סיכוםם שבוע!!

סיכוםם שבוע!!

לקבלת הסיכום השבוע נא להמתח להקשב 2,3 הקשב!!! שיר השבוע של נועם: שיר השבוע של אומן אחר: חוויה טובה שעברתם השבוע: חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: SMS השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: תוכניות לשבוע הבא: סורי על החוסר השקעה יש אנשים עייפים בעולם

פאק. אני בבית.../images/Emo82.gif

שיר השבוע של נועם: לא היה.. אין זמן בטירונות.. שיר השבוע של אומן אחר: גשם כבד עומק ליפול-אביב גפן, מרכבות המוות- מוקי, לראות את האור- אפרת גוש.. [הכל מתוך מצגות בטירונות
] חוויה טובה שעברתם השבוע: לפגוש את הצוות המדהים שלי
צוות 4 שליטע! חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: אתמול היה לכולנו יום בכי.... SMS השבוע: אוהו יש המון יותר מדיי, תודה לכולם
בן אדם שעשה לכם את השבוע: הבנות מהצוות כמובן... שעזרו לי בכל דבר והיו שם בשבילי... תוכניות לשבוע הבא: נחשו

פלדלמן

New member
אה מכירה את זה

לנו גם הראו סרט על כמה חשוב לישון בלילות בצבא, כי בשבוע האחרון של קורס כמה בנות בקושי ישנו ואז בלילה שהן סיימו הן יצאו והנהגת נרדמה וכל האוטו נהרס ורק היא נשארה בחיים... הן היו בבה"ד 15 (איפה שאני הייתי) ואחרי זה התחילו לבדוק את הקורסיסטים שהם באמת ישנים (ובאמת בדקו אותנו) והראו לנו את הסרט הזה 3 ימים לפני סוף הקורס והסבירו לנו שבגלל זה הם בודקים אותנו כל הזמן כי כבר התלוננו שהם לא מאמינים שאנחנו ישנים

לי היה יום בכי

בעקבות זה שהרס"פ הפיל אותנו למצב 2 על אספלט רותח ולכולנו היו כוויות בידיים מזה.. הסרט של הטרמפים דווקא היה חמוד.. לבכות ממנו? נהה

inbarIL

New member
ובניהם, ובניהם..על שפת הים שקט מוצא../images/Emo99.gif

שיר השבוע של נועם:כנראה
שיר השבוע של אומן אחר:ובניהם, אהבה קצרה, שער הרחמים/מאיר בנאי..קצת אירוסמית'..זהו בערך
חוויה טובה שעברתם השבוע:ממ מפגש עם מיכלי שממש עשה לי טוב, ים, אור ועדי חזרו, יומכיף עם אמא ואחותי, סרט עם חן, וסרט עם אמא אחותי וסבתא חח.. :)שבוע נחמדי
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:אוהו
SMS השבוע:יש הרבה האמת, אבל שניים שהכי- "מה את מחזירה לי?"
ו"כי אין אהבה בעולם כמו אהבה של ענברי.."
בן אדם שעשה לכם את השבוע:מיכלי, חן, אור, עדי, דני!
תוכניות לשבוע הבא:חוזרים לבצפר, יומכיף עם כל הבנות, חתונה של הדר, כל מיני
V

נא להמתח?

איפה האסרטיביות שיר ליאונוב?! לקבלת הסכמ"ש הפורום ייימתח [גבוה גבוהההההההה] להקשב.:) שמעתי השבוע בMP אז עברי חזר קצת לחיי. הייתי כל השבוע בב' או ג'.. אז לא היו לי מלא חוויות טובות וכאלה.. ושבוע הבא עוד שבוע צבא בראבקקקקקקקקקק

יאללה נזרום

שיר השבוע של נועם: 'כנראה'
שיר השבוע של אומן אחר: לא היה יותר מדי מוסיקה בשבוע הזה לצערי הרב מאוד חוויה טובה שעברתם השבוע: אממממ.. לא עישתי יותר מדי חוץ ממה שנקרא צבא?? חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שאני כבר לא בחיי האזרחות?? ונהרס לי הפלאפון.. SMS השבוע: לא קראתי SMSים!!!11 בן אדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני בנות מהמחלקה שלי
תוכניות לשבוע הבא: אני טסה לחו"ל בדיוק....... טחח סתם. צבא וכאלה. ואז בתקווה לצאת שישי\שבת.. כאילו בעיקרון כן ולבוא ביום שבת להופעה בכפ"ס:D

פלדלמן

New member
בואי נמלט אל הלגונות השקטות, בואי לאילת לאילת

שיר השבוע של נועם: כנראה
שיר השבוע של אומן אחר:Guru Josh Project - Infinity
חוויה טובה שעברתם השבוע: חופש יומיים
הייתי בכפר יונה/נתניה
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: הבריזו לי אתמול
וגם החתימת חוזה לדירה! מחר אני נוסעת...
SMS השבוע: "לא אכפת לי שאת עם לקוחות, אני בא עכשיו, יוצא מהדיוטי" חמווווווווווווווווווודדדד
בן אדם שעשה לכם את השבוע: יהודה (ההוא מכפר יונה ששלח את הSMS), חברה שלי
תוכניות לשבוע הבא: איייייייייילללללללתתתתתתתתתתתת (מחר), חתונה של בת דודה שלי בשישי בצהריים, משמרת לילה בשישי

SimpleSong

New member
שמיניסטית לחלוטין.

שיר השבוע של נועם: כשיצא כבר האלבום, אני אוכל לבחור שיר כמו בנאדם שיר השבוע של אומן אחר: ג'קי- היהודים חוויה טובה שעברתם השבוע: יומיים אצל האקס שלי מכיתה ה'
היה הכי מצחיק בארץ
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: העייפות בהכנה למסע לפולין SMS השבוע: "את באמת רוצה ארוחת בוקר של פנקייקים?"
בן אדם שעשה לכם את השבוע: איתי תוכניות לשבוע הבא: פנימיה. בראבק

למעלה