סיכויי קבלה

סיכויי קבלה

עברתי ראיונות לקק"צ בסיסי ביום שלישי. השאלה שלי היא מה הסיכויים שלי להתקבל בהתחשב בעובדה שהמווווון בנות חתמו ויתור, שהיו לי המלצות טובות מאוד, ושבראיון הפגנתי בטחון עצמי גבוה יחסית, כל המראיינים חוץ מאחת ממש מכשפה התרשמו ממני לטובה, ככה זה נראה. בנוסף הבהרתי להם שאני נורא נורא נורא רוצה להתקבל. מה אתם אומרים? תודה אורית

sagamit

New member
בד"כ הסיכויים גבוהים -

כשזה רק השלב הראשון, הם לא כל כך בררניים כי יש מחסור בקצינות בכל תחום בצבא. יש סינון של בנות בהכנה, בבסיסי עצמו ובהשלמה. הדרך עוד ארוכה - שיהיה בהצלחה!

sagamit

New member
תשובה

כרגע קצינת קישור, בקרוב מדריכת קצינות בבה"ד 12.

ו...

איך התפקיד? אני מאוד אשמח אם תוכלי לנדב לי כמה שיותר פרטים. אני אישית נורא רוצה להיות קצינה בתפקיד שכולל המון הדרכה, אז אם תוכלי לספר לי גם איך יוצאים להדרכת קצינות , זה מאוד יעזור לי. תודה!

sagamit

New member
בקיצור רב -

אחרי כתשעה חודשים בתפקידך כקצינה, תזומני ליום מיונים לבדיקת כישורייך להדרכת קצינות (מזומנת רק מי שאותרה לכך בבה"ד 12).

שאלה נוספת

אני מאוד אודה לך אם תוכלי לענות לי , אם לא כאן אז במסרים. קודם כל, כמה בנות יש בכל מחזור של קורס קצינות בסיסי וכמה בנות הן מתוך הבנות שנבחנו בראיונות הקבלה לקורס? כלומר, כמה אחוזים הן מתוך כלל הבנות שנבחנו. ועוד שאלה אחת, האם נושאים בקורס נשק? בתודה רבה מראש, אורית

למעלה