סיכום אייקון!!!

GalBatz

New member
הייתי ביום הראשון.../images/Emo87.gif

שרצתי מול הדוכן של האנימה. קניתי ארבעה פוסטר וחברה שלי קנתה לי עוד אחד.
ראיתי הרבה פורומיסטים אבל רובם לא ראו אותי.
לא הלכתי לשום מקום מעניין. היה כיף.^^

Thestral

New member
../images/Emo77.gif נאמ

היה חמ"ל היו כוסוני ע"ל
היו חתולים
היו חתו"צים|מנגל| וכמעט פיצוצים. שרה ביתרה לה ליצן בשלווה ושרנו דיוויד בואי בעודי שומרת סף. מפגש מאנגה ואנימה לרוב התרבה אנשים קפצו בחיבוקים מטורפים מכל פינה כמעט ורעבתי למוות חצי מהזמן ואני וסיגל יצאנו לרחובות ת"א בלילה לטייל עם בחור סטלן. שיחקנו קלפים עם גיקים תועים (ומאוד מבדרים) וישנו על רצפות של כיתות חדרים. והיו גם המון המון אנשים שהיו מגניבים והיו מוזרים \ לחלקם היו תלבושות מוזרות אני בלילות עטיתי גלימות. חלקם היו טראקים וחלקם פריקונים והיו גם המון המון יצורים מכל הצבעים ומכללל הסוגים. המסקנה לשנה הבאה יקיריי שתבואו יותר ותשארו לישון כי באייקון היו סמים המון(
זה אטבעי אני אומרת לכם.) (או משהאו כזה)

Misery Of Life

New member
הייתי ביום הראשון../images/Emo160.gif

עם חברים של גבי(אחי הגדול) היינו בדוכנים כי נגמרו הכרטיסים לממוריז קניתי לונג של FMA פגשתי את צחי, גל , יונתן, אורה לין וקטי. היה ממש כיף

y a m i girl

New member
כן, אני מתה^^ היהיהי|מדוזה|../images/Emo82.gif

כולם צועקים באושר " נטע מתה^^"
טוף.^^ מיאו^^

sarah

New member
הסיכום שלי (ארוך ומפורט)

