סייעת בגן/ צהרון

יתרונות וחסרונות בתפקיד סייעת

יתרונות:
&nbsp
עבודה עם ילדים- אם ילדים זה אהבה ענקית אצלך, את במקום הנכון

&nbsp
עבודה עם אנשי צוות- לרוב זה יכול להיות מאוד נחמד וכיף, אם את בגן עירייה זה בד"כ עם גננת אחת ואפשר לעשות מהעבודה ממש הנאה גדולה.
&nbsp
עבודה מאתגרת ומיוחדת- מאפשרת לך חשיבה של מחוץ לקופסא, מביאה אתגר ועניין, מאפשרת לך להביע יצירתיות.
&nbsp
&nbsp
חסרונות:
&nbsp
לא יודעת עד כמה סייעת מרוויחה טוב, לדעתי בגן פרטי מרוויחים יותר בתור סייעת אבל בגן עירייה יש יותר תנאים. חשוב לבדוק את זה.
&nbsp
לא תמיד הסייעת היא באותו ראש כמו הגננת וזה לא נעים לעבוד ככה.
&nbsp
בגילאים צעירים יש הרבה החלפות חיתולים.
&nbsp
&nbsp
זה מה שעולה לי בראש כרגע

&nbsp
ממה ההסבה-במה את עוסקת כיום? מה מניע אותך לעשות את השינוי?

הסבה

אני כרגע נציגת שירות בחברת שילוח בינלאומי.... מחפשת שינוי כיוון, עבודה ללא לחץ ונזיפות מלקוחות... עבודה שתתאים לי עם הסידור לילדים שלי ..... איך מגישים בקשה לתפקיד, אם אין לי הכשרה כרגע...?

לגבי גן עירייה- אני לא ממש יודעת, אולי גננות הפורום יעזרו

בגן פרטי צריך פשוט לחפש גנים שמחפשים סייעת ולפנות אליהם עם קורות חיים, להדגיש שאת אוהבת לעבוד עם ילדים וכו'.
&nbsp
כדאי לפנות לאתר הגננת, יש שם לוח דרושים ובכלל לאתרי דרושים למיניהם.
&nbsp
אם יש גנים באיזור המגורים שלך- תפני אליהם גם.
&nbsp
&nbsp
ברור לי שעם אידיאולוגיה לא הולכים לקנות במכולת, אבל חשוב לי שתביני שעבודה עם ילדים היא לא עבודה פשוטה, לגננת זה המון הכנה בבית, לסייעת זה להיות כל הזמן על הרגליים ולעבוד גם עם הילדים, גם בניקיון, גם החלפות אם צריך, יש גנים פרטיים שהסייעת גם מבשלת- זה לא קל וזה לא פשוט.
יש גם התמודדות עם הורים למרות שלרוב הגננת עושה זאת, אבל גם הסייעות נתקלות לפעמים בהורים שהם לא פשוטים.
&nbsp
כדי לעבוד עם ילדים צריך שזה יהיה מכל הלב ובאמת כי רוצים ולא מתוך עניין של נוחות נטו- את צריכה לשקול זאת היטב.

למעלה