סיימתי

מממאיה35

New member
סיימתי ../images/Emo178.gif

אחרי שהתאוששתי מההתפרקות, חזרתי אותמול להרכבה. ישבתי אתמול מאחת בלילה
עד חמש בבוקר
לסיים את הפאזל... 1000 חלקים רוונסבורג. הנה תמונות של תהליך העבודה, מישהו פה ביקש שאצלם את תהליך המיון וההרכבה. אני ממיינת לפי צורות ואז יותר קל להרכיב, כי ישר אני הולכת לפלטה שעליה החלקים לאזור בו החלק יכול להיות (חלק עם 3 לשונות או שתיים, רגיל או שונה). הסידור קצת מעצבן אבל איך אומרים - ההשקעה משתלמת.

מממאיה35

New member
מסע התלאות עם הפאלל הזה לא נגמר..

אחרי שסיימתי להרכיב, הצלחתי בבטחון רב להפוך את הפאזל (אני מדביקה בסלוטייפים מאחורה), והתחלתי להדביק. כנראה שמשכתי את הפאזל ע"מ להצמיד את הסלוטייפ וזה מה שקרה

מממאיה35

New member
אז הרכבתי שוב

הפעם הפוך
חחח אני כבר מכירה את הפאזל הזה מכל הכייונים שלו, 10 דקות והפאזל היה מורכב שוב בחזרה.

מממאיה35

New member
ובאתי להדביק..

אלא שגנמר הסלוטייפ
אז הייתי צריכה להפוך שוב. ושוב בחיל ורעדה הפכתי את הפאזל לצד החיצוני שלו, מצאתי שאריות של הדבק המיוחד לפאזלים והדבקתי איזה 3 שכבות. וזהוווווווווווווווווווווווו נגמר
|מזלטוב| אפילו פו צוהל משמחה
כלומר אני מקווה שנגמר.. הפאזל מאוחסן ב"תיק ציור" מפוליגל (שם כל הפאזלים שלי לעת עתה מאוחסנים) בתקווה שבקרוב יועבר למסגור (מתנה לחברה שילדה בן, לחדר שלו). אני מקווה שהדבק הזה מספיק חזק ע"מ שלא יתפרקו לי חלקים מהפאזל.. ואם כן, נו באמת, קטן עלי כבר
תודה כל האמפתיה שזכיתי לה בתקופה הזו ולכל המעודדים.. נתראה בשמחות של פאזלים מורכבים ולא מתפרקים..

מממאיה35

New member
שכחתי לתת עליו פרטים

מרודילו, 1000 חלקים של HEYE עוד לא הרכבתי אותם, נראה איך יהיה

jocie1

New member
../images/Emo49.gif בהחלט מגיע לך על התושיה

תמונות על שלבי העבודה יותר בהירים. מזכיר את שלי קצת. אוהבת ללמוד מאחרים. בהצלחה עם הפאזל החדש.

למעלה