סיכום דמויות השבוע

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
עדכון דמויות שבועי

ומתאים במיוחד לשאלה של בויבנד על אהבה. רולנד שלי החליט לפרוש מחיי ההרפתקנות. הוא החליט שהאהבה שלו ללורי חזקה מהדחף שלו להרפתקנות. הוא ממש התאהב באותה נערת איכרים תמימה (שבאה מהמישורים התחתונים) הוא עבר מול אחד הכפרים, ונזכר בלורי. הוא נפרד מחבריו הזוטונים, ומאריתיה, והלך לדרכו, בכיוון ההפוך לשאר החבורה: פלאשבקים מהקריירה של רולנד:
רולנד פותח את דלת הפונדק בפני אמבר האלפית (ג'נטלמן אמיתי) רק כדי לבחון את ישבנה החטוב (גלגול SPOT על הישבן של אמבר)
רולנד מזנק בידיים חשופות על השומרים בכלא, שלקחו ממנו את לורי
רולנד מנטרל את השומר החמוש בעזרת מכה עצבנית מתחת לחגורה
רולנד מחבק את לורי ומנחם אותה
רולנד ממלא פיו שיכר, ובעזרת לפיד מתיז סילון אש בפניו של שומר
רולנד מתחזה לשומר כדי להסתנן למכרות
רולנד מתחקר אנשים במכרות כדי לזהות את אחיה של לורי. הוא זורק אנשים שטועים בשאלות.
רולנד כורת שתי אצבעות לעוג מלך הבשן
רולנד מציל את אריתיה מאלי הצל בכך שהוא מסיח את דעתו
רולנד מזנק דרך אלי הצל כדי לחמוק ממנו
רולנד מגשים את הרומן שלו עם לורי.

ננסק

New member
סיכום דמויות השבוע

אני אקצר. בפגישה הקודמת הצילה החבורה שלנו איזו בחורה מהנהר הסואן. קראו לה אלכס, והיא היתה חביבה למדי. לאחר קרב קצר עם כמה גנולים, היא התגלתה כמכשפה (כלומר, Sorcerer), וכבר ראינו שיש בה יותר מהנגלה לעין. אני אוהב NPC כאלה. היום, כשהגענו לעיירה קטנה שבה כבר שהינו בעבר, הכריז לפתע רולנד (המשוחק על ידי DDN), שהוא נתקף געגועים עזים ללורי, אהובתו שבאחד מכפרי המערב. הכל טוב ויפה, אלא שאנו שאפנו להתקדם מזרחה. ניסינו לדבר לליבו של רולנד, אפילו קפצנו עליו וניסינו לגרור אותו לכיוון הנגדי (זוטון על כל רגל), אך ללא הועיל. למעשה, DDN היה כל כך עיקש, שממש התחלתי לדאוג ושאלתי אם הוא לא מתכנן לעזוב את הקבוצה או משהו כזה. כל ניסיונותינו עלו בתוהו, ושום דבר לא עבד. זוג הזוטונים עשה כל שביכולתו בשביל לשכנע את רולנד שלורי היא סתם כלבה ושיש הרבה דגים בים, שהיא אהבתו הנצחית ולכן כדאי שיחזור אליה כשהוא עמוס אוצרות, שהיא חסרת משמעות לעומת ההרפתקאות שעוד מצפות לו, או סתם באיומים. לבסוף, Ferenheit לא יכול היה יותר, ושאל את השה"מ, סתם כך, "מה רולנד מתחלף עם האלכס הזאת?". "כן." אמר השה"מ, שלף דף דמות חדש ממאחורי מסך השה"מ, והגיש אותו ל-DDN. ביצה אומרת שההבעה על הפנים שלנו היתה שווה את הכל. אחר כך היו כמה פיות שלג ושני גמדים, אבל זה פחות חשוב.

