סיימתי טירונות!

סופרמן18

New member
סיימתי טירונות!

יששששש! וכנראה שאני אשרת כטכנאי מחשבים בקריה(סופרמן ג`ובניק...). ולסיום סיפור(כדי שיהיה משהו מעניין בהודעה הזאת). יום אחד סופרמן עובד במטבח כשלפתע נכנסת בחורה(מקורס מ``כיות) שנראתה טוב ובקשה מגב מסופרמן. סופרמן טוב הלב(שרואה בעיקר בנים כל היום..) נטש את עבודתו ועזר לבחורה המסכנה לחפש את המגב בסיומו של החיפוש הקדחתני סופרמן תהה מה שמה של הבחורה וה@#$% השיבה לו *``פרטים חסויים``* והלכה כשהיא משאירה את סופרמן פעור פה ומפודח. אז אני(נמאס לי מגוף שלישי) יודע שאני לא נראה כל כך טוב עם מדי ב מגעילים וזקן(אין לי כח להתגלח כל יום בצבא אז החלטתי לאמץ את המנהג היהודי העתיק של ספירת העומר...) אבל בכל זאת התגובה של ה@#$%@& נראית לכם ובעיקר לכן! הגיונית? ערן שיצא לאפטר פינת הציטוט: I want to tell you a terrific story about oral contraception. I asked this girl to sleep with me and she said `no`(וודי אלן)

סופרמן18

New member
סופרמן לא אוהב את השאלה...

סופרמן לא ידע בגיל 16 אם הוא רוצה להיות קרבי או לא(אחרי זה הוא החליט שכן) ונתן לרופאה שלו למלא מה שהיא רוצה בטופס הרפואי. הרופאה שלו מילאה שיש לו אסטמה(מה שהיה נכון בערך עד כיתה ח) וסופרמן הלך לצבא עשו לו בדיקות ועכשיו יש לו 64. סופרמן ניסה לעלות 72 נכשל והחליט שאם הצבא לא רוצה שהוא יהיה קרבי לא צריך. סופרמן החליט במהלך הטירונות(אחרי שהוא סחב שולחן לאיזה קילומטר וחצי על הגב) שהוא עשה את הצעד הנכון. ערן פינת הציטוט: do you remember what the draft man said? nothing to do all day but stay in bed(החלום של סופרמן)

מחר אני כנראה אדע מה אני אהיה

אני אמור ללכת לתל השומר, שם אני אגש לקצין מיון היפה, והוא יגיד לי מה האפשרויות שלי ... ואני אצטרך לבחור, כך לפחות כתוב במכתב שקיבלתי. תגיד לי עכשיו ... הוא בטח יגיד לי משהו בסגנון (תקראו את זה בקול של הרמטכ``ל) ``אוקיי .. תשמע .. האפשרויות שלך הם: גבעתי, גולני, שריון, תותחנים, או נח``ל... מה אתה רוצה ?`` אני יכול פשוט להגיד לו שאני לא רוצה ?

כמוני כמוך...

אני אתמול הייתי בתל השומר והקצין אמר לי ... אלה האפשרויות שלך... אני ניסתי להתחמק ואז הוא אמר שלא צריך והצבא כבר יחליט במקומי...אז אני עצרתי אותו... אם כבר קרבי לפחות לא חי``ר... ג`ובניק אתה כבר לא תהיה...

erlich

New member
נבלות.

הייתי מוכר את החיים שלי עכשיו כדי להיכנס לחי``ר. נראה לי שאני הבן אדם עם הכי הרבה מוטיבציה לשרת ויכולת לא חסרה לי. הצבא פשוט החליט לתת לי פטור כי עברתי כמה ניתוחים כשהיתי קטן. לא שזה משפיע עלי היום. זונות. אם הייתי אתה גלעד, (כלומר עם פרופיל 97) אז קודם כל הייתי מנסה טיס. נניח ולא הייתי עובר אז הייתי הולך ליום סיירות ואת זה הייתי עובר. אבל גם אם זה לא, אז מילא. הייתי מת עכשיו שתהיה לי את האפשרות להגיע ליחידה כמו גולני, או גבעתי, או צנחנים. משהו כמו נח``ל מוצנח (למרות שבכל המלחמות של ישראל רק במלחמה אחת באמת השתמשו בצנחנים וזה היה ב 56 ועוד היום אומרים שזה היה די מיותר). ובכלל דובדבן, אין על מה לדבר. אני לא מתגלח שבוע שבוע וחצי וכבר יש לי רישיון לצאת ולהפגין נגד ישראל, שלא לדבר על לבצע פיגועים :). בנימה משמחת זו, נרכין ראשנו, שני בני נוער, ילדים בני 14 נרצחו ליד מושב (או ישוב) בשם תקוע. הם נרצחו ע``י סקילה באבנים, שלמי שלא מבין, זה בערך כמו לינץ`. אני מקווה שזה היה מהיר אבל יודע שלא. יהי זכרם. ארז.

