סיכום דו שבועי

I am a freak

New member
סיכום דו שבועי ../images/Emo26.gif

אז מה היה לנו השבועיים הללו?
נוסף מאמר של בטי על סיאנסים, מאמר מושקע ביותר- שווה קריאה
דברים שאף אחד לא שם לב- 1. נוסף שרשור בהודעות הנבחרות של הפורום- מי שרוצה לראות מוזמן, זה בדף הראשי של הפורום. 2. סוף סוף הספר האלקטרוני שבעמוד הראשי של הפורום שונה, מי שרוצה לראות, להזמין או סתם לדעת איפה זה נמצא, מוזמן
במהלך כל השבועים התעדכנו בלי הפסקה הטאג ליינס, מי שלא הספיק להיכנס לכולם ולבקר בכולם, מוזמן....
במהלך השבועיים הגיעו כמה חברים חדשים, ביניהם החבר המבוגר (לא זקן
) ביותר בפורום
, קבלו אותם בברכה... (למה אני נשמע כמו סבתא
).
תוצאות המאמר- כמה זמן בשבוע אתה משקיע "ברוחניות שלך"
1. בין שלושה לשבעה ימים- 26.67% - הצביעו 4 חברים. 2. בין יום לשלושה ימים- 26.67% - הצביעו 4 חברים. 3. כמה שעות ביום... זה מספיק, לא
- 13.33% - הצביעו 2 חברים. 4. חמש דקות בשבוע זה נחשב הרבה
- 33.33% - הצביעו 5 חברים. סך הכול הצביעו 15 חברים
יש סקר חדש, כולם להצביע....
הערות חשובות- 1. הצעות לסקרים ולמאמרים, לשלוח לי במסר אישי, אני אדאג להעביר את זה להנהלה. או שפשוט תפתחו שרשור בשם- הצעות למאמרים (רק אם הוא לא קיים) ותציעו שם את המאמר. 2. כנ"ל גם לגביי תמונות לגלריה, יש שרשור של תמונות, אם לא אז פיתחו שרשור כזה, או שתשלחו לי לינק לתמונה. תודה. 3. מאמרים יתקבלו בברכה, שילחו לי אותם במסר אישי, לא לפתוח הודעה חדשה! מסיבות של נוחיות תודה רבה רבה רבה!!
אמממ... נראה לי שנגמר, אם אני אזכר בעוד משהו, אני אשרשר את זה לכאן. יום טוב ונעים, שבוע טוב ואחלה של שבת!

zViper

New member
אהבתי את אשר קראתי... בהודעה, אגב

בנוגע לבקשתך זו: "כנ"ל גם לגביי תמונות לגלריה, יש שרשור של תמונות, אם לא אז פיתחו שרשור כזה, או שתשלחו לי לינק לתמונה" לא שמת-לב לשירשור התמונות שהתחלתי כאן?
אכן כן, בנתיים עוד צורפו, לא על-ידי... אשמח אפילו אם תעלה את השירשור כלפי-מעלה, בכך שכל אחד/ת שמעונין/נת לצרף תמונה, בשמחה יצרף ישירות לשירשור הנ"ל

למעלה