בערב לפני זה הייתי שם שעה בדרך חזרה מהצפון וכל שניה ראיתי את חגי וזה היה מצחיק. אורה הייתה חמודה ויפה אבל עצבנית כי היא התחרפנה כבר משהייה אניטנסיבית שם וסינג'ורים גדולים. ביום הבא באתי לשם בבוקר בבוקר ופגשתי באורה, הלכנו יחד לשעת מחברת המוות שבה הקראתי לה דברים שאסור לדבר עליהם כי הם מפחידים אותי. ראיתי ילדה עם חליל צד וניגנתי
וזה היה נהדר לנגן בכלי הזה שוב ולאהוב אותו שוב. ולנגן. מתישהו התחלתי לשבת עם קטי ליד הזירה של הגלדיאטורים וצפינו בגלדיאוטרים ובעיקר הכרוזים היו מעולים, הלכתי להציק קצת לאורה ואז חזרתי ואז התחלתי לתחרפן קשות- בשלב הזה לא הייתי פראנוידית אבל הייתי מחורפנת מאוד, ישבתי עם סיגל וקטי וכל הזמן הייתי חייבת לרקוד לצלילי מוסיקת הרקע של הגלדיאוטרים. הוחלט שאני אלך לקרב בזירה כי אני זקוקה לזה, חיכיתי שעות בתור עם לובשי קילט חביבים, נלחמתי עם מישהו שמצא חן בעיניי
וניצחתי. אח"כ התחרפנתי עוד והשתתפתי בפרסומת מוזרה לכבוד הוט.עם כל שאר הגיקים בסביבה. גיקים בסביבה אמ, אח"כ הלכתי להיות עם אורה בשמירה על החדר צוות והתחרפנו והשתגענו ושרנו והיה כייף ומגניב, והיה שם ילדים חמודים כאלה, אחד עם מעיל עם מנעולים
שזה הדבר הכי מושך ומגניב בעולם כולו ולכן עליי להביא אחד לבעלותי במיידתיות. חולצה אבל, לא מעיל פריקים. הוא לא הולם אותי. בשלב הזה התחלתי להיכנס לפראונויה קשה ולחשוב שאני מזוויעה נוראית ושכולם לא סובלים אותי או שעליהם לא לסבול אותי, פראנויה האיומה ביותר שהייתה לי מזמן, לא חשבתי שאני מסוגלת לזה יותר, הלכתי לקנות אוכל טבעוני ואכלתי את כולו כי הייתי פרנואידית ומחורפנת. גררתי את סיגל למסדרון חשוך כדי שהיא תגרום לי להיות בן אדם, ובפעם השניה כדי לעולל לה שטויות. אבל זה היה דיי משעשע ומצחיק בסה"כ, 2 הפעמים, וגם קצת עזר. אז שקעתי בתוך טירוף ולא רציתי לזוז יותר כמעט, פגשתי את הכפילה של אורה שקוראים לה גם אורה אה ופגשתי קודם את המורה שלי לתקשורת שנתן שם הרצאה ורץ לנישאות האגודה!!!!
ומכר שלי מירושלים. אבל איכשהו אורה ואורה גררו אותי לקום, הלכנו לשמירת חפצים לצחי ואנסתי אותו לתת לי חיבוק ממש ארוך ואז הפראנויה התחילה לעבור, כי צחי אוהבת |אותי באמת!!! אני יודעת את זה!! אחרת הוא לא היה מתעלל בי פיזית ונפשית כל שניה שהוא יכול. ובכישרון של אחד בדור. צחי ואני התחלנו להיאבק אחד שבשני במסדרון בקול צרחות ורעש וממש עיצבנו אנשים אבל לא היה אכפת כל כך, משהו שהיה צריך לראות כדי להבין. אח"כ הלכתי עם אורה לאנשהו נדמה לי והיא עזרה לי להיות עוד יותר נינוחה ולא חולה ועצובה. :) בערך בשלב הזה חזרתי למה שעדיף לי להיות, שרצנו במסדרון מלא זמן היה שם -אתי, קטי, צחי,אורה, סיגל, מריאנה שבדיוק הכרתי אותה ואופיר. איזה חמודים כולם, שרצנו והיה נחמד ונעים. הלכתי עם אורה וילדה קטנה וחמודה שאני לא זוכרת איך קוראים לה לאכול בארומה שפתוחה 24 שעות ואורה לבשה גלימה ושמרה יפה על הילדה הזאת שממש נחמדה :] והייתי עדיין משוגעת ממקודם