סופרמן18

New member
אני לא מכיר את הפרוצדורה אבל...

יש אנשים שיש להם פרופיל נמוך שלא מאפשר להם להיות בחי``ר אבל למרות זאת הם מקבלים מעמד של חריג ויכולים לשרת בחי``ר, זה די נדיר ואין לי מושג מה הקריטריונים. ערן שלא עזר בהרבה

סופרמן18

New member
לא!

כזכור לך הייתי מסופח חודש לבקו``ם אז יש לי מושג קל בבירוקרטיה של הצבא. אז ככה אם יש לך פרופיל קרבי אין בעיות ת``ש בריאות ואתה לא פסיכי הצבא יעשה הכל כדי לשלוח אותך לקרבי אם תסרב לתת לצבא אופציות לא יהיה לצבא אכפת... והוא ישלח אותך לאן שהוא צריך. במידה ואתה מתגייס ומסרב להתפנות אם אתה רוצה קרבי תראה קצין מיון ותוכל לשנות את היעוד שלך מהיעוד שבחר לך הצבא לעומת זאת אם תגיד שאתה רוצה להיות ג`ובניק אז יש סיכוי די גדול שתגיע למעצר בבק``ום(לא מקום נחמד) ולאחר מכן לכלא. המלצה שלי: אם באמת דחוף לך להיות ג`ובניק תמציא איזה מחלה- אם אין לך שום בעיה רפואית אמיתית אז תנסה להגיד שיש לך מיגרנות, לפי מה שהבנתי(אני לא בטוח שזה נכון) אם אתה מתלונן על כאבי ראש חוזרים ובחילות תוך כדי ציון מקום הכאב, שצריך להיות המקום שכואב שיש מגירנות ואני לא ממש זוכר איזה מקום זה. אז יש סיכוי שיורידו לך פרופיל... כמובן שאת כל הקטע של כאבי הראש רצוי לעשות באזרחות ולהגיע לצבא עם מכתב שמאשר שיש לך את הבעיה הזאת. בלי קשר אם אתה רוצה שירות קרבי לא קשה יותר מדי תבחר סטילים(טירונות 02) ובכל מקרה לא גדוד חי``ר. ערן שאם היה קרבי היה רוצה שריון(למה? ככה)

Hell is beige

New member
אמנם לדשא! יש זמן עד הצבא

אבל דשא! רוצה ממר``מ!! בעצם או רוצה מק``צ אבל אם לא יקבלו אותו הוא רוצה ממר``מ (ליד הבית, הרבה הטבות, מעט מאוד מאמץ + גישה תמידית לפורום) אבל לדשא! כנראה יהיה פרופיל (שמתם לב אי פעם לדימיון בין המילה פרופיל למילה פדופיל) 97 פיזי יש סיכוי די גבוה שיורידו לדשא! על נפשי (מובן למה), אבל אז בטוח לא ישלחו אותו לממר``מ או מק``צ, ו-לא לקרבי אז דשא! יתקע ב...? לאן שולחים מאותגרים מנטלית עם פרופיל 97? לחי``ר?

mmm

New member
איך זה??...

טירונות, m שמע שהטירונות זה סיוט גדול מאוד, אז m תוהה איך זה. הסטנדרטיים של m: 1. לא יישן עם יותר מ 2 אנשים בחדר. 2. לא יעבוד יותר מ 10 שעות ביום. 3. יחזור לפחות פעם ביומיים הביתה. 4. לא אוהב סמכות מעצבנת. 5. מתקשה לקבל פקודות טיפשיות. 6. אוהב טלווזיה מאוד מאוד וצריך אותה. 7. לא מוכן להיפרד מהמחשב שאיתו הוא מקיים י``מ כל יום. 8. נמשך בצורה מדהימה לנשים עם מדים. 9. שונא זעה. 10. אוהב להתקלח כל יום. האם הצבא יעמוד בסטנדרטיים של m??.. BY mE

סופרמן18

New member
,בחלק מהם...

בהנחה שאתה גובניק... אז הצבא יעמוד רק בסטנדרטים הבאים 10 ו8(רוב המפקדים יהיו נשים ואם תעשה טירונות בזיקים יהיו גם קמכ``יות שזה תענוג בלתי רגיל) ואולי גם 2 ו9 (תלוי בהגדרה שלך לעבודה ולמזג האוויר) ויכול להיות שגם 6 אם אתה מסתפק בערות 1ו2 בשקם.

למעלה