סיכויי קבלה

סיכויי קבלה

שלום לכולם, יש לי שאלה. ידוע שהדרישות בכל הארץ למקצועות "נחשבים" (בהכללה) הן בשמיים. אני מחפשת נחמה,האם יש פה כאלו שהתקבלו לריפוי בעיסוק ופיזותרפיה עם פחות (הרבה פחות) מ700? מה בכללי הדרישות למקצועות אלו? תודה!

אני יודעת שבשניהם צריך מעל 700

ואלו גם מקצועות מאוד לא פשוטים ללמידה, לפחוצ פיזותרפיה הוא בכלל של הטכניון וכולל גם אתכל המבואות שלהם (פיזיקה, חדו"ה ועוד ועוד) והם עושים איזה 60 נק' בשנה פלוס התנסות מעשית- לא סתם יש לזה דרישות בשמים

Presto

New member
לא ממש

לפיזיותרפיה אפשר להתקבל גם עם פחות מ700. גם 660 עם ממוצע בגרות 105 אמור להספיק. אין קשר לטכניון. לא לומדים חדו"א. לומדים פיזיקה ברמה בסיסית ביותר, די קרוב לרמה של הבגרות. התואר כן עמוס, אבל לדעתי קל יותר מתארים מדעיים טהורים כמו מתמטיקה או מדעי המחשב.

Presto

New member
את מה שכתבתי ראיתי

אצל חברה שלי שלומדת בחוג הזה. יש קורס פיזיקה אחד בלבד ברמה נמוכה. לשם השוואה אני עשיתי קורס הכנה למבחני המיון בפיזיקה של הטכניון (מהם פטורים סטודנטים עם בגרות בפיזיקה) והרמה הייתה קצת יותר גבוהה מהרמה שחברה שלי למדה. יש קורס בפיזיולוגיה ברמה די גבוהה, אבל זה לא ממש פיזיקה. ולא שאני בא לזלזל, הלימודים כן קשים ודורשים הרבה.

queen of dreams

New member
תשובות משנה ג':)

התקבלתי עם פסיכו של 683 וממוצע בגרויות של 100..יש כאלה שהתקבלו עם פסיכו נמוך יותר אבל אני מניחה שהבגרויות היו גבוהות. נראה לי גם שצריך מקצוע ריאלי מוגבר אחד או משהו בסגנון, ומינימום 4 יחידות מתימטיקה.. אנחנו לא חלק מהטכניון, אמנם הפיזיקה הייתה זוועה מבחינתי אבל למיטב הבנתי היא ברמה של 5 יחידות פיזיקה בתיכון. הלימודים קשים,אינטנסיבים וקשה מאוד לעבוד בשנתיים הראשונות.. אבל!!! אני אישית נהנית מכל רגע..(חמסה חמסה)..הלימודים מאוד מעניינים,הצוות מקצועי,החבר'ה-איכותיים ובגלל שזה חוג קטן אנחנו גם דיי מגובשים.. אם יש עוד שאלות-את מוזמנת בכיף:)

למעלה