סיימתי!!

La Gamba

New member
סיימתי!!

וזה משאיר את מצב התירגום ככה: השירים- סויימו ובעריכה בנה של קיטיארה- עדיין בעבודה אצל תומר המורשת- תורגם, נשלח לעורך. רוצים להתערב?- תורגם, ע"י העורך (צפריר) בתו של רייסטלין- תורגם לפני המון זמן ע"י מאגמה, ערוך כבר. הקורבן- עדיין בתרגום אצל שגיא (רמז, רמז) נספח אבירי טאקיזיס- המתרגם ברח, מחפש מתרגמים.... יוהו, סיימתי! (עושה סלטה באוויר, ומדמיין שאין תקרה)

La Gamba

New member
למישהו כאן יש עותק חדש

(כלומרף מהדורה חדשה) של הדור השני? אני צריך לדתע מי צייר את תמונת השער

La Gamba

New member
לא חשוב, מצאתי את התמונה ומסתבר שזה

מאט סטָאויקי... רק שאין לי צייר,, או ACD...

La Gamba

New member
לא חשוב, מצאתי את התמונה ומסתבר שזה

מאט סטָאויקי... רק שאין לי צייר,, או ACD...

לעזאזל!

שכחתי מזה לגמרי! אבל מצד שני, כשיש לך בחודש אחד יותר מעשרה מבחנים, קל לשכוח... מצטער מאוד, אבל הפרק וקצת שנשאר אני אוכל להתחיל לתרגם רק אחרי ה-9 בינואר...(חוזרים מטיול שנתי ומתחילה תקופת רגיעה עד למתכונות). מה שבטוח זה שב-1 בפברואר(כן, אני יודע שאני מאחר נורא) זה היה מוכן 100%.

La Gamba

New member
בבקשה, תקדיש שעה ביום

גם לי יש לא פחות ממך (אני עושה 40 יח"ל), ואני עדיין יכול להקדיש שעה ביום מקסימום, שלוש שעות בשבוע מינימום. אתה רוצה שאני אשלח לך מכתב מוטיבציה?

מצאת מה להשוות...

כמה בגרויות יש לך *השנה*? כן, אני בטוח שלא 7... בכל מקרה, אולי יהיה לי זמן פה ושם, אבל עדיין אני לא אצליח לסיים עד היציאה לטיול,, שלאחריה אני מבטיח לעבוד בקצב של עמוד-שניים ליום, משמע יש הרבה סיכויים שאסיים עד אמצע ינואר...אבל להבטיח לא יכול, כי הפעם האחרונה שעשיתי את זה...

La Gamba

New member
טוב, אז מה אם יש לך 5 בגרויות יותר

ממני. בכמה תנועות אתה מדריך?? טוב, לא חשוב.

משהו

בשבילי המילה להתנדב נשמעת כמו ריסוק של ברזל על גבי זכוכית. אוקי, אני מודה אני נאוכי, אמות לבד וכו´, אבל עדיין, אתה מתנדב, משמע אתה *בוחר* לעשות את מה שאתה עושה, משמע אתה מבזבז זמן על משהו שאפילו אם אתה לא אוהב אותו, א אתה עושה אותו מרצון. לי לעומת זאת, החובה קוראת... ותאמין לי הבגרויות הרבה יותר חשובות לעתיד נער בן בתיכון מאשר הדרכה בתנועות נוער...

Magma99

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo65.gif אחלה ../images/Emo187.gif ../images/Emo77.gif

איזה כיף היה לתרגם את בתו של רייסט :)) סיפור כזה חמוד ורומנטי...

strahd

New member
בעריכה מתקדמת

מה קורה חבר´ה, שנים לא הייתי פה, עברתי דירה ואני בלימודים עצבניים, אבל אני עדיין עורך ומתרגם. "ביתו של רייסטלין כרגע בעריכה סופית, לקראת סיום, "רוצה להתערב?" בסיום גם כן ואני גם עורך את "המורשת". קדימה חבר´ה להזיז את התחת!!

למעלה