סיימתי

מממאיה35

New member
סיימתי ../images/Emo13.gif

טוב זהו סיימתי את הפאזל הזה.. 550 חלקים. מצ"ב תמונות של שלבי ההרכבה. החלק הקל

מממאיה35

New member
ועכשיו אין ברירה

אז מיון טוב טוב לפי אורך רוחב. היה די קל, הבדלים בין אורך לרוחב נראו בברור.

מממאיה35

New member
ואיללה להתחיל לנסות ../images/Emo178.gif

בעקרון הלכתי חלק חלק לפי אם צריך להיות אורך או רוחב. לפעמים גם הלכתי לפי הציור או הצבע שעל החלקים. לאט לאט בסוף זה ייגמר

מממאיה35

New member
או בעצם את זה

מה עדיף? רגע לפני שמוסיפים את החלק האחרון או רגע אחרי? תובנות מהרכבה:
היה פחות מתיש ומייאש ממה שחשבתי שיהיה.
מידי פעם ניהלתי עם דיאלוג עם הדמות הזו, שנחה לה בחיוך מספוק בזמן שאני עבדתי.. אם רק אפשר היה שנתחלף
זה מדהים כל פעם מחדש איך שכשאני מפאזלת אין אף מחשבה, הכל בפנים בשקט, אני מתרכזת רק בפאזל, אין שום מחשבה אחרת.. לא מצאתי שום תחביב <לדוגמא קריאה - עדין מחשבות רצות> שמביא אותי לכזה שקט <ממ בעצם אולי ציור?>, מדהים פשוט! ועוד אין לי מושג מה יהיה הפאזל הבא.. ותודה לנעמי שהשרשור שלה עודד אותי לחזור לפאזל במלוא המרץ

ssyוM

New member
משגע ../images/Emo70.gif ../images/Emo106.gif אופו תולה ../images/Emo35.gif

jocie1

New member
מממ...השוקולדים נמסים../images/Emo6.gif בפה...../images/Emo3.gif

shely50

New member
ענק!!!! כל הכבוד!../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

שאלה כללית לכולם - איך ההרגשה לשים את החלק האחרון?

האדרים

New member
הרגשה נהדרת!

מכמה סיבות: 1. עוד פאזל הגיע לסיומו - במיוחד לאחר הרכבת פאזל קשה. 2.שמחים שהצלחנו לסיים עוד פאזל כשאף חלק לא חסר (טפו, טפו, טפו ...) כתבנו בעבר, שעד לא מזמן כל סיום פאזל היה ממש "אירוע" בבית - כולנו התכנסנו ליד הפאזל להשלמת החלק האחרון. טקס זה לווה במחיאות כפיים וקריאות הידד!

מממאיה35

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

עם ההקלה שבאה כשמגלים שלא חסר אפ חלק! בדכ ההרגשה לסיים פאזל היא כיפית. אחרי ההנאה שהיתה לאורך הדרך, יש סיפוק שזהו זה נגמר והתוצאה מהממת
.. ואז מחשבה מה הפאזל הבא..

תתאיפה

New member
הרגשת סיפוק מהסיבות שצויינו, אבל גם

הרגשת ריקנות, ולא במובן השלילי, אלא נוצר חלל ריק שצריך למלאו, יופי, סיימתי, מה עכשיו? תמיד מחפשת אתגרים חדשים.

למעלה