סיימתי טירונות!

AlanisJunkie

New member
סיימתי טירונות!../images/Emo65.gif

טוב, אז סיימתי את הטירונות סוף סוף!!! ולא תאמינו..אבל...עצוב לי!!! כן..עצוב לי לסיים את הטירונות, כי היו שם אנשים מקסימים (המפקדות) ואנשים סופר מהממים (המ"מ) ועוד כל מיני צחוקים ווחוויות..אני לא מאמיןן שזה עבר כל כך מהר... טוב, אז תתכוננו לעדכון מעניין בקשר למה שהלך שם באתר שלי, אני מקווה שאני אוכל לסדר את כל ההערות שכתבתי לעצמי שם לכדי מאמר סמי-מגניב. עצה לכל המתגייסים: האזינו הרבה לסמית´ס ולאלאניס לפני הטירונות, כדי שיהיה לכם מה לשיר לעצמכם ברגעי משבר!! וחוץ מזה..היום ב-12 בלילה אני בן 19...דכאון..אתם קולטים? אני מזדקן!!!! אני נכנס אוטוטו לעשור השלישי בחיי!!! בכל מקרה, התגעגעתי אליכם!!

Rוית

New member
יוסי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

טוב, אנחנו את שלנו דיברנו כבר, אבל בכל מקרה- אתה רואה איך הזמן עבר? נראה כאילו רק אתמול היה את השירשור פרידה המלבב הזה... בכל מקרה, מפה נשאר כבר הגיוס עצמו, ואני בטוחה שזה יעבור עוד יותר מהר ובסבבה! ובקשר ליום הולדת, אתה עוד לא בעשור השני (למה שלישי?
) של חייך, ואתה גם לא כזה מזדקן אז אין לך מה לדאוג!! מחר כבר יבואו הברכות בכל אופן
ולסיום רק אומר שאני מצפה בקוצר רוח לכתבה שתהייה באתר
ורק בשבילך, שיהיה טוף על ה
, זהה את התמונה

perrinat

New member
מזל טוב וב ה צ ל ח ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

[URL='http://'] שיהיה לך בהצלחה בשירות[/URL]
והמון מזל טוב

Mr Freeze

New member
אני רק רוצה לומר

שאני *לא* הולך לאחל לך מזל טוב עכשיו, כי זה יהרוס את העניין שבלהגיד "מזל טוב" בתוספת אלפי סימני קריאה ביום ההולדת *עצמו*. אתה מוזמן לכנותי שמרן
אז, בנתיים... אין-יום-הולדת שמח! וברוך שובך... אני רוצה פירוט על אותן החוויות, גם אני אגיע לכלא ההוא מתישהו, תכין אותי! בר, מחביא את הבלונים.

יוסי................/images/Emo153.gif

מה קורה אח שלי? לי יש עוד איזה ארבע שנים עד הגיוס... טוב, אז מזל טוב לך, יאללה, אני לא יודע מה לכתוב, אבל זה רגיל אצלי... אז... מזל טוב, ושיהיה לך בהצלחה בצבא! בחיי, איזה ברכה עלובה...

Mr Freeze

New member
אוקיי... הגיע הזמן... ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יוסי! המון מזל טוב!!!!!! עד 120 (יש לך עוד 101 שנים לחיות... מכובד, לא?), ושאלאניס וטורי איימוס יבואו לחדרה להופעה במיוחד בשבילך! בר, גרוע בברכות ומודע לכך.

AlanisJunkie

New member
תודה לכולם על המזל טוב...

די התחלתי להתרגל לעניין הזה של הצבא... תמיד כייף להיות במסגרת ולדעת שיש לך מה לעשות כשאתה קם בבוקר. בכל מקרה, השבועות הראשונים שם היו זוועה, ממש הלם צבא, כפי שהגדירה זאת האחת מחברותיי הטובות. עכשיו זה כבר אחרת, ואני אפילו די נהנה לפעמים.

נריה פי

New member
../images/Emo140.gif

יוסי, מזל טוב על סיום הטירונות! שיהיה לך בהצלחה בצבא וכל זה... וגם אני לא ממש טובה בברכות אז אני רק יגיד בהצלחה! good luck!

Rוית

New member
יוסייייי מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif

יקירי, שיהיה לך המון המון המון המון המון המון מזל טוב
שתמיד תמיד תהייה מאושר, שלא תפסיק לחייך ולהנות בלא משנה איפה שיתקעו אותך ובמה שתעשה בשארית (הארוכהההההה!!!) של חייך!!! הרבה בריאות
, הרבה מוזיקה
, והרבה הרבה אלאניס
אז קבל
ו
והרבה הרבה
, שחייך יתמלאו ב
, ושתמיד תהייה סביבך אהבה
אוהבת אוהבת אוהבת, רוית
!

symptoms

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב לך גם ליומהולדת
וגם על סיום הטירונות אז שיהיו לך חיים ארוכים מלאים ב-
ובמיוחד באלאניס ובשמחה אושר והכל ושתהנה מהמשך הצבא שלך ודרך אגב מה אתה הולך לעשות
אז
גדול

למעלה