DDN

New member
עדכון דמויות שבועי

מצחיק שבויבנד כתב על אהבה, ועל התאהבות בבת איכרים שהDM הכניס. רולנד פרש היום מחיי ההרפתקנות. בעוברם במקום שבו יכלו לראות את ארובות הכפר, רולנד נזכר שלורי אהובתו נמצאת בכיוון ההוא. רולנד חשב על לורי רבות מאז הלילה שבילו ביחד, והוא לא מאמין, אך הוא התאהב בנערה. רולנד החליט להניח את חרבו, לנטוש את מסעותיו ומטרותיו וללכת לחיות עם לורי בכפר. לא משנה הסביבה, לא משנה רמת החיים והאיכות. לורי היא כל מה שמשנה לרולנד כיום. הוא חיבק את קייד, רוסקו ואריתיה לשלום, וצעד בכיוון ההפוך מזה שהחבורה המשיכה. אני רוצה להצדיע לאחת הדמויות שיותר נהניתי לשחק אותה מאחרות, ולו רק בגלל האופי החרמני/אימפולסיבי שלה. ואני אעשה זאת, כמו בסדרת טלויזיה, בסדרה של פלאשבקים:
רולנד פותח את הדלת של הפונדק בפני אמבר האלפית (ג'נטלמן אמיתי), רק כדי שתעבור לפניו והוא יבחן את ישבנה החטוב (גלגול SPOT על הישבן)
רולנד מסתער לא חמוש על השומרים בכלא שמובילים את לורי החוצה
רולנד מנטרל שומר חמוש בכלא, בעזרת מכה חזקה מתחת לחגורה
רולנד מתיז סילון אש בפניו של שומר, בעזרת לפיד בוער ופה מלא שיכר
רולנד מחבק את לורי כשהוא משחרר אותה מהמקום בו היא כלואה
רולנד מתחזה לשומר כדי להסתנן למכרות
רולנד מתחקר אנשים במכרות כדי למצוא את אחיה של לורי. אלו שלא עונים נכונה על השאלות, נזרקים הצידה.
רולנד כורת שתי אצבעות לעוג מלך הבשן
רולנד מזנק על אלי הצל כדי להציל את אריתיה, ממה שכנראה היה אמור להיות מוות בטוח
רולנד מזנק דרך אלי הצל, כדי להגיע לחבל בדרכו החוצה, כשכלו הקיצים וגילה שלא יוכל לברוח ממנו עוד.
רולנד ולורי מגשימים את הרומן ביניהם. היה שלום רולנד, היית דמות טובה וחבר טוב (אם כי הבולבול שלך סיבך אותך ואת החבורה ביותר מדי צרות) היה שלום!
רולנד

Gilgam69

New member
מוחה ../images/Emo182.gif למען רולנד

הלוחם החרמן ביותר ששיה"מתי אשר הכניס את החבורה לכל כך הרבה צרות אבל תמיד הצליח להוציא אותה מהן. אני מוכרח להודות גם שכל נושא התאהבות רולנד, הדמות של DDN, בלורי, הבחורה הכפרית שהם הצילו (והיא הצילו גם אותם) היה ממש ממש יפה. כל הנושא שוחק במשחק תפקידים מצוין ובאמינות גבוהה. היה ממש אפשר לראות איך רולנד מתאהב בלורי. דני, קבל ח"ח (ולא, זה לא תוספת XP
)

../images/Emo7.gif

יו כמעט בכיתי בן אדם זה לא קורה לי ! וואוו אני מרגיש כאילו בעצמי הכרתי את רולנד ולורי.. הם הראשונים ששמעתי עליהם כשרק הגעתי לפה.. בהצלחה עם אלכס ! ותעדכן מתישהו איזה סיפור משנה על רולנד "הבעל"

Gilgam69

New member
ואני הייתי בשירותים באותו הרגע!!!

אוף אוף אוף... כנראה שזה היה יותר מוצלח משתכננתי...

Gilgam69

New member
איזה שיתוף?

אם את מתכוון שהייתי אמור לומר לך שאלכס היא בעצם הדמות החדשה של דני, אז לא. אם אז שדני בטעות פלט בפניך את זה שהיא הדמות החדשה שלו, זה טעות שלו אבל לא נורא. ולצערי אחרי שהגשתי לדני את דף הדמות של אלכס התפנתי לשירותים כששאר חברי הקבוצה היו בהלם ממה שבדיוק קרה. אבל עכשיו שאני חושב על זה, אני יכול לדמיין את שני הזוטונים יושבים בכיסאותיהם בהלם ולא מבינים מה לעזאזל קורה פה.

Ferenheit

New member
באשר לשיתוף

אני סבור שהביצה העירה באשר לשיתוף שלנו בחוויות שלך בבית הכיסא. אני הופתעתי, כי הייתי בטוח ששה"מים לא משתינים (בואו נודה, ישנה נטייה חזקה ביותר להתעלם מהתקלויות עם שלפוחית מלאה מכיוון שהן משעממות ודלות נק"ן). הרגישות האנושית... אינה יודעת גבולות. היית חושב שיש לנו תקווה.

ogmios

New member
GM-ים בשירותים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חלילה וחס! עוד מעט גם תנסה לרמוז שGM-ים אוכלים, שותים וישנים. ומכאן עד הרמיזה שGM-ים הם בני תמותה כשאר האדם היא קצרה מידי לטעמי...

