סיכוםשבועי!

סיכוםשבועי! ../images/Emo203.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: -תמונת השבוע:

סוף שבוע נעים../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: יוני בלוך - למה את משחקת בי מה אני מונופול - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) וואי לאזוכרת - דבר שהשגתם השבוע: מחשב חדשP: - מאכל השבוע: צ'יפס - משהו שהרס את השבוע: לאדעת.. סביר להניח שהיה אבל לא זוכרת ככ [שזה טובP:..] -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: ממממ.. אבא טס
אבל לא נורא רק ל8 ימים.. וממ אני מקווה שתהיה שביתה ושיהיה שבוע נחמד
-תמונת השבוע:

../images/Emo84.gifעייפההההה

השבוע שעבר - שיר השבוע: MCR - Teenagers - האדם שעשה לכם את השבוע: רן - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) אין - דבר שהשגתם השבוע: קניות בת"א - מאכל השבוע: קפה - משהו שהרס את השבוע: הפגישה הלא מוצלחת -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיעבור טוב -תמונת השבוע: אין

MY WEEK

השבוע שעבר - שיר השבוע: אממ every body is someone של lifehouse. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) אין -דבר שהשגתם השבוע: ממש אבל ממש ממש ממש אין :/ - מאכל השבוע: מממ הכל ?.. בע - משהו שהרס את השבוע: הייתי פדלאה, לא עשיתי כלום, שבוע מבוזבז. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: מקווה שמתישהו בקרוב תיגמר השביתה כי הימים נמחקים בחוסר מעש הזה.. מתכננת: לסדר ת'חדר, להתאמן, לעבור על מת' וכל הש.ב, אולי ללכת לקניון אומשו.. לצאת קצת מהבית ומהעצלנות.. -תמונת השבוע: (סריקה של פסק זמן D:) שבועטוב! :)

DDDD:

השבוע שעבר - שיר השבוע:מחר כבר לא יבוא-אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע:קוקי:] - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש)"ישנם שתי סוגים של אנשים, אלה עם אקדחים טעונים, ואלה שחופרים, תחפור!" - דבר שהשגתם השבוע:חולצה של מסטאר אוף פאפאטס שתהיה אצלי שבוע הבא:] - מאכל השבוע:ממ לא יודע, עוף ותפוחי אדמה? - משהו שהרס את השבוע:יותר מידי...:/ -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא:אני מקווה שאלך לקוקי:] -תמונת השבוע: אני אחריי פן XD

למעלה