בשעה 11!!!!!!!!!!!
כבר חשבתי שנלך לרוקי וזהו, אבל אז הבנתי שמסיבת הבריט פופ האחרונה היא עכשיו!!!! אהה!!!עכשיו, וכ"כ רציתי לרקוד ממקודם אבל חשבתי שאי אפשר כי רוקי ב12. אבל רוקי ברבע ל1 אז יכולתי אז התחלתי לצרוח ולצעוק על אנשים שיבואו איתי ושחייב חייב ללכת. ואז עשיתי משהו שמאוד הרשים את עצמי וגרם לי להרגיש שאני חיה כמו שצריך ורצתי החוצה משם כדי למצוא מונית כדי למצוא את המועדון שלא ידעתי איפה הוא בדיוק, הגעתי לשם בערך ב11 ו20 ורצתי פנימה ולא היה אף אחד :-| והתבאסתי כי שכחתי שבשעה הזאת אף אחד עדיין לא בא, היו כמה אנשים עצובים וחנונים כמוני בערך פחות או יותר (אני לא חנונית!!!בעעעעךךעךעךךעכ) ושאלתי אותם למה הם לא רוקדים וכך אחת מהן ממש נחמדה באה לרקוד איתי, אבל לא היה לי ולה חשק נראה לי כי לא נהנו ונגמר לנו החשק תוך שניות. השיר הראשון ששמעתי שם כשהגעתי היה של סוויד suede. אלוהים פוקח עליי עין. ממ. אז אח"כ היו שלבים של לשבת בצד ולהתבאס שאין חשק לרקוד עדיין ואווירה לא כל כך טובה, עוד טיפה אנשים, כל הזמן זרקתי את עצמי אל תוך הרחבה ובכל פעם היה יותר נחמד, הרגשתי כאילו אני נותנת שם קצת יותר חיים וזה ממש כייף להרגיש ככה, גם היה מלחיץ בהתחלה וdivine שההבנה מטפטפת שזה לא משנה, זה היה קצת מפחיד כשהתחרפנתי לחלוטין לצלילי שיר לא מעניין ואנשים בהו בי 0_0 אבל לאט היו הרבה יותר אנשים :) ויותר כייף :) ואז ממש כייף מדהים ומעולה. אחד הכי משחררים בחיים שלי. היה מדהים. מדהייםםםםםםם מדהייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אההההה, ללכת למסיבות לבד זה הדבר הכי טוב בעולם נראה לי
בחלק מהזמן הלא רקיד ישבתי בכיסא כזה שמצאתי בצד שהיה בדיוק מול המכונת עשן
וכל הזמן המלאתי ונחנקתי מהעשן הזה XD XD XDDD כל כך מפגר. ^_____________^ איזה כייף. מפגר. אר אז ברבע ל1 ברחתי ברוב צערי החוצה ומצאתי עוד מונית חזרה לאייקון ולעולם האמיתי, הארצי
ורצתי אל תוך הרוקי וגם לירון וקסם באו
וקסם הייתה לבושה ממש מצחיק מגניב ומעולה עם גרביונים עם חורים ענקיים כאלה ודברים כאלה.
וואו. היה נחמד שם ומוזר...ו...אורה ואני עלינו לבמה באורגיה ועשינו פיקניק, ו...אהה...זהו...הייתי נורא עייפה, וסיגל מקודם נראתה ממש מבואסת אבל לא מצאתי אותה חבל שלא הלכתי לשורות האחרונות, כי קסם שרצה שם :)-{ ורציתי לבהות בה
) וגם צחי וסיגל ישנו שם או משהו כזה והייתי אולי ישנה ושורצת בכייף. אבל היה ממש כייף, במיוחד עם לירון שהיא מעולה באמירת כל מילה של רוקי, שירה ותנועות תיאטרליות. והיו אנשים נחמדים לידיינו. לא פוורטים
אח"כ עייפות גדולה ולא הלכתי ללירון כי האמנתי שהמסיבה לא נגמרה ושאורה ואני נלך לשם ונרקוד עד 5 ואז נכחה לאוטובוסים. אבל היא נגמרה. אז נדפקנו ^^ הלכתי לישון אצל מריאנה שלא הכרתי עד עכשיו ובבוקר זכיתי להכיר אותה
והיה ממש מעניין גם כן. חזרתי הביתה...ראיתי קצת מפתח תקווה, מקום לא כייפי במיוחד. THE END

