סיימתי מיכא"ל!

נדב67

New member
סיימתי מיכא"ל!

אתמול סיימתי מיכא"ל ואני עדיין לא מעכל. הייתי רוצה שיהיו מיפגשים נוספים אבל זהו,מפגש 14 נגמר ומקבלים כיופים למיפגש מספר 15-החיים. הייתה לי מדריכה מצויינת-ליאת דרוקר שאני חייב לה המון תודות על העזרה בקורס. היינו הקבוצה הראשונה של ליאת. אתמול בלילה לא הפסקתי לחשוב על כל מה שעבר עלי במיכא"ל ואני גאה בעצמי שעשיתי את הבחירה זאת. אם היה קורס המשך בטוח הייתי הולך. למדתי המון במיכא"ל-כמו שציפיתי.כל הזמן ההרגשה אצלי מוזרה כי הייתי רוצה להמשיך את הקורס. מה אתם אומרים שאני יכול לעשות?

davidori

New member
תתפלא

יש קורס המשך..אבל לא למי שגמר רק עכשיו את הקורס
מה הקטע עם מפגש 15 ? כולם מדברים על זה, ואצלי לא היה את זה בכלל! וגם לא פתרנו את הצופן (תורת מיכא"ל על רגל אחת)!

l i a t k a

New member
נדב מקסים!

איזה כיף לראותך פה.. שמחה כל כך לשמוע על החוויה שלך בקורס.. תמשיך לתרום פה לקומונה, יש לך מה.... גם אני כבר מתגעגעת אליכם...

פתרת???

יאא אני עדיין עובדת על זה מאז שגמרתי ואני לא מצליחה!!! אולי תתן לי את הפיתרו
ן? זה משגע אותי!!!

hadarwin

New member
מיכאלית חדשה...

שלום היה נחמד אם היית מזכירה ת'שם שלך, אבל בכל מקרה רשמתי את זה גם למטה, אחד הדברים החשובים שלמדתי במיכא"ל ואת זה המדריך הכי טוב שיש - יוסי איבגי אמר לנו וגרם לנו להבין בערך במפגש השני
הוא שלא לבקש שום דבר "על מגש של כסף" וזו מטאפורה (אני מניח שהבנת) אבל בכל זאת אל תבקשי ת'תשובה אולי אם את רוצה - אני לא ממליץ תבקשי רמז או משהו, אני גם לא פתרתי אבל אני מנסה ואני אפתור

davidori

New member
יש 2 דברים כאלה

יש 2 דברים, 2 מילים, שהם הדברים שלדעתי היו הכי חשובים בקרוס. מה מהם הנכון
?

קודם כל....

קוראים לי הדר ודבר שני, אני לא מבקשת על מגש של כסף. בסופו של דבר אני אפתור את הצופן לבד כמו רוב האחרים.

למעלה