה בפלייליסט הוא השיר החדש... אני לא כל כך יודעת מה להגיד עליו כי הוא ממש כבד וקשה לעיכול
הייתי בהלם וזה קצת הכניס אותי לדיכאון (אגב, נראלי שקוראים לשיר "אולי תבואי")... אחריו גם היה את "עכשיו כזאת" אז בכלל כמעט פרצתי בבכי... למה לא לסיים את ההופעה עם משהו אופטימי יותר?? אגב, את השיר החדש איה ניגנה עם כלי חדש שהיא קנתה מהודו... משהו מוזר בטירוף, אבל שיהיה
אההה... ואיך שכחתי?? בקהל ישב מישהו מכובד ביותר!! מתן!! ששנים לא ראיתי אותו והיה כיף שהוא בא
אז אחרי ההופעה דיברנו איתו ועם גיל והצטלמנו... איה קצת מיהרה אז לא ממש יצא לדבר הרבה, אבל בכל מקרה הצלחנו להשחיל כמה מילים פה ושם
זהו... היה ממש כיף... וכל פעם כשאני יוצאת מהופעות של איה אני רק חושב ת ומחכה להופעה הבאה (שכרגע אני לא יודעת מתי היא תהיה... אבל מי יודע? אולי בקרוב... כמו שזאת באה לי בהפתעה ובספונטניות!)

היי אין לי כל כך זמן

אבל היה מדהים !!!! השיר אולי תבואי ממש ממש מדהים בצורה שלא היו לי מילים להגיד אליו.. אני ממש נהנתי מההופעה ומזה ששרתי איתה לפני את אוטויוגרפיה :)

היי אין לי כל כך זמן

אבל היה מדהים !!!! השיר אולי תבואי ממש ממש מדהים בצורה שלא היו לי מילים להגיד אליו.. אני ממש נהנתי מההופעה ומזה ששרתי איתה לפני את אוטויוגרפיה :)

pRimaVeriTaVIV

New member
שמח שנהניתן ../images/Emo24.gif

ו
למיכל על הנהיגה
ליאור! איזה כיף, שווה ביותר!
שמח בשבילך
בקשר לפלייליסט-אני טוען שצריך פעם לעשות הופעה חסרת פלייליסט
מה שיצא יצא... בלי סדר
"טניה" אקוסטי! אוף, אני חייב לשמוע!
רק שיהיו כבר עוד הופעות במקומות נורמליים ובמרכז
שיר חדש
מסקרן ביותר.. יש למישהו תמונה של הכלי החדש? אולי אני אזהה, אני מכיר הרבה כלי נגינה מוזרים
(אני קורא להם מיוחדים, אבל בסדר
) ו.............כיף!
בא לי גם! (מיכל בלי הערות
)

shanoosh

New member
זה בישביל שיר ../images/Emo8.gif

טוב נו גם בישבילכם
אז ככה .. זה היה די בולט לעיין שהיא הייתה שיכורה
אז יש לזה שני צדדים : אחד - שהשירים יצאו קצת איטיים ולעומת ההופעות האחרות, הביצועים בהופעה הזאת היו לא משהו
רק בשני השירים האחרונים היא נכנסה לאווירה, ואז זה היה ממש יפה ! אפרופו שני שירים , השיר החדש ... זה שיר שאתה מתבאס ממנו (יענו בגלל המילים)... כזה שיר עצוב .. אבל כמה שהוא עצוב, הוא מעולה . הצד השני - הקטעי קישור היו כל כך מצחיקים !!! אני ואבא שלי נקרענו מצחוק !!!
חחחחח לא הייתי לפני ההופעה הזאת בהופעה אקוסטית עם גיל, והוא פשוט חומד , חומד של בן אדם ! וגם מצחיק
אבל (חוץ מה'אגף' שלנו, שבו היו גם מיכל, ליאור, יעל וחברותיהן) הקהל היה מת
התביישבתי לצחוק בקטעים המצחיקים כי כל הקהל היה בשקט ושמעו כל ציוץ שלי ! (אבל בכל זאת צחקתי ) אני שונאת שזה קורה, שיש קהל מעאפן ! אבל ... למרות הכל .. אהבתי
ועכשיו אני צריכה לעוף להכין עבודה על ראול ולנברג שאני צריכה להגיש ביום שני
איזה באססה ..

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאת ואבא שלך כאלה חמודים../images/Emo6.gif

איך שרתם את כל המילים
וגם אלה שישבו לידינו!! "she is amazing" "she is wonderful"

shanoosh

New member
חחחח תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

איך לא נדע ? חרשנו על הדיסק !

hilali1

New member
שמחה שנהינתם כולכם../images/Emo70.gif שנים שלא הייתי בהופעה..

למעלה