סיכום ביניים של היום

luski r

New member
סיכום ביניים של היום

התנאיים התחילו מוקדם כפי שהיה צפוי אבל היו חלשים יותר, 8 דאונים יצאו לדאיות מרחק משדה תימן. ביצענו מ 150 ק"מ ועד כ- 400 ק"מ. לצערי אני לא הצלחתי לבצע 500 ק"מ למרות שהייתי כ 7 שעות באוויר להערכתי ביצעתי כ 400 ק"מ בלבד. במידה ויהי למישהוא חשק לקרוא תיאור מלא של הטיסה אשמח לשתף אותכם רפי לוסקי

natyh

New member
בודאי

הימרתי על 10 שעות ל 500 ק"מ הפתעת עם 7 שעות ל400 ק"מ טוב יותר ממה ששיערתי . אני מת מסקרנות לקרא את התיאור המלא . ובקשר לליגה אשמח לדעת מה קרה אם אפשר להעלות תיאור קצר : מי הגיע ,מתי יצאו לדרך , איך היו התנאים ,ומי הגיע לתבור. אם הבנתי נכון מהתחזית מהרדיו סונדה התנאים לא היו כל כך משובחים .

Lola 14

New member
לא לעליב

נטע השיא האישי שלי למרחק טיפה יותר מ 500 ק"מ, (את יושבת אני מקווה)רק אבל רק 4 שעות. רפי

natyh

New member
יושב דוקא

ובלי להעליב דיברנו על יום מסוים ואכן לפי הרוחות שהיו ההערכה היתה לא רחוקה מהציאות . השם נתי כלומר נתן . נעים מאד .
ובהחלט נא לא להיפגע אין כל כונה לזלזל להיפך .

avron

New member
מחר אצטרך לעבוד בעמידה

מחר אצטרך לעבוד בעמידה. מעל 7 שעות באויר בישיבה כשהלחץ על הישבן גדול בגלל ה G. ממש כאב תחת. שחר גולדברג טס איתי בדאון שלי. המראה ב 10 משדה תימן, צפונה לאזור בית גוברין, דרומה מעט אחרי שדה בוקר, צפונה לערד, דרומה למצפה רמון, צפונה לשומריה, דרומה לרמת חובב. ברמת חובב הטיסה נפסקת ( יש רק 6 לגים חוקים ל OLC) ומשם חזרה לנחיתה בתימן. טיסה של 400 ק"מ. אני מחקה ששחר ישים את הטיסה באתר OLC ואז אתן לינק. ראוי לציין ששחר עשה את רוב ההטסה ואילו אני אחרי כל כך הרבה זמן איבדתי ריכוז. איתנו ברוב הדרך היו עוד 4 דאונים שעשו מרחק דומה ועוד שני דאונים שעשו פחות. דאון אחד נחת בשדה בוקר והפיפר חילץ אותו משם. אברון

avron

New member
הנה לינק לתוצאות

הנה לינק לתוצאות. http://www2.onlinecontest.org/olcphp/2006/ausw_wertung.php?olc=olc-il&spr=en&dclp=d7376c452605d6121e5ca1fcbeed3d49 אני רואה שחברי עדין אינם שולטים בדרך לפרסם תוצאה באתר. יצא לנו מסלול בגודל אפס ומסתבר שקוראים לי עמיר שלום ולא ידעתי. אברון

natyh

New member
ואיך נראתה החויה המדהימה הזו

מנקודת הראות שלך ?

למעלה