סיכום איקון

ycyclop

New member
סיכום איקון

אז זהו, זה ניגמר. הכנס היה בהחלט מרשים בגודל ובכמות המשתתפים. צריך להוריד את הכובע למארגנים למרות שיש לי הערות לחלק מההתרחשות שם. העברתי סשן אחד של המשחק kings & things. לפי תגובות השחקנים שנהנו ומיד שאלו איפה ניתן לקנות את המשחק, ניתן להבין שיש מקום בארץ למשחקי לוח וצריך לחשוף את האנשים לכך. מחירי משחקי הלוח הם לא הגיוניים לחלוטין. והידע של כל מי שמכר (אפילו של דברים שהם מוכרים) היה נמוך עד כדי אפס, אבל נגד זה אין מה לעשות כי כולם שם נראו מגדירים את עצמם כמוכרי משחקי תפקידים ובמקרה יש להם כמה משחקי לוח. ספרו אתם על חוויות, הערות. ושאלה לסיכום: האם נגיע למצב שבו תהיה הצדקה לכנס משחקי לוח עם אליפויות של: settlers, ASL, Diplomacy ? או רק תמיד יהיה session משחקי לוח צדדי ופחות חשוב בכנס אחר?

איקון

הכנס היה בהחלט מרשים. הגעתי פעמיים - ביום שלישי כדי לראות את אורסון סקוט קארד (מרצה מצוין שהצליח לרתק את הקהל גם כשנושא ההרצאה לא היה מושך במיוחד) ועוד פאנל, וביום רביעי כדי להעביר משחק מאנצ'קין. המשחק היה מוצלח. מוצלח מאוד, אפילו. חמשת השחקנים כללו שניים בגיל הממוצא בפורום (אחד מהם שיחק סטאר מאנצ'קין בעבר), ועוד שלושה צעירים יותר, שאני מקווה שיגלו התענינות בתחום בהמשך. הצלחנו לסיים את המשחק בכשלוש שעות וחצי (להפתעתי משחק הטאליסמן שהתנהל במקביל באותו חדר הסתיים עוד קודם לכן. אני זוכר את טאליסמן כמשחק מיגע שלוקח הרבה יותר זמן). שיחקתי פעם ראשונה עם מאנצ'קין 3, אחת מהתוספות המוצלחות ביותר שיצא לי לראות (הקלף המבוסס על סלאגי פרילאנס, למי שמכיר, גנב את ההצגה). אני צופה דברים טובים בכנסים הבאים בתחום.

ספויילר

באן-באן (או לפחות ארנב שנראה בדיוק כמו באן-באן, בקלף שצויר ע"י פיט אבראמס בעצמו) הוא אחת המפלצות החדשות.

ננסק

New member
גדול!!

אני חייב את ההרחבה הזאת. חייב, אתם שומעים אותי?! חייב!

ycyclop

New member
מישהו מקשיב לי? לללאאאאא

אז מה אם לפני כמה ימים אמרתי שאני הולך להזמין מ-warehouse23 הרחבה של Steve jackson ושאלתי אם מישהו רוצה להצטרף. מישהו ענה לי?? לללללאאאא לא שאני לוקח את זה אישית. לא ולא, אני לוקח את זה מאד גלובלית
בקיצור ניתן להזמין לארץ ואם זה פריט אחד ששוקל פחות מחצי קילו אז משילוח בדואר אויר יהיה 2-5$ בלבד. חוץ מזה יש את ההרחבה clerical errors ו-"ההרחבה" clerical erreta כנסו לwww.warehouse23.com וחפשו את הדברים של מנצ'קין

shadowfax

New member
כוכבי כסף מיבא מג'קסון ישר

שווה לבדוק אולי יצא זול יותר

האטי

New member
למה, למה לא הבחנתי בהודעה...

יש כמה וכמה משחקים קטנים שהייתי שמחה לצרף למשלוח. אפשר לקבל בפעם הבאה התרעה במייל? :)

ycyclop

New member
זה לא נורא כי האמת

שמאד זול להזמין דברים קטנים לארץ ולכן עדיף להזמין מהם פריטים בודדים (אלא אם עושים משלוח ענק)

backdoorslam

New member
דווקא נערכים טורנירי דיפלומטיה

השנה דווקא לא נערך טורניר שכזה. דעו כי השחקנים המובילים בארץ הם גם מובילים בתחום בתחרויות בינ-לאומיות. באותה הזדמנות אני מזכיר את ידידי, שחקני הASL שזכו במקום שלישי בטורניר בבריטניה. יש מקום, בהחלט.

למעלה