אני זוכר שהוא אמר לי פעם שהוא אהב מחשבים בתיכון, ולפסגות הוא הלך בעיקר בגלל ההילה היוקרתית סביב זה... טוב, הוא לא אמר את הביטוי "הילה יוקרתית" אבל הוא אמר את זה בדרכו
שאזכיר שוב פעם? הוא שכח שבכלל הגיש מועמדות למסלול כשהתקשרו אליו ובישרו לו שהוא התקבל, והלך במין חוסר מודעות טוטאלי שכזה. אני לא חושב שהוא גיבש העדפה למקצוע ספציפית ממש. אבל באמת יצא לי לשמוע אותו מביע פעם משיכה לתכנות, אז אולי אתה צודק. בוא נסכים שניתאי הוא מקרה כל כך חריג ובלתי ניתן לאפיון שאפשר להזניח אותו בכל דיון על פסגות?
109-110 הוא לא בשמיים כל כך...לא לפסגותניקים לפחות... יש לי 10 נקודות פחות ממך בפסיכומטרי אבל 2 נקודות סכם מעליך... אולי עשית טעות בבדיקה שם באתר שלהם...
אם אמרת שההומניסטיים שלך הם בסביבות ה85 (שאצלי זה לא פחות) זה אומר ששאר המקצועות שלך צריכים להיום על 100 עגול... אתה יכול לפרט איך בצעת את החישוב? אולי באמת אני לא מחשב טוב...
מהרושם שקיבלתי מהאתר של הטכניון אין להם דבר כזה סכם כמותי או סכם הדנסה כמו אבג, הציון הכמותי לא משנה אלה רק הציון הפסיכו הכללי, האם זה מדויק? אם ככה אז בגלל ציון יחסית נמוך בכומתי בפסיכומטר אני יכול להתקבל פקולטה להנדסה בטכניון ולאבג לא, בהנדסת חמשל לדוגמה.
לפסגות בטכניון אני כבר לא אתקבל כנראה אבל רציתי לשאול על אוניברסיטת ת"א. יש לי 715 בפסיכומטרי (יוהו!) וסכם בסביבות 672 (יש סיכוי שיהיה יותר או פחות) יש מצב להתקבל?