magnus the red

New member
ובינתיים בlegend of the five rings

לאחר שמצאנו את הרוצח הסדרתי והצלחנו להרוג אותו בעזרת בוגד מבפנים (למעשה זה היה הבוגד שחיסל אותו), נשלחנו למצוא אדם שנעלם ושהעלמותו יכולה לגרום למלחמה בין שני שבטים עם גבול משותף שרבים על הטריטוריה בה הוא עמד לשלוט. כמובן שכשגילינו אותו (יצאנו למשלחת החיפוש אנחנו ועוד כמה אנשים קרובים לנעלם) בפונדק קטן, לכאורה פצוע, הוא רצח את הראשון שניגש אליו ואז התחילו להתקיף אותנו. וכמובן שאני היחיד שהצליח לראות שהוא רצח מישהו. אחרי שנגמר הקרב ואני כבר הייתי פצוע (לא קשה, אבל מספיק בשביל להפוך אותי ללא ממש יעיל בקרב) החלטתי להרוג את הבן זונה לפני שהוא מחליט לרצוח אותנו. אבל לא... אחד מאיתנו במקרה בא מאותו השבט של הבן זונה. ולא רק זה, הוא גם ממש honorable! ואני הרי מתקיף אזרח תמים, פצוע, ומסכן. מה הדרך היחידה לעצור אותי? להרוג אותי! הוא לא הצליח למזלי (ולצערו, למרות שהוא עוד לא יודע את זה), רק פצע אותי קשה. ומה מתברר? הבן זונה היה מתחזה, שקרן, סכסכן, שרצח את הבחור שנעלם והתחפש אליו בשביל לקדם אינטרסים של השבט שלו. לא רק זה, אלא הוא הבוגד שעזר לנו הסוף הפגישה הקודמת וחיסל את הרוצח. והייתי צריך לענות אותו שבע שעות יומיים לאחר מכן (ועוד הייתי עם פצעים לא קלים) כדי להוציא ממנו את כל המידע הזה. החוצפה שיש לאנשים היום- להתקיף מישהו מהחבורה שלך... עכשיו אם רק אני אמצא דרך לרצוח אותו בלילה בלי יותר מדי ראיות... הבהרה: לכל טענה על שגיאות כתיב, חזרה מיותרת, משפטים לא מובנים, הודעה לא קוהרנטית- אני טוען לחוק החמש.

ד ג י

New member
הדמות שלי

יש ךי דרואיד בשם תלוניוס (כן אני יודע שזה שם טיפשי אני חושב על שם אחר כרגע) תלוניוס נשאב חזרה למימד המקורי שלו (בו הוא נולד) אם מספר חברים שלו ושם התחברו אם חבורה אחרת, הוא הגן על עכו כאשר תקפו אותה צבאות של דרגונים אך הוא לא נשאר עד סוף הקרב מכיוון שמפקד הצבא לורנס ביקש מהחבורה להגיע לצפת ומשם למונפורט שם נפגש אם צבא בהנהגת גמד הוכל לגייס את ההוספיטלרים ולחזור לעכו, בדרך ראתה החבורה מספר דרגונים אשר סחבו מישהו לעגלה, תקפנו את הדרגונים והצלנו את האדם ששמו אנטון והוא הצטרף עלינו למסע. הלכנו עד לצפת כאשר בדרך נתקלנו בצבא ענק של דרגונים וברחנו ממנו והרגנו חצי ממנו בעזרת הטבעה של הידרה בבוץ. הגענו לצפת שם אמרו לנו שצבא מינטאורים הולך לתקוף את העיר וביקשו מאיתנו להרוג את מלך המינטאורים כדי לערער את השילטון אצלם וכך יוכל הצבא של צפת להתארגן, יצאנו למשימה ובאחד הלילות התעוררנו כאשר השומר שלנו (שהיה קוסם) קפץ על עצמו (כן זה נשמע מוזר אבל צלמית של הקוסם הזה התקיפה אותו) הצלחנו לגלות מי מהשניים הוא הקוסם האמיתי (ע"י בקשה שהם יעשו קסם ורק אחד הצליח) וכך שינתה דמות הקוסם השיקרית את צורתה לאנטון שהתגלה כדופלגנגר שהסביר בצורה מאוד משכנעת למה כדי לנו להשאיר אותו והשארנו,נכנסו למערת המינטאורים הרגנו את המנהיג. אנחנו עדיין מנסים לשחרר את עכו דרך אגב ההרפתקה הזאת היא מטיול של שושנת המדבר שהיה לי ובגלל זה היא לא קשורה להרפתקה שאני בד"כ עושה דגי

בויבנד00

New member
אממ אני לא רוצה להפריע

במיוחד שאני ממש לא יודע בקשר למה אתה כותב ומי זה רולנד ולורי וכל זה קשור למה, אבל ממש חשוב לי לציין שאני ה-בויבנד, ואם אתם רוצים לקרוא לי בשמי אז תגידו "הבויבנד"... אני יודע שזה סתם עניין קטן אבל זה חשוב לי...כי אני one of A kind אז אם לא איכפת לכם.....:))

Elenlos

New member
אהבת אמת

זה המקרה הכי טוב ששמעתי על אהבה!! כל הכבוד! על דברים כאלה אני מדבר לגבי הטיפשות שבאהבה. צריכים עוד אנשים כמוך בעולם! אם הייתי בצבא והיה לי את האפשרות היית מקבל צל"ש רק חבל שלא... רק פרט אחד קטן, מה רולנד ז'תומרת איזה Class ?

DDN

New member
והקטע האירוני בסיפור

שרוסקו (הדמות של פרנהייט) ניסה לשדך את רולנד (הדמות הישנה שלי) ואלכסנדרה (הדמות החדשה שלי)

למעלה