סיימתי קורס מאמנים

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
סיימתי קורס מאמנים

היי, אתמול סיימתי קורס מאמני איגרוף תאילנדי מטעם Fairtex. כדי לראות תמונות לכו לכתובת הבאה: http://www.pbase.com/zoti/fairtex_certification הקורס: ====== הקורס ארך 9 ימים רצופים והיה שווה כל רגע. לוח הזמנים היה: 08:00 ריצת בוקר 09:00 3 שעות של עבודה על טכניקות 12:00 הפסקת צהריים ומנוחה 15:00 אימון עם קבוצת המתחרים 18:30 שיעור תאורטי בגדול עבדנו על הרבה טכניקות של מואי טאי. מהבעיטה והאגרוף ועד המרפק והברך. בשיעורי הערב למדנו עזרה ראשונה, מבנה שיעור, איך להעביר שיעור למתחילים וראם מואי. ביום שישי בערב ג'ונגסנן בישל לנו ארוחת ערב תאילנדית שהייתה טעימה מאד אך גם חריפה מאד. ביום ראשון עשינו מבחן תיאורטי, עבודה על פאדים תאילנדים וספארינג. אח"כ נסענו למקדש התאילנדי וקיבלנו ברכה ומונגקול (mongkol) מהנזירים. בערב עשינו מסיבה אצל המאמן הראשי ואכלנו עוד אוכל תאילנדי. בגדול היה מעניין מאד וגם מתיש מאד. תהנו מהתמונות ותרגישו חופשי לשאול שאלות. זותי

מברוק !

נשמע עמוס אך כיפי וחוייה ... האם יש לך תחושה כי הקורס הוסיף משהוא מבחינה מקצועית, או שרק סיכם לך את החומר ונתן לך את הערך הרשמי שבהענקת תעודה - למי שכבר נמצא ברמת מדריך, עוד לפני הקורס ?

zoti

New member
אני חושב שכן

למרות שלדעתי הייתי כבר ברמת מדריך הקורס הוסיף והרבה. בנוסף גם נחשפנו לצורת הניהול של FAIRTEX והצורה שבה משווקים את המוצר. מאד אמריקאי. למי שלא יודע, FAIRTEX בארה"ב התחיל כחברת ציוד לאיגרוף / איגרוף תאילנדי וכיום הציוד של FAIRTEX נחשב לציוד ברמה הגבוהה ביותר שניתן להשיג בארה"ב. מבחינת רמה הוא מתחרה בציוד של TWINS אבל לTWINS אין יצוג רשמי בארה"ב. המכון עצמו (למעשה ישנם שניים בסן-פרנסיסקו) נחשב לבין הגדולים, אם לא לגדול ביותר בארה"ב. באים אליו אנשים כמו טיטו אורטיז וריקו רודריגז כדי להתאמן ולהתכונן לקרבות שלהם. התעודה עצמה שווה הרבה כסף כי תואר מדריך מטעם FAIRTEX מאד נחשב בארה"ב וכל מי שנמצא בעסקי הMMA והמואי טאי מכיר את המכון.

איקו

New member
נשמע חוויה ענקית !!!!

ספר עוד חוויות אתה חייב לשתף אותנו לא יכול להיות 9 ימים וזה מה שיש לך לספר דרך אגב הקישור שנתת לא עובד( מאוד מאכזב) כמה שאלות : מי יכול ללכת לקורס כזה.(לאחר כמה שנות ניסיון כמובן)? היו חברה שלא עברו? כמה זה עולה ?

o603

New member
איזה יופי !

אתה צריך לראות את הפרצוף שלי, כולו ירוק מקנאה נהנה לקרוא על הלו"ז שהיה לך ומנסה לדמיין איך זה ( הכי כיף שיש .. ) כל הכבוד שהקדשת את הזמן (והכסף ) לעשות את זה, ולהצליח ! אוס ! O603 .

zoti

New member
תודה לכולם על ה../images/Emo49.gif

הקישורים כולם עובדים. אם אתם לוחצים עליהם ולא קורה כלום תנסו להעתיק אותם לשורת הכתובת באינטרנט אקספלורר. הקורס עצמו נערך בסן-פרנסיסקו, קליפורניה. בעיקרון, הם דורשים נסיון של 6 חודשים לפני קבלה לקורס אבל אני הייתי ממליץ יותר. משהו כמו 3 שנים לפחות נראה לי סביר. אלא אם כן אתה מדהים ביכולת שלך. צריך להבין איגרוף תאילנדי כדי לדעת לאמן כמו שצריך. היה בחור אחד שהגיע והיה חולה. הוא החסיר כמה ימים ולכן הוא צריך לעשות את הכל מחדש. התחלנו 7 וסיימנו 6. מבחינת מחיר, העלות הרשמית היא כ-$4500 לאדם. לחברי המועדון (כמוני) המחיר הוא $3000 אבל אני משלם הרבה פחות ועושה עבודה על אתר האינטרנט של החברה בתמורה. סה"כ היה מאד כיף ולמדנו להכיר אחד את השני. במכון יש מגורים שמיועדים לאנשים שבאים לתקופה ארוכה ושם כולם ישנו (אני גר קרוב אז נסעתי הבייתה כל ערב). ממש לא רציתי לחזור לימי הצבא. מאד התקרבתי לחברה התאילנדים שמלמדים אצלנו. הם ממש נחמדים (כל התאילנדים הרי מחייכים כל הזמן) וכל הזמן שאלתי אותם שאלות על המסורת שלהם. לדוגמא, כשג'ונגסנן בישל לנו ארוחת ערב הוא הסביר לנו איך בתאילנד הם היו יושבים ביחד לאכול ואיך זה מחזק את הקשר בין החברה שמתאמנים שם.

111haim

New member
מי אתה?

מי אתה בתמונות האיש הקרח או הנמוך עם החולצה הכחול אדום?

zoti

New member
כמה תאילנדים אתה מכיר

שיודעים לכתוב עברית ? אני הנמוך עם החולצה הכחולה. הגבוה (והוא בערך 1.90מ') הוא המאמן הראשי אצלנו.

zoti

New member
וסרט קצר

http://us.share.geocities.com/dazoti/JongsananSmall.avi ג'ונגסאנן ואני בסיבוב ספארינג. רק לידיעה, ג'ונגסאנן היה אלוף לומפיני פעמיים. בפעם הראשונה למשך שנתיים. כדי לראות יש להקליק על הלינק עם הכפתור הימני ולבחור SAVE TARGET AS סתם קליק לא יעבוד

למעלה