סיימתי

סיימתי ../images/Emo57.gif

למי שזוכרת, לפני חודשיים התחלתי קורס של "עיצוב מלתחה אישית" בבית ספר לאופנה בת"א, במהלך הקורס למדנו לתפור גזרות של חצאיות, חולצות מכופתרות , ומכנסיים... היום זה השיעור האחרון אני ממליצה בחום על הקורס, הוא מונה 10 מפגשים של פעם בשבוע 3 שעות. לומדים קודם כל איך לתפעל מכונת תפירה, איך להתאים את הגזרות למידת הגוף של כל אחד וכמובן איך לקחת בד פשוט שקונים בחנות ב15 שקל ולהפוך אותו לחצאית אופנתית שעולה במתאים לי 250 שקל ! אני יכולה להעיד שמאז שהתחלתי את הקורס כבר עיצבתי לעצמי ולחברותיי חצאיות מדהימות ומכנסיים מחמיאים. ברגע שאמצא את המצלמה הדיגיטלית אדאג לשים פה תמונות של הבגדים שהכנתי
אני אישית מאוד נהנתי מהקורס ואף שוקלת להרשם לקורס המשך "תדמיתנות" ששם לומדים לתפור לפי סגנונות מבנה גוף כל מה שרוצים או רואים בעיתון רק ע"פ מראית עין ולא עם סקיצה. שווה ביותר

עופר 123

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

ואולי אפילו כדאי לארגן קבוצה מ"אופנה מלאה" ו"שמנות ויפות" ולנסות לקבל הנחה
.
עופר

אם תהיה הענות גדולה אני אשמח

לדבר עם מנהל בית הספר ולבקש ממנו הנחה לקבוצה. מספיק 5 בנות שמעוניינות לעשות את הקורס כדי לפתוח קבוצה אישית משלהן. אני באמת חושבת שזה כדאי למי שאוהבת את הסגנון הזה :)

עופר...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif

במה זכינו לכבוד הרב?!... האם זה אומר שהחלטת לנטוש את ה"שמנות והיפות" לטובת המלאות והאופנתיות?!

עופר 123

New member
האמת ש.....

אני כל הזמן מציץ בפורום, אבל קצת קשה לי להמליץ על חנויות למידות גדולות או לספר על חוויות ביגוד מרגיזות מ"מתאים לי"... נראה לי שיסתכלו עלי באופן קצת מוזר אם אלך לטייל לי בעונות, לדוגמא
. בכל מקרה, יופי של פורום
עופר

DREAM111

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

חלילה לא רוצה שתתן לי עידכונים על חנויות כמתאים לי ועונות אבל אשמח לשמוע על חנויות לגברים שיש להם מידות גדולות. היופי פורום הוא בזכות כל הכותבות/ים היקרות/ים שיש לנו פה ב
הקסום.

../images/Emo49.gif ו-../images/Emo50.gif ועדיין תוהה...../images/Emo8.gif

מתי יגיע היום בו אני אראה חזייה שנושאת את התווית NO.1 LINOY ?! אם גוצ'י, דונה קארן ודיור יכולים - גם את....
גל שמחכה לתשובה.....

יש לי רעיון ../images/Emo163.gif

מאחר וחזיות זה עדיין לא התחום שלי
יום אחד נקים חברה משותפת, אני אתפור חולצות חושפניות שיתאימו לחזיות שאת מוכרת , ככה בנות תוכל ללכת עם חולצות סקסיות וחושפניות ולהתאים את החזיות שלך מתחת לחולצות :) מה את אומרת, סגרנו?

שאלה מקצועית....../images/Emo28.gif

איך אני מורידה כותפיות שתפורות לג'קט...?! קניתי ג'קט בצבע ורוד מדליק, אבל הריפוד הופך אותי לנחום תקום * 2... אני פוחדת לפרום אותם ולפגוע בבגד...

silvey

New member
גל, יש לז'קט בטנה? הכותפות מחוברות

לז'קט בתפר שבין ראש שרוול לכתף? אם כן, צריך לחפש בבטנה את התפר הסופי, זה שתפרו אחרי שהפכו את הז'קט, (נמצא בדרך כלל בתפר האורך של אחד השרוולים). פותחים טיפה את התפר הזה כי קל אחר כך לתפור אותו ידנית, מגיעים מבפנים לחיבור הכותפה, פורמים עם פורמן, תופרים חזרה אחרי הוצאת הכותפות, גם את התפר בשרוול שפרמנו ו...ואללה, אין כותפות.

תודה.../images/Emo140.gif לג'קט אין בטנה, אבל

הוא מחובר כמו שציינת, על התפר של אחד השרוולים. איפה אני מוצאת פורמן כזה?

silvey

New member
בכל חנות למוצרי סידקית, למשל, ב...

כניסה מאלנבי לשינקין מצד שמאל או ברחוב השומר ליד שוק הכרמל או פשוט, תשתמשי עם סיכה רק בזהירות!

איזה יופי... מזל -טוב!

צריכים באמת לאהוב לעסוק בזה בשביל להצליח. אני אישית לא רואה את עצמי בתחום הזה, תני לי רק להשחיל חוט במחט ואני כולי בעצבים!!!!!!!

DREAM111

New member
לינוי יקרה ../images/Emo49.gif

ועכשיו אפשר לשאול איפה למה כמה ופרטים מרובים בקשר לקורס/חוג הזה

היי יקירה, תודה לך.

מדובר בבית הספר "מרים" ברחוב אלנבי בת"א (בית הספר קיים כ50 שנה), עלות הקורס הינה 1400 שקל הכוללת 10 מפגשים של פעם בשבוע, כל מפגש 3 שעות (נפתחים קורסים כל פעם ביום אחר בשעה אחרת, יש גם בערב וגם בבוקר). הקורס עצמו נקרא "קורס מלתחה אישית" לומדים בו לתפור חצאיות, חולצות מכופתרות, מכנסיים ושמלות (אם נשאר זמן) לפי מידת הגוף של כל אחת. כמו כן לומדים להשתמש במכונת תפירה ואתן מחליטות מאיזה בדים אתן רוצות לייצר את הבגדים. הקבוצות קטנות ומונות בד"כ עד 7 אנשים. הבנות איכותיות, המורה מדהימה, חברותית ועוזרת בכל בעיה. ההרשמה למכללה מקנה הנחה בקניית מכונת תפירה, בבדים ובהרשמה לקורסים אחרים נוספים שמתקיימים שם.

למעלה