סיכום גיוסי לקוחות לחודש אוקטובר.

backbencher

New member
אבי לב50 ידידי, (אגב, מי תפשו לך את הניקים 1 עד 49?),

תגובה צריכה לבוא מהראש. לא מהבטן.
לא ראיתי כל טיעון מצידך המגיע "מן הראש".

הטענה "העם אינו דביל" - הינה נהמת בטן, ואינה מסבירה דבר.

דווקא "קפיצה על העגלה", מתוך ציפיה לקיום הסכמים תקפים מצד רוכש הנכנס בנעלי נרכש - היא סברה הגיונית, ודווקא מי שאינו מגיע למסקנה כזו בכחות עצמו - מפגין קוצר ראיה וחוסר יכולת ניתוח תרחישים. אז, אולי העם אינו ממש דביל, אולם לבטח איננו מתוחכם ושנון.

גולן טלקום לא מתאים לכל אחד.
ידוע כי קיימים מגזרי אוכלוסיה מאותגרי אינטרנט, בעיקר "באים בימים" (אך אולי לא כל כך בלילות), אשר דווקא היו נשכרים מן החיסכון שבהיות מנוי של גולן, אלא שאינם יכולים להתמודד עם האמצעים שגולן מעמיד לרשות הלקוח לצורך שירות עצמי, מתמלאים יראה נוכח תפריטים עתירי אופציות, וזקוקים לעזרה של נציג שירות, ובתחום זה של רמת נציגי שירות - יש לגולן עוד מה לשפר.

הסיבה האחרת לדעתי היא גמר "ניקוי אורוות", וקשורה לתחבולנות מצד לקוחות pre-paid של גולן אשר השתמשו דווקא בשירות הבינלאומי של טלזר, מתוך הנחה כי עד שגולן טלקום תקבל פירוט חיובים מצד טלזר - ינוצל ה- pre-paid עד תומו, וגולן יצטרך לרדוף אחר הרוח. מכיוון שטלזר הוא חביב מהגרי עבודה, ואלה אינם נדירים במחוזותינו - סביר כי ניפוים ממאגר הלקוחות תרם לגיוס נטו הנמוך.

כעת, תורך להפעיל את מוחך, אם לא הפקדת אותו בינתיים ב"שמירת חפצים", ואתה מסתובב בלעדיו..

אבי לב50

New member
לא הייתי מעולם ידידך ואינני חפץ להיות כזה גם בהווה ובעתיד...

התגובות שלי באות תמיד מהראש ולא מהבטן, והראש אומר לי שאתה יכול להגן על גולן כמה שתרצה, אבל העם לא דביל.
גם אני הגנתי בעבר על גולן אבל התפכחתי מהר למדי מהאשליות...
&nbsp
וגילוי נאות: אני אפילו לא מטריח את עצמי להכנס לקישורים שאתה מביא, במיוחד כאשר הם מלווים במילים מפוצצות בשפות זרות... אשר על כן אתה יכול לחסוך מעצמך את הטירחה, שמן הסתם תגיב עכשיו שאיננה טירחה כלל וכלל...
&nbsp
וגם כאן זאת התגובה האחרונה בנושא הזה.
רות-סוף! (ואתה יכול להמשיך לדסקס עם עצמך, חתיכת פחדן שחוסם ממערכת המסרים את מי שאומר לך את האמת בפרצוף כדי לא ללכלך את הפורום).

backbencher

New member
בעברית, קיימת "צורה קישוטית" של התיחסות

למשהו מעציב, עגום, קודר, באמצעות שימוש בתואר מהופך מילולית, כדי להימנע מאיזכור מפורש של אותו משהו מעציב, עגום, קודר הנדון.

כך למשל:
עיוור מכונה סגי נהור (בארמית - די אור, או הרבה אור).
בית קברות קרוי בית החיים או בית עולם (ביתם של החיים לעולם).
מקובל - מיסטיקן העובד בשחור, בלא קבלות.
ידידי - כינוי יופומיסטי, בלשון נקיה, ליריב...

עטלפוני

New member
בתור משתמש גולן אני עוקב וכמובן שאנטוש אם סלקום יקנו.

ייתכן והרבה עושים כמוני, ועוזבים לפני שיצטרכו לשלם שוב לחברות הוותיקות.

מורוש98

New member
אבל עוד מעט ישארו רק החברות הוותיקות

עטלפוני

New member
אז אנסה את אחת האחרות, אני לסלקום לא משלם יותר לעולם

(לפחות לא באופן ישיר, אין לי שליטה על התשלום של גולן לסלקום)
&nbsp
וכן, ברור לי שגם פלאפון וגם פרטנר גרועות באותה מידה, עם פרסומות מביכות, ניצול של קשישים, תשלום מבזה לעובדים, הערמת קשיים ללקוחות, חשבוניות מבולגנות, מדיניות של לשקר במעמד חתימת חוזה, אי מסירת חוזה בכתב אלא אם מבקשים, ניסיונות חיוב שגויים בחוסר תום לב ועוד ערמה של דפוסי התנהגות של מאפיה, גנבה ועבירות.
&nbsp
וכן, אני מאמין שגם גולן חוטאים עם חלק מהדברים האלה, אבל הם (לדעתי) עדין הרע במיעוטו. ברור לי שגולן חברה גרועה שחייבת להסגר, אבל כרגע זו האופציה (לדעתי) הכי פחות גרועה בישראל ב 2015.

