סיכום ארועי השבוע.

עידו ל

New member
סיכום ארועי השבוע.

גליל עליון מתחילה סוף סוף לממש את הפוטנציטל שלה גם באירופה , הגיע הזמן באמת טולמרות שכולם כבר הספיקול קבור את הסיכויים שלהם אז סה``כ הם בהחלט בתמונת העליה לשלב הבא מהמקום הרביעי. מכבי ר``ג אמנם הפסידה באיטליה 74:78 אבל בהתחשב בובדה שסמואל היינס ופופוביץ` לא שיחקו בדקות האחרונות הרי שמדובר בהישג יפה של ר``ג ולא לשכוח שהקבוצה האיטלקית ממוקמת במקום הרביעי בארצה. ר``ג השנה מצוינת ואם קצת מאמץ אני מאמין שהם יכולים לגמול לאיטלקים בזיסמן. בפועל ירושלים ביזתה כצפוי את המדינה בתבוסה מחפירה במדריד. משחק כל כך לא מתוחכם ושקוף הרבה זמן לא נראה פה , בשביל זה היה אפשר להביא את גדי קידר ולא לשלם מאות אלפי שקלים לשרף. בכל אופן , ירושלים סדיימה את העונה האירופאית שלה ולהבא כדאי שתשקול להשתתף בקוראץ` או ספורטה. מכבי ת``א הביסה את אורטז אבל לא הייתי מתלהב מהניצחון הזה. אורטז היא קבוצה חלשה מאוד והמיקום שלה ערב המשחק (מקום 9 בבית) לא מקרי , מה עוד שביד אליהו היא חסרה את הרכז שלה , פוטו , דבר שבא לידי ביטוי במשחק המפוזר שלה. להערכתי פנחס גרשון עשה כמה שטויותגם פעם. היתה לו הזדמות להחזיר את הביטחון להאפמן. ברבע הראשון האפמן היה אדיר עם 14 נק` ומשום מה פנחס בחר להשאיר אותו על הספסל ברבע השני וחבל , כי אין לי ספק שאם אפמן היה על המגרש כל המחצית הוא היה מסים עם 25-30 נק` , במקום זאת קיבלנו לאחר מכן האפמן מהוסס הרבה יותר. כנ``ל לגסי מקדונלד , אני הייתי משאיר אותו על המגרש 40 דקות כי הוא היה ביום טוב אתמול. בסה``כ משחק טוב של מכבי אבל מול קבוצה כמו אורטז זה לא מדד לכלום , נצטרך לחכוןת לעוד כמה משחקים כדי לראות אם מכבי יצאה מהמשבר.

המשחק מול אורטז לא מדד ?

אני ממש לא מסכים.. הקבוצה עצמה יחסית חלשה אבל כך גם לוליו. החשוב הוא לא התוצאה אלא כיום היא הדרך שבה היא הושגה - המשחק מוול לוליו ובכלל בחודש האחרון היה שבלוני ולא יפה. המשחק אתמול הראה מכבי מחוברת יותר, מכבי בשליטת מקדונלד - משהו שלא ראינו מתחילת העונה, ראינו את האפמן יותר מחובר לעצמו ובכלל הקבוצה נראתה טוב!! יש סיבה טובה לדעתי, להיות שמחים ולקוות לטוב יותר.

במצב שמכבי היתה לפני המשחק...

כל משחק נחשב למדד. מכבי היתה זקוקה לכל משחק שהוא כדי להוכיח לעצמה שלא שכחו שם לשחק כדורסל. ואכן......לא שכחו!

leeno

New member
אתה יודע במכבי יש עוד שחקנים חוץ מהאפמן וביג מק...

שהם מצויינים אבל היה חשוב להחזיר את הביטחון לטל, ולצ`רצ`יץ ובגלל זה האפמן לא שיחק 40 דקות.

עידו ל

New member
את יודעת , נייט האפמן הוא

השחקן הכי חשוב במכבי או השני בחשיבותו אחרי מקדונלד. אם הוא יהיה חלש אז לא יעזור שלטל ולצ`ורה יהיה ביטחון ולכן האפמן יותר חשוב מהם.

MegaYellow4

New member
נייט האפמן

צבר עבירה שלישית עם פתיחת המחצית השניה, ולכן ישב על הספסל קרוב לעשר דקות במחצית הזו. זו, בין השאר, הסיבה לתפוקה הפחותה שלו במחצית השניה. דעתי היא ש -18 נקודות ו-10 ריבאונדים זו שורה סטטיסטית יפה מאוד, ואין לי טענות לא לנייט ולא לפיני, שניהל את המשחק מצוין. תוצאת המשחק היא הראיה הטובה ביותר לכך, ואין צורך לחפש בנרות סיבות לתקוף אותו, בוודאי לא כשהרקע לביקורת היא שנאה אישית ולא רקע מקצועי.

עידו ל

New member
תקרא שוב את ההודעה שלי

בפעם הבאה. אני דיברתי על ההוצאה שלו עם פתיחת הרבע השני , שלא היתה לו בעית עבירות. לגבי גרשון , אני חושב שהוא מאמן בינוני , ההתבטאויות שלו מטופשות לרוב אבל זה לא קשור לביקורת שלי, בניגוד לאנשים מסוימים שתוקפים את חולון רק בגלל שנאתם האישית לעמי מנור.

MegaYellow4

New member
אני בהחלט חושב

שאנשים כאלה ראוים לכל גינוי. אני, אישית, די מסמפט את הפועל חולון. את עמי מנור? לא.

leeno

New member
עונה שעברה אחד המשחקים..

האפמן שיחק גרוע כל השחקנים התעלו על עצמם וניצחו את המשחק הזה לא שכחתי.. העונה אם האפמן יתץפוס יום חלש וזה קורה... גם לקובי ושאקיל אז בשביל זה צ`ורה אם יהיה לו את הביטחון שהוא צריך הוא יכול לעלות מהספסל ולנצח משחקים.

למעלה