סיכום האות ב:

דיין, יעל

הח"כית שמשום מה החליטה לגשת לשרימפי וללחוץ את ידו באמצע מצעד הגאווה בירושלים, האם יתכן שיש קשר לזה שהוא בנוער העבודה?(האמת שאין קשר, היא סתם ניגשה ללחוץ לי את היד)

לירונר

New member
גיידר ~../images/Emo70.gif~

הגיידר הוא תכונה, המאפשרת לאנשים שיש להם אותה לזהות הומואים ממרחקים... וישנה הצלחה במקרים של אנשים הנראים כסטרייטים לכל דבר.
מצטער, לא ידעתי מה לרשום על הבוקר

אממ..

גיי-דאר: החוש הזה שבעזרתו אנחנו מזהים אחד את השני גו-גאי : סוג של אתר אינטרנט גיי. אי אל !: ערוץ ענקי באינטרנט להומאים והומואיות גיי בויז. אי אל!: אותו דבר רק למתבגרים (בא בדרך כלל עם חצ´קונים) זהו, פה מסתיימת החשיבה שלי אבל... האתר וואלה מספק את זה: גיבורים – אושיות בתחומים שונים שהיו/או עודם הומוסקסואלים או לסביות. המבקש לשבח ו/או להלל את חברי הקהילה אמר: גם ____ היה הומו. מתחלקים לשתי קבוצות עיקריות: גיבורי העת העתיקה – ההומואים המפורסמים בהיסטוריה – רובם נשארו בארון עד יום מותם. וויליאם שייקספיר, אוסקר וויילד, רוק הדסון, כמה מהפילוסופים היוונים הגדולים וכיוב´. גיבורי העת החדשה – מייקל סטייפ, ג´ורג´ מייקל (ע"ע), עברי לידר וכיוב´. ג´נדר – מגדר. הזהות המינית שלך, להבדיל מהמין. איברי הרבייה הם מולדים, אך סממנים נשיים או גבריים הם נרכשים, והכל פתוח. נושא הלימוד האופנתי ביותר באקדמיה. מקווה שתהנו

../images/Emo66.gif תודה פשוש :)

במסגרת תהליך הגמילה שלי אני מנסה דברים חדשים :) אז ככה מנסים להשתלב.... :) אממ ! היום ב-10 אני וזיוי (כמידיי שבוע) עושים את פינתנו בגאים באוויר (רדיוס) אתה מוזמן לשמוע! לאבי !
http://stage.co.il/Authors/AvivNetter

BlueCat

New member
גן העצמאות.

שמישהו אחר יגדיר... ואז אפשר להכניס ל-א´ גם את אום-רשרש. או שפשוט נחכה לאות ש´. ונכניס את כולם תחת המילה הזאת ששכחתי איך מבטאים אותה

RedRose

New member
ג´סטין וגילוח...

ג´סטין- אחת מהדמיות בסידרה "הכי גאים שיש" (ע"ע). בלונדיני, צעיר וח מ ו ד
גילוח- פעולה שמטרתה הסרת שיער. נפוצה בעיקר בקרב נשים, אם כי לאחרונה ניצפתה על גברברי המועדונים
. לפעולה תופעות לוואי, עדיף לעשות שעווה (ע"ע).. יותר כואב, אבל מחזיר יותר זמן ולא עושה שערות קשות ושחורות. זהו לבינתיים..

RedRose

New member
ואם אפשר להוסיף..

לאות א´: אמט- האחוצ´ה (ע"ע) בסידרה "הכי גאים שיש"(ע"ע). מכנסים ורודות, מעיל פרווה ונעלי עקב הם חלק מסימני ההיכר שלו. לאות ב´: בריאן- הביץ´ (ע"ע) בסידרה "הכי גאים שיש"(ע"ע). סטוצ´ים אצלו היא שיגרה יומיומית, הוא וג´סטין (ע"ע) זוג משמיים, למרות שהוא לא מודה.. אוי.. זה נשמע כמו טקסט מספר מחזור.. "בריאן חמוד, נחמד ואכפתי. אתם כולם מפנק ותמיד לכולם דואג. תמיד מוקף הוא בחברים, ואותו כולם אוהבים!!!"

almog4

New member
עוד תוספת לאות ב´

באר שבע- העיר והגמל: עיר דרומית אי שם בנגב, שבניגוד לכל הציפיות והסטראוטיפים, הצמיחה בשנה וחצי האחרונות סניף גדול של האגודה, מועדון גייז מִשֶלָה (מועדון הקיו), ופעילות גאה אינטנסיבית ונראית לעין. אלמוג <וזה לא כי אני מבאר שבע>

MARMELAD

New member
לא

גם אני לא כתבתי על אילת כי אני אילתי
זה בסדר אלמוג אנחנו אוהבים פרסום סמוי !!

giloosh

New member
פעילות גאה אינטנסיבית

ונראית לעין
איפה ??? אני כן מבאר שבע ואני לא ראיתי פעילות נראית לעין
אשמח אם תפנה אותי למקומות היכן יש - אני נואש

MARMELAD

New member
נדמה לי שרשום בזמן הורוד

בכל אופן אם תלך לאוניברסיטת באר שבע אני בטוח שתמצא פליירים למסיבות / אינפורמציה על מה שקורה בעיר... גם אני שמעתי שב"ש התחילה לפרוח בכל מה שקשור לגייז...

almog4

New member
אפשר להציץ ב

לשאלתך - אפשר להציץ באתר הסניף כדי להתרשם http://www.geocities.com/negev_aguda/index וכן בפרסומים באוניברסיטת בן גוריון, ובדיווחים השוטפים מאתר gogoay
אלמוג

למעלה