יובל הלך
ר רותמיתXD New member 25/6/05 #51 חחח מה? באנה מזה כל ה... חח עזבו. יובל לא היה פה. הוא היה בבלוג. ויובל הוא לא 'מושלם' .
ג גוטשה New member 25/6/05 #52 מה איתך רותם? יובל הכי מושלם בעולם! עיניים בגודל הרצוי, פיכחות כמו שצריך, רציני שזה גורם להקיא, חכם בצורה בלתי רגיל, מכבד אנשים..
מה איתך רותם? יובל הכי מושלם בעולם! עיניים בגודל הרצוי, פיכחות כמו שצריך, רציני שזה גורם להקיא, חכם בצורה בלתי רגיל, מכבד אנשים..
S Sheygets16 New member 24/6/05 #33 היה אחלה ;[ שאלו את השאלות שלי וצחקתי הרבה :] אהבתי את הירידות על ג'רוזלם :X
Z ziljian 1234 New member 24/6/05 #42 טובי מותקק!! אל תקחי אישית תחשבי שאת היית מופיעה מולי ומול עוד 10 אנשים חחח מה זה היה גורם לך לחשוב? פשוט בירושלים רוב הקהילה היא של פרחות וערסים שלא מתחברים למוסיקה הזאת. חחחח וטוב שלא הייתי היחידה בהופעה אבל היה פצצות!!
טובי מותקק!! אל תקחי אישית תחשבי שאת היית מופיעה מולי ומול עוד 10 אנשים חחח מה זה היה גורם לך לחשוב? פשוט בירושלים רוב הקהילה היא של פרחות וערסים שלא מתחברים למוסיקה הזאת. חחחח וטוב שלא הייתי היחידה בהופעה אבל היה פצצות!!
ט טולייצ New member 24/6/05 #47 הכללה מיותרת אולי הקהל של שייגעצ הוא חרא,וחרא מבחינת העניין שהוא קהל מצומצם,אבל יש שם המון הופעות טובות לדעתי,מה שאומר שיש מספיק קהל טוב בירושלים..
הכללה מיותרת אולי הקהל של שייגעצ הוא חרא,וחרא מבחינת העניין שהוא קהל מצומצם,אבל יש שם המון הופעות טובות לדעתי,מה שאומר שיש מספיק קהל טוב בירושלים..
S Sheygets16 New member 24/6/05 #44 אני לא מבינה על מה את כועסת ../images/Emo46.gif פה אחד הם הסכימו כולם שהיה חרא ואת זאת ששאלת את השאלה לא? אני בטוחה שיש בירושלים גם קהל עם טעם איכותי במוזיקה פשוט ההופעה הזאת הייתה נפל.
אני לא מבינה על מה את כועסת ../images/Emo46.gif פה אחד הם הסכימו כולם שהיה חרא ואת זאת ששאלת את השאלה לא? אני בטוחה שיש בירושלים גם קהל עם טעם איכותי במוזיקה פשוט ההופעה הזאת הייתה נפל.
E Extraordinary Girl 8 New member 24/6/05 #48 לא, אני לא זאת ששאלה את השאלה... אל תדאגו בפטיפון ובניצנים נראה להם מה זה קהל חרא בירושלים....
B Beatrix Kido New member 24/6/05 #49 זה נורא קל להאשים את הקהל, אל תקחי ללב. אני בטוחה שגם הם לא היו משהו