סיכוםשבוע

סיכוםשבוע../images/Emo13.gif

כן אני יודעת שאני כל הזמן נוטשת
אני מתה,ביום רביעי אני אמלד 12 שע'.רצוף.לא צחוק.
הסכמ"ש שלכם
משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי:

12 שעות בבי"ס זה סיוט (מניסיון) + סכמ"ש

משהו טוב שקרה לי השבוע: מבחן בלשון קל מאוד מאוד. משהו רע שקרה לי השבוע: דברים מעצבנים
היום הכי טוב שהיה לי השבוע: הממ... ראשון
היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: רביעי אולי... אמן/אמנית/להקת השבוע: / שיר השבוע: בקושי שמעתי מוזיקה... שיהיה אמש - אביב גפן. מאכל השבוע: / תמונת השבוע: / ציטוט השבוע: Yummy yummy yummy I got poo in my tummy and I fell like shitting you
פאדיחת השבוע: לא חושב שהיתה. קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: כלום -_- ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: לא יותר מבסדר.

פאק,זה קבוע לך במערכת או משהו../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif

כן,אני בטוחה שזה סיוט...:/ זה חוקי בכלל

זהו, איך אפשר להשאיר בנאדם ככ הרבה../images/Emo110.gif

שעות בבצפר?:O תכלס שמגיעים לשעות האלה גמככה לא לומדים כלום, בדיוק כמו שעות אפס..

../images/Emo6.gif זה לא קבוע ../images/Emo3.gif

עד לפני איזה חודש פעם בשבועיים בערך בימי שלישי (עכשיו זה כבר פחות ככה, עכשיו זה בקושי פעם בחודש) למדתי רצוף משעה 8 בבוקר עד שעה 19:00 בערב
בגלל השלמות של השביתה המסריחה הזאת... לא היו לי חלונות באמצע, לא היה כלום! זה לקום בבוקר, לראות את השקיעה בבי"ס ולחזור הביתה בלילה (ותוך כדי ללמוד 5 שעות מחשבים רצוף ושעתיים מתמטיקה
)

פאקקק נראלי../images/Emo26.gif

שהמורות שלנו מעתיקות את המערכת אצלכם!!!!
אצלי זה 4 שע' רצוף מחשבים ושעתיים מתמטיקה
אמא'לה,אני לא אתן לזה לקרות.אני אנסה למנוע את זה
איכשהו

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלמה לא ביקשתם מהם לדחות את זה?

זה ממש רצח
גם אצלנו ניסו כל מיני מורים לדחוף השלמות, ואנחנו לא נתנו לאף אחד לעשות את זה בשעות מטורפות כאלו. בנתיים היו לנו רק ההשלמות ביהדות[למשל 6 שבועות כל יום שלישי הוסיפו לנו שעה שישית], ובפסח קבענו עם המורה להיסטוריה שהיא תעשה לנו את ההשלמות[במקום ההצעה שהייתה לה לפני כמה חודשים - כל יום חמישי השלמות בין 19:00-21:00
ברגע שכל הכיתה עושה רעש סביב זה, הם ידחו לכם את זה, או יסדרו לכם את זה בפרישה נורמאלית יותר[כי באמת, זה טירוף מה שאתה מתאר:|]

הממ ביקשנו ../images/Emo122.gif

זה בהחלט רצח, אנחנו טוענים שזאת הפרה של מגילת העצמאות ושל זכויות אדם בסיסיות
אבל השילוב הזה של ללמוד עד 19:00 בערב זה יצא רק ל-4 תלמידים (ואני ביניהם) ככה שההבי"ס לא ממש שם עלינו
והנה התגובה של המנהלת המאוד מאוד חכמה ואינטליגנטית שלנו כשאמרנו לה שזה לא אנושי: "נו אז מה? יש בתי ספר שלומדים עד 22:00 בלילה בלי חלונות בכלל! אתם יכולים לקנות ארוחת צהריים!" כן, אני בטוח שישי בתי ספר שלומדים עד 22:00 בלילה בלי הפסקה |וחבול|

abs7

New member
חחח השעה הכי מאוחרת שלי זו השביעית...

אבל נראלי שאנחנו נדפק מזה בסופו של דבר. :]

אני../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: ממ, לא יודעת.. משהו רע שקרה לי השבוע: מבחנים, עבודות... היום הכי טוב שהיה לי השבוע: שישי.
היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: חמישי... אמן/אמנית/להקת השבוע: Pearl Jam, Radiohead שיר השבוע: Red Red Wine - Bob Marley
מאכל השבוע: מגנום לבן
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: שוב, נפלתי. קנית השבוע: חולצה כזאת, ממש יפה
בן אדם שעשה לי את השבוע: הוא
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: גם
ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: חלק מהימים ממש חרא, חלק ממש טוב. שבוע טוב!

נמממ../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: שעברתי אותוXD סתם, היו כמה דברים קטנים נחמדים משהו רע שקרה לי השבוע: לאיודעת היום הכי טוב שהיה לי השבוע: המממ.. חמישי אולי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אין יום ספציפי אמן/אמנית/להקת השבוע: כנסיית השכל שיר השבוע: מאכל השבוע: אוכל של סבתא
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: היה! אבל זה סיפור ארוך להסביר אתזהP: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: ידיד משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לסופש:) אע ולעבור את הסטוריה [איכאיכאיכ] ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: סביר פלוס

מיכלי-היית בהופעה שלהם../images/Emo79.gif../images/Emo35.gif

[שעת כדוה"א 2008-כנסיית השכל הופיעו...
] היה מגניב כ"כ

באסה../images/Emo10.gif

כן,היה מגניב...
רק חבל שלא ראיתי אותך...אולי בפסח נוכל איכשהו להתראות וזה:]

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבהצלחה:|

בימים של 7 שעות אני מתבכיין, אז 12..:| אני לא יכול לתאר לעצמי אפילו איזה נורא זה:| משהו טוב שקרה לי השבוע: הופענו בצבא והיה ממש כיף:) משהו רע שקרה לי השבוע: לא היה שום דבר רע השבוע:D היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום שלישי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אממ שני? היה סתם משעמם אמן/אמנית/להקת השבוע: איה כורם
שיר השבוע:זהב שחור - איה כורם
מאכל השבוע: צ'יפס! תמונת השבוע: אין לי סבלנות לחפש משהו ציטוט השבוע:לא זוכר פאדיחת השבוע: אין קנית השבוע: כלום בן אדם שעשה לי את השבוע: מהלהקה:) משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: יום שבת. לעלות על האוטובוס לכיוון הנתב''ג
ולסיכום, איך עבר השבוע בכללי: שבוע פסדר!

למה אתה נוסע לנתב"ג../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

חהחה,אולי תראה את אח שלי D: וכן,אני מפוחדת לחלוטין.דיי,אם זה נשאר ככה-אני מבריזה מאיזה 6 שע'...שיקפצו לי

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני טס לקנדה לשבוע עם הלהקה:D

מה6.4[יום ראשון בחצות] ועד ה14.4[יום שלישי ב7 בבוקר]

למעלה