סיכום אמצע שבוע:

just adiki

New member
סיכום אמצע שבוע:

אחרי פגרה של שבוע מכיוון ששכחתי
חוזרים עם סיכום אמצע שבוע.. אני מקווה שהעינות הפעם תהיה יותר גדולה
שיר אמצע שבוע של שירי: שיר אמצע שבוע ישראלי: שיר אמצע שבוע לועזי: תמונת אמצע שבוע: סרטון/קליפ השבוע: למה אתם מצפים בהמלך השבוע: יש תכנונים מיוחדים השבוע: איך השבוע בנתיים?- המשך שבוע נעים לכולם

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שיר אמצע שבוע של שירי: כשאת עצובה
שיר אמצע שבוע ישראלי: טורו שיר אמצע שבוע לועזי: Arash-Temptation תמונת אמצע שבוע:
צ'יייייייייייז[כן, ידוע לי שזה בפוטושופ
] סרטון/קליפ השבוע:
למה אתם מצפים בהמלך השבוע: לפסטיבל הלטיני
יש תכנונים מיוחדים השבוע: לא...
איך השבוע בנתיים
-
אחלה... מדהים...
[מעייף, מתיש
]

kocit

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר אמצע שבוע של שירי:דון קיחוטה.. שיר אמצע שבוע ישראלי:הינה אני בא שיר אמצע שבוע לועזי:מאס כה נדה תמונת אמצע שבוע:http://img367.imageshack.us/my.php?image=mvd106dwa9dy.jpg סרטון/קליפ השבוע: למה אתם מצפים בהמלך השבוע:שגרמניה וצרפת לא יגיעו לגמר
גם לי מותר לחלום יש תכנונים מיוחדים השבוע:לא.. איך השבוע בנתיים?-
מעכלת אבל בסדר

linoy7

New member
../images/Emo6.gifהסתרת את רונאלדו?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

Dorushh 3

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo216.gif

שיר אמצע שבוע של שירי: לאן שלא תלכי. אתמול ראיתי 3 סרטונים של השיר
(כל אחד ממקום אחר) שיר אמצע שבוע ישראלי: חשבתי שאולי
של "רני אביב"
נו התמכרתי
שיר אמצע שבוע לועזי: תמונת אמצע שבוע: סרטון/קליפ השבוע: ממהופעה בברלה
למה אתם מצפים בהמלך השבוע: לכלום
יש תכנונים מיוחדים השבוע: לא

kocit

New member
אי אי איזה שיר../images/Emo99.gif

חשבתי שאולי את לא תלכי ממני כי איך תסתדרי בלעדי את שוברת שתיקה שאני מנסה להבין אותך..
מהמם!

ady18

Well-known member
עונה

שיר אמצע שבוע של שירי:לא שמעתי שיר אמצע שבוע ישראלי:משהו ממני והשיר של אגם שיר אמצע שבוע לועזי: תמונת אמצע שבוע: סרטון/קליפ השבוע: למה אתם מצפים בהמלך השבוע:שגרמניה תעוף מהמונדיאל אמן יש תכנונים מיוחדים השבוע:לא איך השבוע בנתיים?-אממ מבחינת המונדיאל אכזבה מבחינתי הייתי בקניון היה נחמד וביינתים זהו כרגע...

linoy7

New member
יעל../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

אומנות השרשור התמונה מופנית לכל מי שלא יודע/הבין איך לשרשר נכון

עונה...............................

שיר אמצע שבוע של שירי-"כשאת עצובה". שיר אמצע שבוע ישראלי-"אלייך" של דניאל המדהים. שיר אמצע שבוע לועזי-אין. תמונת אמצע שבוע
.......הלהקה שלי-אהבת חיי! סרטון\קליפ השבוע-של סקעת"כמה עוד אפשר. למה אתם מצפים במהלך השבוע-שיעבור בכיף.... יש תיכנונים מיוחדים-לישון. איך השבוע בנתיים-סביר-מקווה לשיפור. המשך שבוע נעים לכולם..........

ady18

Well-known member
עונה

שיר אמצע שבוע של שירי:לא שמעתי שיר אמצע שבוע ישראלי:משהו ממני והשיר של אגם שיר אמצע שבוע לועזי: תמונת אמצע שבוע: סרטון/קליפ השבוע: למה אתם מצפים בהמלך השבוע:שגרמניה תעוף מהמונדיאל אמן יש תכנונים מיוחדים השבוע:לא איך השבוע בנתיים?-אממ מבחינת המונדיאל אכזבה מבחינתי הייתי בקניון היה נחמד וביינתים זהו כרגע...

למעלה