sarah

New member
אותה הודעה בגירסא קריאה../images/Emo41.gif

בערב לפני זה הייתי שם שעה בדרך חזרה מהצפון וכל שניה ראיתי את חגי וזה היה מצחיק. אורה הייתה חמודה ויפה אבל עצבנית כי היא התחרפנה כבר משהייה אניטנסיבית שם וסינג'ורים גדולים. ביום הבא באתי לשם בבוקר בבוקר ופגשתי באורה, הלכנו יחד לשעת מחברת המוות שבה הקראתי לה דברים שאסור לדבר עליהם כי הם מפחידים אותי. ראיתי ילדה עם חליל צד וניגנתי
וזה היה נהדר לנגן בכלי הזה שוב ולאהוב אותו שוב. ולנגן. מתישהו התחלתי לשבת עם קטי ליד הזירה של הגלדיאטורים וצפינו בגלדיאוטרים ובעיקר הכרוזים היו מעולים, הלכתי להציק קצת לאורה ואז חזרתי ואז התחלתי לתחרפן קשות- בשלב הזה לא הייתי פראנוידית אבל הייתי מחורפנת מאוד, ישבתי עם סיגל וקטי וכל הזמן הייתי חייבת לרקוד לצלילי מוסיקת הרקע של הגלדיאוטרים. הוחלט שאני אלך לקרב בזירה כי אני זקוקה לזה, חיכיתי שעות בתור עם לובשי קילט חביבים, נלחמתי עם מישהו שמצא חן בעיניי
וניצחתי. אח"כ התחרפנתי עוד והשתתפתי בפרסומת מוזרה לכבוד הוט.עם כל שאר הגיקים בסביבה. גיקים בסביבה אמ, אח"כ הלכתי להיות עם אורה בשמירה על החדר צוות והתחרפנו והשתגענו ושרנו והיה כייף ומגניב, והיה שם ילדים חמודים כאלה, אחד עם מעיל עם מנעולים
שזה הדבר הכי מושך ומגניב בעולם כולו ולכן עליי להביא אחד לבעלותי במיידתיות. חולצה אבל, לא מעיל פריקים. הוא לא הולם אותי. בשלב הזה התחלתי להיכנס לפראונויה קשה ולחשוב שאני מזוויעה נוראית ושכולם לא סובלים אותי או שעליהם לא לסבול אותי, פראנויה האיומה ביותר שהייתה לי מזמן, לא חשבתי שאני מסוגלת לזה יותר, הלכתי לקנות אוכל טבעוני ואכלתי את כולו כי הייתי פרנואידית ומחורפנת. גררתי את סיגל למסדרון חשוך כדי שהיא תגרום לי להיות בן אדם, ובפעם השניה כדי לעולל לה שטויות. אבל זה היה דיי משעשע ומצחיק בסה"כ, 2 הפעמים, וגם קצת עזר. אז שקעתי בתוך טירוף ולא רציתי לזוז יותר כמעט, פגשתי את הכפילה של אורה שקוראים לה גם אורה אה ופגשתי קודם את המורה שלי לתקשורת שנתן שם הרצאה ורץ לנישאות האגודה!!!!
ומכר שלי מירושלים. אבל איכשהו אורה ואורה גררו אותי לקום, הלכנו לשמירת חפצים לצחי ואנסתי אותו לתת לי חיבוק ממש ארוך ואז הפראנויה התחילה לעבור, כי צחי אוהבת |אותי באמת!!! אני יודעת את זה!! אחרת הוא לא היה מתעלל בי פיזית ונפשית כל שניה שהוא יכול. ובכישרון של אחד בדור. צחי ואני התחלנו להיאבק אחד שבשני במסדרון בקול צרחות ורעש וממש עיצבנו אנשים אבל לא היה אכפת כל כך, משהו שהיה צריך לראות כדי להבין. אח"כ הלכתי עם אורה לאנשהו נדמה לי והיא עזרה לי להיות עוד יותר נינוחה ולא חולה ועצובה. :) בערך בשלב הזה חזרתי למה שעדיף לי להיות, שרצנו במסדרון מלא זמן היה שם -אתי, קטי, צחי,אורה, סיגל, מריאנה שבדיוק הכרתי אותה ואופיר. איזה חמודים כולם, שרצנו והיה נחמד ונעים. הלכתי עם אורה וילדה קטנה וחמודה שאני לא זוכרת איך קוראים לה לאכול בארומה שפתוחה 24 שעות ואורה לבשה גלימה ושמרה יפה על הילדה הזאת שממש נחמדה :] והייתי עדיין משוגעת ממקודם
