סיכום אירועי השבוע

סיכום אירועי השבוע

.במסגרת תקציב השמירה על הקשר עם הבוחר, רכש דוד לוי מכונת אספרסו ב 5000 שקל. כמה כבר קפה יכול לשתות הבוחר? 2.טומי לפיד קנה מכשיר GPS ב4000 שקל, בטח כדי למצוא את הבוחרים שלו. 3. יחיאל חזן ניסה לקנות מוח, אבל נותר בלי מוח, כי לא היה במלאי... 4.זאב רוזנשטיין הוסגר אתמול מישראל לארצות הברית. לרוזנשטיין הותר לקחת, שתי חולצות, שני זוגות מכנסיים, והרבה הרבה הרבה וזלין. 5.בית המשפט אישר לרוצח יגאל עמיר להביא ילד לעולם בתרומת זרע. למה לא חשבו על החיים האומללים שיהיו לילד, כשהוא יגדל, יתפתח ויבין שאמא שלו זאת לריסה וסבתא שלו זאת גאולה. 6.כשהזרע של יגאל ייצא לאויר העולם, הוא בטח יצעק סרק, סרק, סרק. 7.בעקבות שידורי תעמולת הבחירות, תקפו בליכוד את קדימה, על שימוש יתר בדמותו של ראש הממשלה שרון. את תגובתו של שרון, לא ניתן היה להשיג לפי שעה.

אשרת

New member
ענקקקקקקקקקק ../images/Emo6.gif

אתה פשוט מדהים
עלקקקקקקקקק, למצוא את הבוחרים שלו

תודה לארח חיים

הבהרה:את הרעיון לסעיף 2 ראיתי אצל ארח חיים(תפנית). ביקשתי את אישורו ושיפצרתי את הסעיף.

שלום אסף !! אתה יכול בבקשה לעזור לי

יש לי בעיה אני לוחץ על '[סמיילים וסימנים לנושא]' לוחץ על סמילי ואף סמיילי לא עובר לתגובה , מה לעשות ?? תודה מראש !!

אשרת

New member
גם לי זה לא מוסיף.

אתה יכול לפנות לפורום תמיכה בתפוז, אולי שם יעזרו לך. אבל רק לידע כללי: תפוז לא מותאם לפיירפוקס, אלא לאקספולרר.

למעלה