סיימתי

ליגה76

New member
סיימתי

לפני חצי שעה לעבוד. הלקוחה יצאה ואני התחלתי לבכות. בשעה הזאת אתה היית חודר מהעבודה, אחרי שחזרת בערב לאכול איתי ארוחת ערב ולצאת בחזרה. חיכיתי לך עד השעה הזאת, שתגיע לבית חם ואוהב ולא ישן. חיכיתי לך שתגיע לידיים פתוחות וחובקות. חיכיתי לך כדי לשון לידך ולהרגיש אותך. חיכיתי לך כדי להרגיש ולשמוע את נשימותך. ועכשיו סיימתי לעבוד בשעה שאתה סיימת, אבל אין, אין מי שיחכה ללכת לישון יחד, אין מי שיחכה לשיחות הנפש, אין מי שיחכה עם ידיים חובקות. הגעגועים פורצים פתאום, געגועים לבית אוהב, געגועים לאיש אוהב ואהוב, געגועים לבית שליו, געגועים לתת ולפנק את אישי שלי ולא סתם לקוחות או חברים. געגועים לבית נורמלי. עם כל הנורמליות שאנחנו חיים, והשמחה שחזרה לביתנו, עדיין, עדיין חסר משהו. חסר את העיקר בבית....... סתם פתאום נפלתי, אולי בגלל העייפות, אולי בגלל שאני נותנת את כל האנרגיות שלי לאחרים, נותת את כל כולי בעבודה, תודה שיש לי איפה לשפוך...

../images/Emo24.gifמזדהה איתך יקרתי.../images/Emo24.gif

תחושה כל כך מוכרת ...ויחד עם זאת תמיד תזכרי שבכדאי לתת את חיבת לקבל ... אפילו כשהולכים להנשים משהו קודם לוקחים אויר לעצמינו ... בלי קבלה אין נתינה..ולכן דאגי לעצמך ולפנוקייך, בכדאי שתוכלי להעניק לאחרים .
טלי

טטי123

New member
ליגה לכולנו יש רגעים כאלו

וזה קשה. הגעגועים לחיבוק הרצון לשמוע את הקול שלו... הרצון להגיע הביתה למישהו שאוהב ודואג ומתעניין באיך עבר היום...

BennyKa

New member
אוהבים אותך

ואישך אוהב ושומר עלייך בעולמנו עד לאותו הזמן בו תיפגשו שוב איספי את עצמך הכל יהיה בסדר והשיר הבא מוקדש לך מישהו יהודית רביץ מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי מישהו, מישהו דואג, דואג לי שם למעלה. בא והדליק, כמה כוכבים והם נופלים אחד אחד. אנו סובבים בשתי דרכים שונות, יום ולילה לאורכם. עייפים ורעבים ומחכים לאות, בנתיביי אבק וזמן. אנו ניפגש בסוף דרכים ושאלות, ניפגש בתום ימים רבים, בתום הרבה לילות, אני יודעת שאתה קרב עכשיו, אביב חלף,קיץ נאסף.. והגשם שב. מישהו, מישהו דואג, דואג לי שם למעלה. בא ואסף, כמה כוכבים השיב אותם אחד אחד. אנו סובבים בשתי דרכים שונות, יום ולילה לאורכם. עייפים ורעבים ומחכים לאות, בנתיביי אבק וזמן. אנו ניפגש בסוף דרכים ושאלות, ניפגש בתום ימים רבים, בתום הרבה לילות, אני יודעת שאתה קרב עכשיו, אביב חלף,קיץ נאסף.. והגשם שב. היי חזקה בני

למעלה