בשעה 11!!!!!!!!!!!
כבר חשבתי שנלך לרוקי וזהו, אבל אז הבנתי שמסיבת הבריט פופ האחרונה היא עכשיו!!!! אהה!!!עכשיו, וכ"כ רציתי לרקוד ממקודם אבל חשבתי שאי אפשר כי רוקי ב12. אבל רוקי ברבע ל1 אז יכולתי אז התחלתי לצרוח ולצעוק על אנשים שיבואו איתי ושחייב חייב ללכת. ואז עשיתי משהו שמאוד הרשים את עצמי וגרם לי להרגיש שאני חיה כמו שצריך ורצתי החוצה משם כדי למצוא מונית כדי למצוא את המועדון שלא ידעתי איפה הוא בדיוק, הגעתי לשם בערך ב11 ו20 ורצתי פנימה ולא היה אף אחד :-| והתבאסתי כי שכחתי שבשעה הזאת אף אחד עדיין לא בא, היו כמה אנשים עצובים וחנונים כמוני בערך פחות או יותר (אני לא חנונית!!!בעעעעךךעךעךךעכ) ושאלתי אותם למה הם לא רוקדים וכך אחת מהן ממש נחמדה באה לרקוד איתי, אבל לא היה לי ולה חשק נראה לי כי לא נהנו ונגמר לנו החשק תוך שניות. השיר הראשון ששמעתי שם כשהגעתי היה של סוויד suede. אלוהים פוקח עליי עין. ממ. אז אח"כ היו שלבים של לשבת בצד ולהתבאס שאין חשק לרקוד עדיין ואווירה לא כל כך טובה, עוד טיפה אנשים, כל הזמן זרקתי את עצמי אל תוך הרחבה ובכל פעם היה יותר נחמד, הרגשתי כאילו אני נותנת שם קצת יותר חיים וזה ממש כייף להרגיש ככה, גם היה מלחיץ בהתחלה וdivine שההבנה מטפטפת שזה לא משנה, זה היה קצת מפחיד כשהתחרפנתי לחלוטין לצלילי שיר לא מעניין ואנשים בהו בי 0_0 אבל לאט היו הרבה יותר אנשים :) ויותר כייף :) ואז ממש כייף מדהים ומעולה. אחד הכי משחררים בחיים שלי. היה מדהים. מדהייםםםםםםם מדהייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אההההה, ללכת למסיבות לבד זה הדבר הכי טוב בעולם נראה לי
וכל הזמן המלאתי ונחנקתי מהעשן הזה XD XD XDDD כל כך מפגר. ^_____________^ איזה כייף. מפגר. אר אז ברבע ל1 ברחתי ברוב צערי החוצה ומצאתי עוד מונית חזרה לאייקון ולעולם האמיתי, הארצי
וקסם הייתה לבושה ממש מצחיק מגניב ומעולה עם גרביונים עם חורים ענקיים כאלה ודברים כאלה.
וואו. היה נחמד שם ומוזר...ו...אורה ואני עלינו לבמה באורגיה ועשינו פיקניק, ו...אהה...זהו...הייתי נורא עייפה, וסיגל מקודם נראתה ממש מבואסת אבל לא מצאתי אותה חבל שלא הלכתי לשורות האחרונות, כי קסם שרצה שם :)-{ ורציתי לבהות בה
) וגם צחי וסיגל ישנו שם או משהו כזה והייתי אולי ישנה ושורצת בכייף. אבל היה ממש כייף, במיוחד עם לירון שהיא מעולה באמירת כל מילה של רוקי, שירה ותנועות תיאטרליות. והיו אנשים נחמדים לידיינו. לא פוורטים
אח"כ עייפות גדולה ולא הלכתי ללירון כי האמנתי שהמסיבה לא נגמרה ושאורה ואני נלך לשם ונרקוד עד 5 ואז נכחה לאוטובוסים. אבל היא נגמרה. אז נדפקנו ^^ הלכתי לישון אצל מריאנה שלא הכרתי עד עכשיו ובבוקר זכיתי להכיר אותה
והיה ממש מעניין גם כן. חזרתי הביתה...ראיתי קצת מפתח תקווה, מקום לא כייפי במיוחד. THE END

