סיימתי שנה ראשונה

לירון 32

New member
סיימתי שנה ראשונה

והתחלתי לטפל במשפחה הקרובה שלי.יש לי אחיין בן שנה שמתקשה לישון לילה רצוף ללא התעוררויות,אין לו תאבון מתעורר משנתו וגם במהלך היום.מאיפה להתחיל ועל מה להתמקד וכמה זמן הטיפול נמשך ואיך עושים אותו על מיטת טיפולים? אודה לכם אם תוכלו גם לייעץ לי איך צוברים יותר ניסיון ומאיפה משיגים מטופלים.

מקוםבלב

New member
מזל טוב

לרגל סיום שנה א'. לגבי טיפול בילדים ובקטנים בכלל יש כללים מאוד ברורים. קודם כל טיפול לא יותר מ7 דקות. הוא לא חייב לשכב על מיטת טיפול. את יכולה להעסיק אותו ובאותו זמן לעבוד . חסר קצת רקע על הילד. האם יונק? מתי התחיל להתעורר, האם הוא במסגרת כלשהי? האם הוא בבית? לגבי תיאבון יש המון סיבות. חשוב מאוד לקבל פרטים נוספים. לגבי מטופלים וניסיון. אז קודם כל אחרי שנה אחת יהיה קשה למצוא מטופלים מבחוץ. תתאמני הרבה על חברים ומשפחה והכי חשוב המשיכי ללמוד ולצבור כמה שיותר ידע מכל מיני כיוונים. מאוד חשוב לשלב כמה שיטות יחד. שיהיה בהצלחה

לירון 32

New member
תודה לכל העונים ויש לי פרטים חדשים

לעדכן אותכם.הוא התחיל גן בשנה הזו ויצא כי הוא ממש לא הסתגל.הוא יונק ובערך חצי שנה שהוא מתעורר בלילות.נסיתי ביום שישי האחרון לתת לו טיפול על המיטה של אחותי והוא דווקא נהנה ואיפשר לי.נראה לי שזה היה יותר מעשר דקות.לגבי השאלה של מטופלים האם כדי לנסות בקופות חולים או במכוני ספא?

vca

New member
המון הצלחה !!

ושתתחילי ברגל ימין

מחזקת את דברי "מקום בלב",

טיפול עם ילדים הוא מאוד עדין וצריכים להיות קשובים לילד. אני הייתי משכיבה אותו על ספה רכה ודואגת שהאמא תעסיק אותו ונותנת לו להכתיב את קצב הטיפול. את כבר תרגישי לבד מתי זה יותר מידי בשבילו,הוא כבר "ישמיע" לך אם הוא כבר לא ירצה. בהצלחה.

avorly

New member
לירון, ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו ו...

המון
להצטרופתך למשפחה הגדלה והולכת של רפלקסולוגים. לגבי טיפול בילדון- אנא בזהירות, זכרי שהא עדיין לא "קולקל" ולכן הכל מגיב יותר מהר ויותר בחדות. לגבי שאלתך- ספא או קופת חולים: קחי בחשבון את השכר הנמוך והשעות הרבות שעלולים לדרוש ממך לעבוד. היה כבר שרשור בנושא זה. חיפשתי את השרשור, כדי להקל עלייך......... ולא מצאתי
כמובן שלא שכחי-
לכל העונים

למעלה