סיימתי !

trancelover

New member
סיימתי !

עכשיו נשאר רק המאסטרינג אחרי שעשיתי בו קצת שינויים,.. אני מקווה שלטובה אני יעלה אותו בקרוב לפסאיניוז לתחרות.. אז תהנו ממנו.. Eye Ci - Dawn Dew אולי אני יעלה אותו לכאן על320 קייבייטס אם יש אפשרות.. יותר מאוחר.. תהנו גווד נייט

Mike A

New member
שלח לי

יש לי FTP פרטי (יענו שלי)... אפשר לדחוף את הטרק לשם

trancelover

New member
סבבה, אבל לא נראה לי שתאהבי : )

למה זה טרק בוקר עשיר מלודיות מלודיה על מלודיה ככה.. אבל ישר אחרי הטרק התחלתי להכנס לטרקים יותר פרוגרסיבים, שאותם בטח תאהבי :)

rondadon

New member
על איזה תוכנה עשית?

וזה גם עם סיינטיסייזר וציוד חיצוי?

gpeles

New member
למה לא?

ביום שמישהו יבוא לקחת אותו אז שהוא יקח אותו ממך......

trancelover

New member
מזה נראה לך להעביר בין אנשים ?

זה לא שלי בכלל,.. התלהבתי מזה קצת והחזרתי..

translover

New member
בטח כולם מוזמנים לקבל : )..

אני קצת מתעכב עליו,.. כי בכלזאת, כלאחד היה מנסה להגיע לסאונד כמה שיותר טוב ואיךשהוא אני לא מצליח לסגור איתו.. הכי טוב היה להעלות אותו לפה איךשהו, אבל נראה שאי אפשר, אז נראה כבר מה נעשה..

translover

New member
הגעתי למצב שאני צריך להחליט לאן..

כדאי לי לשלוח את הטרק, כי יש סיכוי שיש לו פוטנציאל (למרות שגמרתי עם היותר מידי מלודיות האלו ועובהר ליותר פרוגרסיב..) עדיפ שאני ינסה קודם להוציא דרך פונוקול או משהו ואם לא יהיה שווה אצלם אז יעלה לתחרות,.. ככה אני מרגיש.. אז נראה מה יהיה, התחרות רק נפתחה גםככה ועוד לא הוצגו בה טרקים, אחרי שאני יחליט אני ישלח לכם.. :)

gpeles

New member
לא מציע לך לפונוקול

הטראק שלך יתייבש שם אורן קריסטל הבן **** כמעט ולא בודק... אנחנו כבר מחכים כבר יותר מחודש שיבדקו משהו שאנחנו עשינו, או שתשלח גם וגם... למה עד שפונוקול יתנו לך תשובה תסתיים כבר התחרות של השנה הבאה...

למעלה