בפתיחה עשינו טעות אסטרטגית בכיסוי על אינגלס, קיבל יחס של מינימום דווין בוקר. היה עדיף לעשות חילוף אוטומטי ולהפוך אותו לסקורר, ובאופן כללי לתת לו לסיים בצבע מאשר לאפשר לו לנהל ככה את ההתקפה, למצוא את הקלעים בפינות (שפגעו) ולהזין את גובר (שהטביע). פעם אחת תעברו מתחת לחסימה תנו לו לזרוק מה כבר יקרה?
ג'וקר פתח sluggish, איפה שהפסיק משחק קודם, זז ממש רע בהגנה ולקח רק 2 זריקות עד ההפסקה. אני לא יודע אם נחבל בברך או בגב אבל he doesn’t pursue rebounds או מתגלגל לסל בחדות, נקווה שמדובר בעייפות סך הכול.
למרות זאת הוא התעורר בהמשך, כמו גם מייקל פורטר שהיה חלש והתאושש כמו ענק.
מורי חזר בהפתעה, בשביל לסגור עניין עם 6 נקודות בסיום (לפחות ככה חשבתי, לא רוצים לתת לי מנוחה). רחוק מאידיאלי כמות הדקות ששותף.
יוטה נחלשו ככל שהמשחק התקדם, החטיאו את המבטים שקלעו לפני ורשמו איבודי כדור מיותרים לאורכו. ללא ההרואיות של מיצ'ל והשטויות שלנו הם היו רושמים הפסד מאכזב שתכלס הרוויחו ביושר.
בהארכה ג'וקר סחב אותנו אבל ההגנה חזרה להילוך ראשון, על כל 2 שלנו הם שמו 3 בצד השני (שלשה או אנד-וואן). אחת מהסיבות שהליגה הולכת לשחקני חוץ to close games out. לא תקבל שלשות רצופות מגבוה.
בהארכה השנייה (ללא גובר שיצא בשש עבירות) סוף סוף סגרנו בעצלתיים.
עוד בקטנה:
-בזמן שמורי נעדר פי ג'יי דוז'ייר המשיך להתקדם ונתן דקות טובות מהספסל גם הפעם (אפשר לומר אותו דבר על מוריס לא שאני מחדש משהו).
-מספר 81 של יוטה שחקן טוב. כנראה מחווה לקובי.
-החזקנו אותם על 10 נקודות בלבד ברוב המוחלט של הרבע האחרון.
-אני לא מסוגל לשמוע את רג'י מילר. אני לא חושב שיש ל-TNT צוות שידור שאני אוהב.
-גראנט הוכיח למה צריך לסיים משחקים. היכולת סגירה שלו בצבע ברמה אחרת.
-קרייג השאיר אותנו בחיים עם הריבאונד התקפה.
-שעון המשחק לא עלה להארכה, התחרפן בסיום. כנראה יש מקום להרחיב על זה אבל אין לי כוח.
-התישו אותי. נקווה שכולם יעשו קצת load management.
ג'וקר פתח sluggish, איפה שהפסיק משחק קודם, זז ממש רע בהגנה ולקח רק 2 זריקות עד ההפסקה. אני לא יודע אם נחבל בברך או בגב אבל he doesn’t pursue rebounds או מתגלגל לסל בחדות, נקווה שמדובר בעייפות סך הכול.
למרות זאת הוא התעורר בהמשך, כמו גם מייקל פורטר שהיה חלש והתאושש כמו ענק.
מורי חזר בהפתעה, בשביל לסגור עניין עם 6 נקודות בסיום (לפחות ככה חשבתי, לא רוצים לתת לי מנוחה). רחוק מאידיאלי כמות הדקות ששותף.
יוטה נחלשו ככל שהמשחק התקדם, החטיאו את המבטים שקלעו לפני ורשמו איבודי כדור מיותרים לאורכו. ללא ההרואיות של מיצ'ל והשטויות שלנו הם היו רושמים הפסד מאכזב שתכלס הרוויחו ביושר.
בהארכה ג'וקר סחב אותנו אבל ההגנה חזרה להילוך ראשון, על כל 2 שלנו הם שמו 3 בצד השני (שלשה או אנד-וואן). אחת מהסיבות שהליגה הולכת לשחקני חוץ to close games out. לא תקבל שלשות רצופות מגבוה.
בהארכה השנייה (ללא גובר שיצא בשש עבירות) סוף סוף סגרנו בעצלתיים.
עוד בקטנה:
-בזמן שמורי נעדר פי ג'יי דוז'ייר המשיך להתקדם ונתן דקות טובות מהספסל גם הפעם (אפשר לומר אותו דבר על מוריס לא שאני מחדש משהו).
-מספר 81 של יוטה שחקן טוב. כנראה מחווה לקובי.
-החזקנו אותם על 10 נקודות בלבד ברוב המוחלט של הרבע האחרון.
-אני לא מסוגל לשמוע את רג'י מילר. אני לא חושב שיש ל-TNT צוות שידור שאני אוהב.
-גראנט הוכיח למה צריך לסיים משחקים. היכולת סגירה שלו בצבע ברמה אחרת.
-קרייג השאיר אותנו בחיים עם הריבאונד התקפה.
-שעון המשחק לא עלה להארכה, התחרפן בסיום. כנראה יש מקום להרחיב על זה אבל אין לי כוח.
-התישו אותי. נקווה שכולם יעשו קצת load management.