"...סיכוי קל לגשם"

Rוית

New member
"...סיכוי קל לגשם"

אחחחח איזה פרק! אני פשוט אוהבת אותו, כל הדרמה עם האמבולנס והאשה היולדת וקארי שהיה פשוט נשמה בפרק הזה! אני אף פעם לא שנאתי ממש את וויבר למרות שיש סיבות, אבל הפרק הזה פשוט אהבתי אותה! איך היא פחדה באמבולנס שם.. (גלאנט:"היו רגעים שממש פחדתי" קארי: "רגעים? אני פחדתי כל הזמן!") משחק מעולה! והסיום שהתחיל לרדת גשם, וקארי מחייכת ופותחת מטרייה.. ורק אני שמתי לב לרמז הדק שמארק אמר משהו בסגנון שכבר 9 שנים הוא רופא ונמאס לו או משהו כזה...

~*~gaL

New member
בהחלט

ממש התמקדו ברפואה בפרק הזה.. זה לא שלא מתמקדים ברפואה באי. אר., אבל בפרק הזה *ממש ממש* התמקדו ברפואה. מסכימה גם על המשחק של לורה אינס. והפרק שהיה ב00:00.. פרק קומי לחלוטין! אני תמיד תמיד תמיד צוחקת כשאני רואה אותו! אני מתה על הפרק הזה! יש בו הכל: קרטר/אבי, קומדיה, דרמה... ומארק ואליזבת´ כאלו חמודיייים! אני א-ו-ה-ב-ת את מלוצ´י! "Was that Haldol?" LOL :)

שלמונזה

New member
קרטר ורנה!!!

בפרק הזה קרטר יוצא עם רנה!!! למה הוא הפסיק לצאת איתה??? הוא חשב באמת שאבי מקנאה בו? לאבי יש את הבחור שלה לוקה!!!! וכמובן שהיה יפה בסוף שלוקה החזיר למלוצ´י והדביק לו את היד...!!! זה אחד מהפרקים שאני הכי אוהבת בגלל רומנו!!! הקטעים של ליזי ורומנו פשוט הורגים אותי, ואיזה חמוד הוא שלח לה פיצה וגלידה, גמני רוצצצצצצה!!!

RoNy S

New member
איזה פרק היה ב00:00?

נראה לי שראיתי כי אמרתם שרומנו שלח לליזי גלידה ופיצה אבל בכל זאת....

שלמונזה

New member
כן כן זה הפרק

בפרק שירו באישה השחורה המבוגרת שלקחה אקדח, ובנטון ניסה להציל אותה. וליזי היתה כל היום בחדר ניתוח והתעקשה לגמור את הניצוח ובסוף היום רומנו שלח לה פיצה וגלידה והיא התחליטה לצאת לחופשת לידה. והיום אגב החתונה של מארק ואליזבת!

מיכל ק

New member
הפסדתי ../images/Emo10.gif

החלטתי לישון מוקדם לילה אחד ד"א מתי הפרק שמגלים שליזי לא אשמה הפשלות בניתוחים? זה כבר היה?

שלמונזה

New member
זה בעונה אחרי

יעני עונה 8 אחרי שהיא יולדת את אלה וחוזרת לעבודה כמנתחת, יש עוד זמן לפרק הזה!

jakecarter

New member
יש את הקטע

יש קטע מצחיק מאוד כשליזי מתעקשת להשאר לנתח במקום ללכת לשירותים ואז אומרת לאחות "את מוכנה לזחול לרגלי ולהחדיר צנטר פולי..) חחחחחחחחחחחחחחח
ורומנו כבר לא יכל יותר..

שלמונזה

New member
אני חולה על הפרק הזה!!!

ובייחוד בגלל קטעי רומנו-ליזי, וגם בגלל שפיטר רגיש בפרק הזה (עם הקטע של הזקנה) לוקה חתיך כתמיד למרות שהוא עיצבן אותי כשרמז לאמא המטורללת שהבת שלה בהריון כי בעיקרון אסור לו לעשות את זה!!! ובסוף כמו תמיד אבי ולוקה הולכים ביחד הביתה איך אפשר לא לאהוב את זה?

למעלה