סייקו קילר, קסקסה...

Levinzone

New member
סייקו קילר, קסקסה...

איך אני אוהבת את השיר הזה..הוא ברדיו עכשיו:) סייקו קילר קסקסה פהפהפהפהפהפהפהפפההההה.... טוב מצטערת על הפתיחה הדפוקה, אני פשוט חייבת לשיר אותו...:) מה עשיתם אתמול? [ולמה השאלה הזאת לא הופיעה אתמול במדור השבועי?:)]... לי שוווב היה בית ריק (להגיד את האמת, זה מתחיל להיות לא מקורי), ושווווב באו אלי אנשים (מה לעשות, אני מנסה לחסוך בהוצאות, שיהיה לי כסף לפסח [ככה זה כשאין עבודה])...והיה ממש ממש נחמד כי באוהרבה אנשים (יותר מ10, לא יודעת כמה בדיווווק). בהתחלה רק ידדי שלי היה, אז ישבנו לראות מונטי פייטון (איפה העלילה??) ואז רציתי פאנקייק אז הפסקנו לראות והלכנו להכין..ואח``כ, כשכולם באו שיחקנו טוויסטר (פלונטר) והיה ממממש כיף..:) זה כזה משחק שמחזיר אותי לילדותי...ואח``כ ראינו קצת האחים בלוז...ושוב שיחקנו טוויסטר..... אני נהניתי מאוד...במיוחד כשעכשיו הבית מסודר והוא עדיין ריק, ובמיוחד במיוחד שמחר אין בי``ס... צריכה להתחיל ללמוד למשווה במת``מ ביום ד` -יעל-

Levinzone

New member
ועוד משהו שכבר הרבה זמן רציתי לשאול

איפה nO? הוא כבר המווון זמן לא כתב פה, וגם לא החזיר לי אימייל..ואין לו אי סי קיו.. פשוט נעלמו עקבותיו. הוא אמר משהו כשלא הייתי פה? לאן הוא הלך!? דואגת:) -יעל-

-Oren

New member
למה ? למה ?

למה את חושבת שמעניין מישהו מה עשית אתמול בלילה ? מילא היית עושה משהו מעניין אבל בסך הכל נשארת בבית עם כמה חברים. וכמו המורה שלי לשל``ח את פשוט לא מעניינת. כבר זאת שרשמה על ``הייאוש`` שלה יותר מעניינת. שלך תמיד אורן.

Levinzone

New member
יודע מה?

לך בבקשה לעמודים של לפני שבוע..ותראה את מי זה מעניין, טוב? אני לא אתעצבן, כי אני כבר רגילה שכל כמה ימים צץ פה נודניק חדש ומעצבן... ואני בטוחה שכמוהם, גם אתה תפסיק להיכנס לפה... אז מי שההודעות שלי מעניינות אותו, שיקרא, ומי שלא, חבל. איכס -יעל-

-Oren

New member
רק בגללך

מהיום כל שישבת אני כאן, אגיב על כל ההודעות (המטופשות) שלך. אני אף פעם לא משקר, ואני לא אתעצבן מהתגובות הטיפשיות שלך כי אני יודע שבכל פורום יש איזה ילדה קטנה מעצבנת. ועוד לא ענית על ההודעה שלמטה. שלך באהבה ענקית אורן.

יעל,

את לא צריכה להתייחס לאורן הזה. כולה אחד שנדבק לתחת שלך כי הוא מת להשיג כמה שיותר הודעות ולהכנס לרשימה...

סופרמן18

New member
שאלתי את זה פעם...

ואני אשאל את זה שוב(בגלל שלא ענו לי) לנעל יש את האופציה למנוע ממישהו לכתוב הודעות בפורום? ודרך אגב בדקתי וההודעה האחרונה של n0 היא לפני 4 ימים אבל לדעתי כמו שאומר השיר ``הוא עוד ישוב שוב תזרח השמש...`` ואורן בינתיים כל ההודעות שלך התעסקו בזה שהודעות של אחרים לא מעניינות אז אולי תכתוב איזו הודעה מעניינת לדוגמה שנבין איזה הודעות אנחנו אמורים לכתוב לדעתך? ערן פימת הציטוט: אני מתנגד לכל מילה היוצאת מפיך אבל אלחם עד טיפת דמי האחרונה כדי שתוכל להשמיעה(שוב אין לי מושג מי אמר אבל אורן תפנים)

Levinzone

New member
אי אפשר...

לצערי הרב... ולדעתי אנחנו צריכים להתעלם וזהו...

Oi Vey Zmir

New member
לרוץ מהר מהר

ולהוריד את השיר. psyco killer- talking heads גדולים, גדולים. המממ טוב. אוי (אני זוכרת שבשיר חסר h ב``פסיכי``...המממ...טוב) אוי

למעלה