סיימתי

מממאיה35

New member
סיימתי ../images/Emo178.gif

מרודילו בכדורגל, 1000 חלקים. קשה - לא קשה, אחרי שמבינים את שיטת העבודה. מסגרת כמובן ראשונה. אח"כ מיינתי והרכבתי את האנשים שבקהל, כמו שיכולתי. השיטה היתה להסתכל על כל חלק איפה הוא בתמונה, להציב אותו במקום שהוא אמור להיות וככה לאט לאט חלקים התחברו להם. אח"כ הפרדתי את כל החלקים של הקווים על המגרש. אח"כ את השאר - שוב לקחתי חלק חלק, מצאתי אותו בתמונה שע"ג הקופסא ושמתי אותו איפה שהוא אמור להיות בין לבין - מיון לחלקים מיוחדים (2 או 3 לשונות) שמידי פעם יכולתי לשים אותם כי ראיתי שיש 2 או 3 "בטן", וגם את כל הכדורים הוצאתי החוצה והרכבתי אותם בסוף בסוף. לסיכום - בערך כ 15 שעות עבודה נטו. היה נחמד אבל אני יותר אוהבת פאזלים שממיינים לפי אזורים ועובדים על כל אזור, ולא כזה ששים חלק אחרי חלק ובסוף זה מתחבר. בכל מקרה - מורדילו זה מורדילו, אז התוצאה כיפית. יש לי מחסור בסלוטיים עבה אז הדבקתי את הפאזל עם דבק שקניתי בארה"ב, סטייל הדבק של רוונסבורג (2.5$). המברשת קטנה ולא היתה משהו, אני מחכה שיתייבש נראה כמה מחזיק ואם צריך שכבה נוספת. בכל מקרה על האריזה כתוב שהדבק גם עושה "למינציה" לפאזל. נחכה לראות גם את זה. מצ"ב תמונות של הדרך. מסגרת

123נעמי

New member
רגע רגעעעעעעעע - מי ניצח במשחק../images/Emo35.gif

כמה כמה ניגמר? ובמה עוסקת האמא של השופט? איזה פאזל חמוד.... כל הכבוד על צילומי התקדמות הפאזל. מתי מפרקים אותו?
מה הפאזל הבא?

ssyוM

New member
איזה מטריף../images/Emo70.gif

הרכבתי את הפאזל הזה ב-500 חלקים (הספיק לי תודה...
)

shely50

New member
ואני ראיתי את החתול...../images/Emo140.gif../images/Emo108.gif

לולא הרצועה הכחולה, הייתי בטוחה שזה הג'ינג'י שלי! לפחות אחיו התאום... והוא לא מפריע לך להרכיב את הפאזל? האם הוא לא פוגע בפאזל כשאת לא בסביבה? כי הג'ינג'י של הוא ממש פגע רע... ועכשיו? ממסגרת? תולה? או מה?

מממאיה35

New member
החתולה ../images/Emo13.gif

היא גי'נג'ית שלפעמים מזכירה שהיא כזו. כמו שאפשר לראות בתמונה - לפעמים היא יושבת בשקט כשאני עובדת. לפעמים משעמם לה והיא מחפשת משחק והיא משחקת עם הקרטון ביצוע
ואז הפאזל בסכנה. במקרה כזה אני "מעיפה"אותה. לפעמים היא מחפשת מקום לשבת ומתישבת על משטח העבודה. אם זה לא איפה שאני עובדת -אני מרשה לה, עד ששוב משעמם לה והיא מתחילה לשחק עם החלקים, ואז היא כבר לא על השולחן שלי.. וכשהפאזל לא בעבודה - אם יש שטיח - אז הוא מתחת לשטיח (בין שני קרטוני ביצוע), ואם אין, כמו עכשיו (השטיח בניקוי) - הוא בין שני קרטוני ביצוע כשעל העליון יש כל מיני ספרים וכאלה כדי שהיא לנסה לבדוק מה יש בין שני הקרטונים. נזקים עם הפאזלים היא עדין לא עשתה לי, אנחנו שתינו ב"סטטוס קוו".

evilihi

New member
איזו מותק ../images/Emo99.gif

חתולה יפה!! איזו הבעה של כבוד וחשיבות עצמית! שלי פירקה את הפאזל המיניאטורי שעשיתי לפני 3 חודשים - אחי מהר מהר עשה אותו שוב שאני לא אתעצבן - אבל הוא לא הספיק לסיים לפני שהתעוררתי... עכשיו הליידי יושבת פה על השולחן לצידי (על קרטון ביצוע שמתחתיו יש פאזל בן 8 שלדעתי רוב חלקיו אינם) ומתרחצת.. הנה תמונה טיפוסית

evilihi

New member
ועוד תמונה טיפוסית

הכי כיף שנדבקים חלקים לפרווה
ואז צריך לתפוס אותה לפני שהיא בורחת איתם לפינה נסתרת..

evilihi

New member
אחרונה ודי

ויש את התמונה בעולם שלי למי שמתעניין

מממאיה35

New member
שכחתי לגבי ממסגרת תולה

הדבקתי מעל עם דבק שקניתי בארהב. נתתי לו להתיבש לילה, היום באתי וההדבקה לא משהו בכלל. מסקנה - אני לא אוהבת להשתמש בדבק הזה. אני אפעם לא בטוחה שהוא באמת מדביק את כל החלקים בצורה טובה ולתמיד. אז הפכתי את הפזל והדבקתי בשארית הסלוטייפ שהיתה לי בבית. אז עכשיו כל החלקים מודבקים ואין סיכוי שיזוזו. אני לא ממסגרת, לעת עתה (בכלל עד היום לא מיסגרתי אף פאזל). אולי כשיהיה לי בית עם מלא קירות.. מה שאני עושה זה תולה חלק מהם עם קליספים על הקיר. מישהו פה (או מישהי) הציעו שאני יכולה לעשות תערוכה מתחלפת בגלל שאפשר להחליף בין הפאזלים, אז אולי. בנתיים אלא שמורכבים מודבקים ולא תלויים - נמצאים באחסנה (המתנה) ב"תיק ביצוע" (כשבאים אנשים אני מראה בגאווה את תיק העבודות שלי). התיק הזה גם מגם על הפאזלים,גם אם חלק נופל במקרה - הוא נופל בתוכו ולא נאבד, וגם כמובן, מרכז את כולם במקום אחד. תליה על קליפסים
נ.ב. בעבר תליתי על שני קליפסים בלבד, אבל אז ראיתי שנוצרת "בטן", מאז אני תולה עם 3 קליפסים.

ssyוM

New member
../images/Emo45.gif ככה תליתי את הפאזל שלי בעבודה

עם קליפסים. רק שמתי חתיכת נייר בין הקליפס לחתיכות כדי למזער את הנזק לחלקים

למעלה