סייעת בצפון

gaiegos1

New member
סייעת בצפון

מחפשת סייעת בצפון לגן במושב אמירים לילדה בת שלוש וחצי לפרטים ג'ני 0545987498 0779235496 ומסר קטן לגאמי ודורוןם אנחנו אף על פי כן ולמרות הכול כאן בצפון נשמח להפגש ואם יש לכם מידע על סייעות נשמח לשמוע נשיקות ותודה על העזרה

doroniz

New member
../images/Emo20.gifברוכים הבאים../images/Emo24.gif

וואו, איזו הפתעה נעימה. נשמח להפגש..... החגים מתקרבים ועימם ימי חופש. בטח נמצא הזדמנות מתאימה. מקווה שתקלטו טוב ומהר. הצפון מוריק ופורח למרות כל מה שעבר עלינו כאן. הגעתם בתקופה נהדרת של השנה. ד"א, גם אמא חמימה ומשפחתה כאן (בישוב שלנו). עברו לכאן ממש עם סיום המלחמה. מאור בכיתת ה-PDD בכרמיאל, מאושר ושמח. והקטן שלהם בגן חובה אצלנו בישוב ביחד עם הקטן שלנו - שני שובבים קטנים. שוב, ברוכים הבאים. דורון.

RUTHIE1

New member
ברוכים הבאים גם ממני../images/Emo140.gifותיקון קטן

אמא חמימה ומשפחתה עברו לפני תום המלחמה וליתר דיוק בשבוע האחרון, דווקא כשהמטחים היו בשיאם. המון הצלחה בקליטה באזורנו היפהפה.

ברוך הבא !!!

כמשתכנים הכמעט הכי חדשים באיזור הצפון, אנחנו שמחים לברך אתכם ברכת "ותיקים"!! ברוך הבא, תהנו, הקצב פה אחר ממה שרגילים ולוקח כמה זמן להסתגל אליו.... לגבי הסייעת - ובכן... אני מחפשת עבודה כאן בצפון, אמנם אין לי נסיון של משלבת, אך נסיון של אמא לילד PDD הרי יש... אולי אתם רוצים לשקול ? אם כן, אשמח אם תשלחו לי מסר ואצור קשר. בברכה איילת

גאמי

New member
אהלן גיאגוסים!

ברוכים הבאים. אנסה לדבר עם ביבי שהיא סייעת נפלאה, אך נראה לי שכבר עובדת טוב בכל זאת שווה לנסות היא מכאן מלוטם קליטה קלה קלה נעימה וזורמת אחשוב על עוד אפשרויות להתראות גלית

גאמי

New member
גיאגוסים יקרים!!!

שוב שלחתי לכם מסר עם טלפון של המועמדת צרו איתה קשר להתראות והמון המון בהצלחה! שולחת לכם פה תזכורת, שכן אולי תראו זאת קודם כאן וככל המוקדם כך עדיף, לא כן? ביי גלית

למעלה