סיכום אירוע

Mei11

New member
סיכום אירוע

רק רציתי להגיד (גם בפורום) כמה נהניתי אתמול, ולהודות לכל מי שהגיע, עזר, הסיע, סחב וכו'. היתה לנו נוכחות בין-לאומית מרשימה, וזה תמיד כיף להכיר אנשים חדשים וגם לראות שוב את החברים בפורום. אז תודה לכולם
ונתראה בחג הבא!

SashTheRed

New member
היה מעולה!

מאוד נהניתי ומקווה שיהיו עוד כאלה בעתיד. תודה לכל מי שארגן, בא ועזר. ותודה לבועז שהסיע אותי הביתה. חח כמו שאמרתי, מקווה שיהיו עוד כאלה בעתיד, ונקווה שיבואו עוד אנשים פעם הבאה גם כן :) תודה רבה

GnomeBubble

New member
היה אחלה

(מילה מערבית דרך אגב
) בפעם הבאה רק תביאו יפנים ואינדונזים כדי להשלים את התמונה.

renjintso

New member
היה שווה

תודה למנהלת על האירוח והארגון המוצלחים, ולכל מי שבא והביא חברים. נתראה שוב בחג המנורות?

Mei11

New member
../images/Emo213.gif חנוכה?

אני עדיין מפנטזת על ערב סרטים, ויום אחד זה גם יצא לפועל. הנה הדיווח מהבלוג של פילי על הערב המוצלח.

GnomeBubble

New member
לא היית עד הסוף! ../images/Emo8.gif

אם היית נשארת, היית שומעת את רחל וסשה שאמרו שזאת בעצם שנת חזיר אש רגילה. היתה פה הטעיה מכוונת(?) של בעלי חנויות. |הליק|http://www.atimes.com/atimes/China/IB17Ad02.html|סלינק| אבל לא נורא, אנחנו אוהבים גם חזירי אש.

Mei11

New member
ברור לך שזה לא משנה

עבור מיליוני איש זו שנת חזיר הזהב, ואף פנג שוואיסט לא יצליח לשכנע אותם שלא. לדעתי זה מעיד על אופטימיות עצומה לגבי השנה הקרובה.

GnomeBubble

New member
קראתי במקום אחר

(או שזה היה באותה הכתבה?) שרק 1 מכל 10 תושבי שנגחאי מאמין שילד שיוולד בשנת החזיר באמת יזכה במזל גדול יותר. מצד שני, 40% מהם אמרו שהם מכירים לפחות מישהו אחד שתיכנן במיוחד להוליד ילד השנה

guanyin

New member
ואני שמעתי...

שהממשלה הסינית מאד מוטרדת שהשאנגחיניזים לא מולידים ילדים (כי זה יקר כמובן) אולי כולם חיכו לשנה הזאת... אגב - היה מפגש מעולה! תודה לכולם!

Omiz

New member
and the pics?

Happy you enjoyed and I am happy I was far away from CHina in order to enjoy the new year's celebration this year (-;​

למעלה