סיירוס מה עם דבריה ? (או במילים אחרות טבריה)

Dj Sky

New member
סיירוס מה עם דבריה ? (או במילים אחרות טבריה)

יש תאריך ?

levona

New member
סקאי ../images/Emo9.gif

ראע'בק, רוצה מכות?
)
איכס'ה טבריה

chatTV5 מארגנת...

הצעתי לה את עזרתי ... לא קיבלתי כל תגובה... כנראה עזרתי לא נאה ולא יאה.... לפי דעתי בסוף שבוע בעוד שבועיים זה יהיה טוב...

No-FeaR

New member
כי זה

קולי נאלם ליבי נרגש.. לא אמרת את המשפט נכון

ChatTV5

New member
אני כאן..אני כאן... ומוכנה ומזומנת לארגן..

במה מתחילים? רק תגידו ואני אתחיל באירגוניישן.. ואתה ימאני .. יאלי היקררררררררררררר ממממממ אאאאאאוווווווווווווווווהההההההההה בלחי

5 תקשיבי..

תודה על הנשיקה ( מסובב את הראש
)... עכשיו קודם כל ... 1. תאריך !!!!! ( לפי דעתי אחלה תאריך זה לקראת סוף אוגוסט ,24 לחודש ) 2. לארגן רשימה של אנשים 3. לסגור על חוף בכנרת ( המקום שהיינו שנה שעברה היה אחלה.. איל איך קוראים לו ? ) 4. לחלק זוגות לאוהלים ( אני ואת ביחד חחחח ) 5. אוכל + שתיה ( אם כל אחד מביא בעצמו או שעושים קניה מרוכזת )

ChatTV5

New member
קדימה ימאני... תמשיך בארגון ובשמות של האנשים.

ויש לי בדיחה.. זוז מרוקיין גאלשו עלא בחאר.. וואחד קאל לסאחבו קולי לוכאן האד לבחאר יקון טייפיור כביר די מארק אש נעאמלו? ראלו הבאלתי? תעארף שחאל פטטא חאסנא ...

X ר ת ו ר

New member
ת'אמת ?..

כבר לא שווה להגיע למפגשים, כל פעם כולם מבטיחים שבוע לפני ואז דקה 90 מבטלים, בסוף אני מוצא את עצמי עם תימני מהבסיסי ערבי אידיוט לקראת הסוף בר באה, וכל הפוליסים חוגגים... זה נהיה הרגל מכוער.. ולא כיף לבוא למפגשים כמו בעבר בעבר בעבר......... אז לא נבוא P: אל תבכו.

X ר ת ו ר

New member
עזובתך.. בכל מקרה אני 21 יום עכשיו

במצפה רמון.. נשתמע עד אז :) כנראה שטבריה גם ככה לא באופק..

bar35111

New member
ארתור אל תקטר... ../images/Emo69.gif

עשיתי מאמץ אל תלכלך..5 דק' איתי זה כמו.. שעתיים שלוש.. חח חחחחחחחחחחחחחחחחח
בכ"א אתה צודק לא כולם מגיעים.. אבל אי אפשר להכריח נראה לי... ולהגיע לטבריה .. אממ לא נראה לי .. יש חופש הילדים בבית, לא נראה לי שיש סיכוי..

למעלה