יאל'ה! מי ישמע
אתם קובעים תאריך לחתונה "הייא'מהה" כמה דיונים! ועוד לטבריה המעאפ'נה , מה יש שם כבר? קברות צדיקים
"אר'בי מאיר בעל הנס" (זכרון צדיקים לברכה, נישוק האצבע- נגיעה במצח-נישוק האצבע) ככה עושים את זה נכון? אבל (רגע!!! אני לא כזו שלילית)
כשאחי וכל החברים שלו על נשיהם הטף הביקיני ואנחנו נסענו לטבריה, הם לקחו אוהלים, אנחנו לקחנו
סוכה!!, (מה יש? זה יותר טוב מאוהל)! רצועת חוף (בתשלום ימח שמם) , הוא הביא איתו מקררים של קיוסק את ציוד הקריוקי (כן את הפלטה הרמקולים המקרן המסך והמגבר סחב לטבריה) וכמובן את האופנוע ים והאבוב ועשינו מה-זה חגיגות. (עד ששלחו לנו אבטחה)
. וכמובן שכל אחד הביא איתו את הקרוקס הסירות הגלגלים הכורסאות המזרונים המצופים המתנפחים
פארק מים פתחנו להם שם. בתום סופ"ש של מוזיקה וחגיגות ליליות של קריוקי טראנס האוס וכל מה שמרקיד מקפיץ ומנענע וכמויות של רד בול וודקה
וכמובן שכל באי החוף הזרים מכל חלקי הארץ הצטרפו למסיבה הלילית, הנופשים קפצו עלינו בתחינה, "ללאאאאאאאאאאאאא אל תלכוווו, אנחנו נשלם לכם את החניה רק אל תלכו". אבל מה לעשות, יש מחוייבות, עבודה ומשפחה והלכנו כשאנחנו מותירים אותם מתגעגעים לשמייי'ח שעשינו להם שם. (אה וכמה פגרים של סרטנים). אפילו אני, נהניתי מכל רגע, אפילו אני נפרדתי לסופ"ש מהעקבים והנחתי את רגליי בתוך קרוקס (ברור שמזוייף! זובי עליהם 200 שח' על גומי עם חורים). ככה עושים כייף. רעש
ו ה מ ו ן את האוכל, והשתייה, הם קנו מתוך איסוף כספים, סכום שנקבע מכל אדם, מה שהלך שם ובעיקר היה בשר על האש, שתייה (לילדים) ואלכוהול (למבוגרים) המקררים עמדו בצל (ברור שהתלבשנו להם על הנקודות חשמל) וצידיניות עמוסות קרח לשתייה קלה, וכמובן הנלווים- הכלים הסלטים הפיתות והפחמים, (הקימו בצד מעין מטבח מאולתר) בחישוב כללי זה יצא זול לכל אחד, את הקנייה הם ערכו בטבריה (כדי לא לסחוב כל הדרך) מי שהיה לו, הביא מנגל ובסה"כ זו הייתה התארגנות פשוטה וקלה,