חיים תסלח לי, אבל העובדה
שהמשטרה העירונית בת"א פעלה בין שנת 1921 לשנת 1932. זהו נתון מצוי (ויקיפדיה ועוד). על כך אין עוררין וגם השואל עצמו היה מודע לזמן פעולת המשטרה העירונית של ת"א (אני יודע, כי באתר של החברה שהוא ציין מופיע בטעות תאריך זה כתיארוך של הכפתור).
מן הנתון עולה מן הסתם שהכפתור לא יוצר לאחר שנת 1932 (ומן הסתם, לא כתבתי בשום מקום שהוא יוצר לאחר שנה זו), ולכן השאלה מתייחסת בהכרח לזמן השימוש ולא למתי הפסיקו לייצר את הכפתור.
ובכל מקרה, אם התכוונת לזמן השימוש (ולא ייצור) הכפתור אז אין מחלוקת בינינו, שכן כתבתי מפורשות כך:
"שנת 1932 היא השנה שבה חברה משטרת ת"א למשטרת המנדט הכללית, לכן הגיוני יותר שאז יוחלפו המדים למדים הארציים, אך צריך לקחת בחשבון ..." כלומר, צריך לקחת את התאריך 1932 כתאריך ראשי לסיום השימוש, אך ניסיוני בתחום זה לימד אותי שהשימוש בכפתורים אינו נפסק תוך רגע (יתרה מזאת, ידוע על שימוש חוזר בכפתורים בהפרשי זמן של שנים רבות בתקופות מסוימות ולא רק) ולכן אני מציע את התאריך 1938 כתאריך משני לסיום השימוש בכפתור.
לגבי הסיפה של דבריך : תחילת המשטרה העירונית בת"א הייתה ב1921 ולא ב1925.
שוב, השאלה היא לא מתי פעלה המשטרה העירונית בת"א (נתון ברור, ידוע ומצוי), אלא ממתי הכפתור וברור מאליו ממבט ראשון שהכפתור הזה לא נעשה בו שימוש (ואגב גם לא נוצר) לפני שנת 1925. שים לב שרותי לא שאלה על שנת 1925 שכתבתי אלא על החלק השני, כי היה ברור לה שהכפתור משנת 1925 והילך.
הסיבה לכך מאוד פשוטה, הסמל של העיר תל אביב, כפי שמופיע על הכפתור נוצר רק בסוף שנת 1925.
ובמילים אחרות, אין אפשרות שהכפתור מלפני שנה זו.