חחח למה לא? רואים בדיוק כמו בכל תמונה אחרת...
L Lopezit New member 16/1/05 #23 לא נכון רואים עיניים אדומות רק אחת רואים את הכחול שלא נדבר על עם מי הצטלמת שם חח רק הזקנים והמעפנות
מ מיסטר זנגביל New member 16/1/05 #24 חחחחח מה אני יכול לעשות... מירי בוהדנה התעלמה ממני, אגם רודברג אמרה לי שאין לה זמן (לא שזה הפריע לה לעמוד כמו איזה מסכנה שם עם עצמה בלי לעשות כלום) ודנה מודן היא לא מעפנה!!!!!! אני מת עליה! וגם רובי פורת שובל הפכה עכשיו להיות סופרסטארית חחח
חחחחח מה אני יכול לעשות... מירי בוהדנה התעלמה ממני, אגם רודברג אמרה לי שאין לה זמן (לא שזה הפריע לה לעמוד כמו איזה מסכנה שם עם עצמה בלי לעשות כלום) ודנה מודן היא לא מעפנה!!!!!! אני מת עליה! וגם רובי פורת שובל הפכה עכשיו להיות סופרסטארית חחח
J j e n n y lopez New member 16/1/05 #25 הצטלמת עם כל לאהRE?T? אבאאא איזה כיך לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחחח יש לך עיניים כחולות לי סתם חום דבש כזה חחח אז ליאת את שמה כאן תמונות שם מי
הצטלמת עם כל לאהRE?T? אבאאא איזה כיך לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יחחח יש לך עיניים כחולות לי סתם חום דבש כזה חחח אז ליאת את שמה כאן תמונות שם מי
L Lopezit New member 16/1/05 #30 לא אני שמה דרך אתר לא ראית??? פה תשים תמונה ואז זה ייתן לך קישור אליה
מ מיסטר זנגביל New member 17/1/05 #35 זה לא עובד לי... נטלי אם את רוצה אני אשלח לך באייסי, רק הבעיה היא שאת כבר כמעט לא נכנסת לשם..
J j e n n y lopez New member 16/1/05 #29 טוב נו שימי של אבי../images/Emo70.gif וגם שלךךךךךךךך גרררררררררררררררר
מ מיסטר זנגביל New member 16/1/05 #27 יש לי תמונות עם מלא מפורסמים עוד ממסך הזהב 2003, מיומטוב וכאלה... וליאת שמה תמונה של אחיינית שלה רוני...
יש לי תמונות עם מלא מפורסמים עוד ממסך הזהב 2003, מיומטוב וכאלה... וליאת שמה תמונה של אחיינית שלה רוני...
J j e n n y lopez New member 16/1/05 #34 זהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חיי נגמרו
זהו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חיי נגמרו
מ מיסטר זנגביל New member 17/1/05 #36 חחח אני מת על ההודעות שלך לא נראה לי שיצא לי אי פעם להבין יותר משתי מילים בכל ההודעות הארוכות שלך חחח
חחח אני מת על ההודעות שלך לא נראה לי שיצא לי אי פעם להבין יותר משתי מילים בכל ההודעות הארוכות שלך חחח
° °•°B®onX Girl°•° New member 17/1/05 #37 ../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפששש ליאת סחתיין על הידד וסחתיין על החולצה של אדידס....סטייליסית אה?
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפששש ליאת סחתיין על הידד וסחתיין על החולצה של אדידס....סטייליסית אה?
J j e n n y lopez New member 16/1/05 #2 איזה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחחח אנלא מכירה אותה אבל איזה בושבווווששששששש חחחח