עטלפוני

New member
כי מסתמן שהיא שינתה דרכה

אישית אני לא שם לב לזה, אבל ממה שהרבה אנשים בפורום פה כותבים היא כבר לא הגולן של פעם, אלא מיום ליום הופכת התנהגותה דומה לגדולות. תראי נגיד כמה המשתמש אבילב50 נפגע ממנה, ועוד רבים אחרים. אם זה אכן המצב אני מאחל לה, כמו לכל חברה לא הוגנת אחרת, להסגר.

BobboVilla

New member
אבי לב מעולם לא היה מנוי של גולן

ייתכן והוא נפגע בעקיפין בצורה כזו או אחרת, אבל ישירות הוא לא נפגע.

backbencher

New member
אתה בטוח? האופן בו הוא מתנגד לגולן טלקום גרם לי לחשוב

כי ניסה, ניכווה, ושומר טינה.

אני יכול להעיד על עצמי כי הייתי לקוח של כל אחד מן הברונים השודדים, והייתי קרבן לעריצותם ולתאוות הבצע שלהם, לפני שמצאתי רשת כלבבי.

אם אתה צודק - זה יכול להיות ענין למחקר בתחום ההתנהגות האנושית - כיצד זה נלחם אדם בקנאות כזו בספק שירות מבלי שהיה מעולם לקוח שלו...

sharon616

New member
אני חושש מהיום שגולן טלקום תימכר

לא רוצה שהאפ"ס ירים ראש שוב

אם גולן היה ממשיך בתוכניות המקוריות 99 ש"ח ו 9.99 הייתי נשאר אצלו

אבל ניצלתי את המבצעים

אנשים בוכים על דמי מעבר ושוכחים מה האפ"ס עשו להם 15 שנה.

אני מאוד מקווה שאני טועה.

מורוש98

New member
לצערי, נראה כי כרגע זה שאלה של "מתי"

ולא "אם"...(לגבי האם גולן תימכר)..

אבי לב50

New member
ואז יתברר שכל הפרסומות של גולן בקולו של מיכאל, בשקר יסודן.

אני מתכוון לפרסומות שבהן הוא טוען בתוקף שאינו מוכר.
וזה נקרא איש אמין...

מצד שני הלוואי שלא ימכור, באמת הלוואי. כדי שנוכל להמשיך לשלם מחירים זולים לחברות האחרות.
&nbsp

אבי לב50

New member
יפה מצידך bb שבפעם הראשונה כתבת דבר אמת.

וחבל שקלקלת בסייפא של התגובה...
&nbsp
אכן ניסיתי והייתי לקוח של גולן, ואם הייתם טורחים לקרוא את התגובות שלי הייתם אמורים כבר לדעת (אפילו אם יעירו אתכם באמצע החלום) שהייתי לקוח של גולן, אבל אתם מזלזלים באדם אחר מסיבות השמורות עמכם...
ואכן ניכוותי, כפי שכבר סיפרתי יותר מפעם אחת, אבל תתפלא, אינני שומר טינה.
גם לך אינני שומר טינה.

אבי לב50

New member
ועל כך נאמר "מודה ועוז ירוחם".

אבל אם מצד שני תפסיק לזלזל בזולתך (אפילו בבחינת "דע את יריבך" - למרות שאינני יריבים כלל וכלל!!!) ותנסה לקרוא ואף להבין את אשר הוא כותב - סביר שלהבא תזכור ותבין את העובדות לאשורן.

uphilll

New member
ואולי.. הזלזול בעיני המתבונן..

זו רק פרשנות שלך, שזלזול משחק כאן תפקיד.

בהזדמנות אחרת ובהיפוך תפקידים, הסברת בפשטות שלא זכרת פרט כלשהו- וחסל.
בלי פרשנויות, בלי זלזול ובלי לחנך.

ועוד משהו לחשוב עליו: עד כמה שאני יודעת, לא נמצא קשר בין זלזול/הערכה ליכולות זכרון.
למרות שזה יכול להיות מעניין לבדוק את זה.. הממ

אבי לב50

New member
תמיד עניין אותי ותמיד יעניין אותי

למה אנשים שלא משתתפים בדיונים מצטרפים אליהם לפתע פתאום בנקודת זמן מסויימת מאוד ובהקשרים מאוד מעניינים.
&nbsp
מדוע למשל החלטת להגן כאן על צד א' או להתרעם כלפי צד ב'?
&nbsp
ובכל מקרה, האיש שטענתי כלפיו על זלזול הצהיר על כך קבל עם ופורום יותר מפעם אחת, כך שהסינגוריה שלך מיותרת לחלוטין במקרה הזה...

uphilll

New member
צודק, שאלה מעניינת.

אני מניחה שיש יותר מסיבה אחת.
אבל זה לא קשור.

שים לב, אגב, שגם עכשיו פירשת את הדברים שלי: סנגוריה, להתרעם, החלוקה הזאת לבעד ונגד, שזה לא משהו שאני אמרתי או נכנסתי אליו בכלל.

אני ציינתי עובדה, אתה זה שנתן את הפרשנות..
מצטערת שאתה חווה אמירה נייטרלית כהתקפה. מניחה שלא קל להיות במגננה כל הזמן

אבי לב50

New member
אופס...

ודווקא אופס שלך.
ליתר בטחון פן תתקני את הטעות צילמתי מסך...

"אמירה נייטרלית כהתקפה"?
איפה בדיוק ציינתי את המילה "התקפה"?
טוב, לא משנה... לא ארד איתך לקטנות.

בעצם רגע... אחת קטנה אני אהיה חייב בכל אופן:
מילא כינוי ולא שם אמיתי. אבל איך בגיל 5 את כותבת כל כך יפה? זה גאונות או משהו כזה?

רק קחי הכל בקלות, ברוח טובה ועם חיוך, כמוני

למעלה