סיכוי קבלה לפסגות

• פותח הנושא 1161
  • פורסם בתאריך

misterdude

New member
אני יכול לחשוב אצלינו על מישהו אחד לפחות שהיה

כנראה שוקל את זה ברצינות...

misterdude

New member
ניתאי

אני זוכר שהוא אמר לי פעם שהוא אהב מחשבים בתיכון, ולפסגות הוא הלך בעיקר בגלל ההילה היוקרתית סביב זה... טוב, הוא לא אמר את הביטוי "הילה יוקרתית" אבל הוא אמר את זה בדרכו

ניתאי בכלל לא החליט ללכת לפסגות

שאזכיר שוב פעם? הוא שכח שבכלל הגיש מועמדות למסלול כשהתקשרו אליו ובישרו לו שהוא התקבל, והלך במין חוסר מודעות טוטאלי שכזה. אני לא חושב שהוא גיבש העדפה למקצוע ספציפית ממש. אבל באמת יצא לי לשמוע אותו מביע פעם משיכה לתכנות, אז אולי אתה צודק. בוא נסכים שניתאי הוא מקרה כל כך חריג ובלתי ניתן לאפיון שאפשר להזניח אותו בכל דיון על פסגות?

gil levi

New member
LOL

"ניתאי הוא מקרה כל כך חריג ובלתי ניתן לאפיון שאפשר להזניח אותו בכל דיון על פסגות"...

gggilad13

New member
אני לא מבין...

אני לא מצליח להבין איך זה שיש לך סכם 91.5 עם נתונים כמו שהצגת... לי יש פסיכומטרי 711 עם ממוצע בגרויות 109-110 (לפי הטכניון) והסכם שלי הוא 90.5!

Gabi89

New member
ממוצע בגרויות

109-110 הוא לא בשמיים כל כך...לא לפסגותניקים לפחות... יש לי 10 נקודות פחות ממך בפסיכומטרי אבל 2 נקודות סכם מעליך... אולי עשית טעות בבדיקה שם באתר שלהם...

1161

New member
--

ממוצע בגרויות שלי לפי טכניון הוא בסביבות 114

gggilad13

New member
איך הגעת לממוצע 114?

אם אמרת שההומניסטיים שלך הם בסביבות ה85 (שאצלי זה לא פחות) זה אומר ששאר המקצועות שלך צריכים להיום על 100 עגול... אתה יכול לפרט איך בצעת את החישוב? אולי באמת אני לא מחשב טוב...

ףרמיוםFm

New member
נצל"ש, פסגות תכנה

האם יש מניעה מעתודאים בתכנית (או כל עתודאי אחר בפקולטה למדמ"ח בטכניון לצורך העניין) לקבל מענקי סכם (כי הסכם נקבע מאוחר או משהו בסגנון)?

1161

New member
חישוב סכם

פשוט תחשב לפי מחשבון של הטכניון( * הומניים באמת בסביבות 85-90 אבל ריאליים בסביבות 98)

RedGrass1

New member
סכם טכניון

מהרושם שקיבלתי מהאתר של הטכניון אין להם דבר כזה סכם כמותי או סכם הדנסה כמו אבג, הציון הכמותי לא משנה אלה רק הציון הפסיכו הכללי, האם זה מדויק? אם ככה אז בגלל ציון יחסית נמוך בכומתי בפסיכומטר אני יכול להתקבל פקולטה להנדסה בטכניון ולאבג לא, בהנדסת חמשל לדוגמה.

SmartToyBoy

New member
נצל"ש למקרה שלי

לפסגות בטכניון אני כבר לא אתקבל כנראה אבל רציתי לשאול על אוניברסיטת ת"א. יש לי 715 בפסיכומטרי (יוהו!) וסכם בסביבות 672 (יש סיכוי שיהיה יותר או פחות) יש מצב להתקבל?

למעלה