סיכום...דו שבועי
אז בסדר,אתם צודקים.לא סיכמתי שבוע שעבר. הסיבה היא שלא ממש היה מה,ולא ממש התחשק לי להטיף שוב מוסר. אבל מה לעשות,כנראה שאני צריך.את החלק הראשון של הסיכום כתבתי פה . ובנושא הזה אני ממליץ לכם על עוד כתבה בנושא עימותים מכוונים. לקרוא ולהפנים, לנשום עמוק,ורק אז אתם יכולים להכנס בי....
... אני באופן אישי עשיתי הרבה כיף בשבועים האלה,עם תערוכת טיולים ותערוכת אופניים בטורונטו.אני מקווה שעוד אנשים היו ונהנו,ומי שהחמיץ-תמונות עולות לאיטן. פה היו דיונים מרתקים וקצת רגשיים,בנושאי אל-על,ישראליות,והופעה עסקית.נושאים מאוד מעניינים.באמת.מרתק לשמוע על נסיון של אנשים והדרך בה הם חווים את המנטליות הצפון אמריקאית.אנא,אל תתנו לרגשות שלכם בנושאים האלה לדרדר את הדיונים לעלבונות אישיים.אנחנו מפספסים כך את כל הטוב שיש בפורום כמו שלנו.אני אישית קיבלתי רשמים חדשים,ועוד דעות.בדיוק הדבר שבשבילו אני גולש פה. זהו.שיהיה לכם סוף שבוע רגוע ואופטימי.אני יודע שלי יהיה
.
אז בסדר,אתם צודקים.לא סיכמתי שבוע שעבר. הסיבה היא שלא ממש היה מה,ולא ממש התחשק לי להטיף שוב מוסר. אבל מה לעשות,כנראה שאני צריך.את החלק הראשון של הסיכום כתבתי פה . ובנושא הזה אני ממליץ לכם על עוד כתבה בנושא עימותים מכוונים. לקרוא ולהפנים, לנשום עמוק,ורק אז אתם יכולים להכנס בי....