sarah

New member
אולי עכשיו זה יהיה קריא ../images/Emo3.gif

בשעה 11!!!!!!!!!!!
כבר חשבתי שנלך לרוקי וזהו, אבל אז הבנתי שמסיבת הבריט פופ האחרונה היא עכשיו!!!! אהה!!!עכשיו, וכ"כ רציתי לרקוד ממקודם אבל חשבתי שאי אפשר כי רוקי ב12. אבל רוקי ברבע ל1 אז יכולתי אז התחלתי לצרוח ולצעוק על אנשים שיבואו איתי ושחייב חייב ללכת. ואז עשיתי משהו שמאוד הרשים את עצמי וגרם לי להרגיש שאני חיה כמו שצריך ורצתי החוצה משם כדי למצוא מונית כדי למצוא את המועדון שלא ידעתי איפה הוא בדיוק, הגעתי לשם בערך ב11 ו20 ורצתי פנימה ולא היה אף אחד :-| והתבאסתי כי שכחתי שבשעה הזאת אף אחד עדיין לא בא, היו כמה אנשים עצובים וחנונים כמוני בערך פחות או יותר (אני לא חנונית!!!בעעעעךךעךעךךעכ) ושאלתי אותם למה הם לא רוקדים וכך אחת מהן ממש נחמדה באה לרקוד איתי, אבל לא היה לי ולה חשק נראה לי כי לא נהנו ונגמר לנו החשק תוך שניות. השיר הראשון ששמעתי שם כשהגעתי היה של סוויד suede. אלוהים פוקח עליי עין. ממ. אז אח"כ היו שלבים של לשבת בצד ולהתבאס שאין חשק לרקוד עדיין ואווירה לא כל כך טובה, עוד טיפה אנשים, כל הזמן זרקתי את עצמי אל תוך הרחבה ובכל פעם היה יותר נחמד, הרגשתי כאילו אני נותנת שם קצת יותר חיים וזה ממש כייף להרגיש ככה, היה מלחיץ בהתחלה וdivine שההבנה מטפטפת שזה לא משנה, זה היה קצת מפחיד כשהתחרפנתי לחלוטין לצלילי שיר לא מעניין ואנשים בהו בי 0_0 אבל לאט היו הרבה יותר אנשים :) ויותר כייף :) ואז ממש כייף מדהים ומעולה. אחד הכי משחררים בחיים שלי. היה מדהים. מדהייםםםםםםם מדהייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אההההה, ללכת למסיבות לבד זה הדבר הכי טוב בעולם נראה לי
וכל הזמן המלאתי ונחנקתי מהעשן הזה XD XD XDDD כל כך מפגר. ^_____________^ איזה כייף. מפגר. אר פראנויה כבר לא הייתה לי אח"כ אז ברבע ל1 ברחתי ברוב צערי החוצה ומצאתי עוד מונית חזרה לאייקון ולעולם האמיתי, הארצי
וואו. היה נחמד שם ומוזר...ו...אורה ואני עלינו לבמה באורגיה ועשינו פיקניק, ו...אהה...זהו...הייתי נורא עייפה, וסיגל מקודם נראתה ממש מבואסת אבל לא מצאתי אותה חבל שלא הלכתי לשורות האחרונות, כי קסם שרצה שם :)-{ ורציתי לבהות בה :- ]
והיה ממש מעניין גם כן. חזרתי הביתה...ראיתי קצת מפתח תקווה, מקום לא כייפי במיוחד. יש עוד המון דברים אבל אני לא יכולה לכתוב את הכל THE END

S.Riddle

New member
ניהה~ ^-^ ../images/Emo23.gif

גמני נוראנוראנוראנוראנורא נהניתי איתך!! את מדאימה
רציני, אני כבר שנים רוצה ללכת איתך לרוקי, וזאת הפעם הראשונה שיוצא לי..! *סניף* היה אדיר ^^

sarah

New member
את גורמת לי לבכות מאושר

כל הזמן הייתי כזה "אהה לירון אוהבת אותי!!! לירון לא שונאת אותי!!! אהה!!!! ^__________^" תודה!!! זה נורא משמעותי ומעודד רוח לשמוע את זה :))

S.Riddle

New member
גאוניות לשמה.

וזה רק הסיכום של רוקי D: מבחינת רוקי, אני יכולה להגיד בבטחה שזה אחד היותר טובים שהייתי בהם. לא נהניתי ככה כבר... שנים. אלפי שנים. גה. זה הזכיר לי את הרוקי הראשון שלי, שהיה פשוט... ראר. כן. =^^= קאסט מעולה, מוסיקה טובה, וזכרתי המון AP LINES!!! הייתי כל כך גאה בעצמי כי הייתי בטוחה ששכחתי הכל XD אח, איך הייתי צריכה את זה... רוקי תמיד היה מקום בשבילי לפרוק כל הלחץ שהצטבר אצלי כל חודש... הרוקי הזה שיחרר לחץ של 9 (!!) חודשים, אז... אני חושבת שזאת ההצדקה ללמה עליתי לבמה. אני תוהה אם זה יקרה שוב.
ובקשר לאייקון עצמו... הייתי רק ביום הראשון, אז, אה, אנלא ממש יודעת איך היה חוצמיזה... אבל אישית נהניתי נורא *_* הייתי במפגש של מאנגהאנימה, הרעתי בקולוסאום לאייג'י (למרות שהוא דמות מצוירת והוא לא באמת נלחם. *pout*) ופגשתי כלמיני אנשים מגניבים (איילת!! *-*), והלכתי לכלמיני אנשים מגניבים (איילת!! XD) והיה מגניב! *פקצה MODE* אהם, כן. וראיתי מלא פרינס אוף טניס. ^^ ואז ביום שלישי היה רוקי והוקפצתי לבמה. ושרתי עם שרה ולין ועוד מיליון אנשים שאני לא מכירה. כיףףףףף~~~~ אני אלך לדחוף את הראש מתחת לברז. לילה טוב~

למעלה