סיימתי עוד עוגה

shokko

New member
סיימתי עוד עוגה ../images/Emo19.gif

ההזמנה היתה לעוגה מצויירת של נמו

Mama Tok

New member
וואו! שוקו יקירה, העוגה משגעת!

הטכניקה של העברת הציור לעוגה משדרגת אותה למשהו הרבה יותר מרשים מציור ישירות על העוגה. מותר לשאול איך עושים את זה? איך מציירים ומעבירים ציור שלם בלי שהוא ישבר? איך הצלחת למשל להעביר את שרק לעוגה? את משו משו משו. מוכשרת פחד!

shokko

New member
איך?... בזהירות ../images/Emo13.gif

אני נעזרת בתרווד (??? ככה אומרים? זה של החביתה...) ואת הציור אני צובעת כאשר הוא כבר מונח על גבי העוגה ותודה רבה, מתוקתי!

מקסים!../images/Emo140.gif

אני גם אוהבת את הטכניקה הזו של הציור בנפרד. אני מציירת אותו על בצק הסוכר, מיבשת ואז מניחה על העוגה. ושאלה - הצמחיה היא בצק צבוע (מוכן) או שצבעת עליו.

shokko

New member
תודה ../images/Emo39.gif הצמחייה מצויירת

כלומר - צבועה ישר על הבצק

Mama Tok

New member
../images/Emo45.gif אני אנסה את זה בקרוב

יש לי הזמנה לעוגת פאואר ריינג'ר (לא לפאואר הפרטי שלי הפעם) אז את חותכת לפי קוי המתאר, אח"כ מעבירה את הציור בעפרון ואז מניחה על העוגה? תודה

shokko

New member
כמעט! קודם מעתיקה את הציור

אח"כ חותכת לפי קווי המתאר אח"כ מניחה על העוגה ואח"כ צובעת

MP826

New member
זה יפיפה כמו שאמרתי לך ../images/Emo140.gif

ואיך עשית את הכיתוב המדויק?

tartufo

New member
יש לי כמה שאלות אליך

1. הצביעה של העוגה היא עם רויאל אייסיג?? 2. את הדג את עושה על RFM לא על העוגה ואז מעבירה?? 3. ממה עשויים הדגים בצד??

ענתבר

New member
יופי של רעיון - קניתי!!!

אם תוכלי להסביר את התהליך על מנת לוודא שהבנתי הכל - אשמח ואודה לך...

shokko

New member
ענת, השאלה אליי?

במידה שכן אז התהליך הוא פשוט את הפריט אותו אני רוצה להבליט (במקרה זה - נמו), אני מכינה על בצק בנפרד לעוגה. מרדדת בצק די עבה - כ5 מ"מ, אבל אפשר גם פחות, מעתיקה אליו את הציור בעיפרון, חותכת את קווי המתאר, ומחכה שיתייבש קצת. בנפרד אני מצפה את העוגה. אח"כ מדביקה את הפריט לעוגה, וצובעת אותו,ואח"כ את יתר העוגה. בסוף מדביקה את הכיתוב - שעשוי, אגב, מרויאל אייסינג. אשמח לענות על שאלות נוספות, שרון

למעלה